Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

na bezrybiu i rak ryba, niestety, co nie zmienia faktu, że nioh nioh wygląda bardzo dobrze.

Edytowane przez XM.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pytanie co z tego wyjdzie w europie?

Opublikowano

Scalebound przy tych gierkach zapowiedzianych na konfie sony wyglada jakby był robiony na playstation 6

ms to potrafi tych kitajców zagonić do roboty

Opublikowano

No i po TGSie

vEpY6OD.gif

Opublikowano

Boty jak zwykle, gardza nowym IP i chwala DLC bo lubia wiecej tego samego. Nie dziwne. Przyzwyczajenie robi swoje, w koncu wychowywani od trzech generacji na tym samym: Halo, Forza, Girsy, Halo, Forza, Girsy, Halo, Forza Girsy...

Opublikowano

No na początku było fajnie, podobnie trochę do Bloodborne ciężkim klimatem otoczenia, później niestety się o.b.s.r.a.ł.o, co nie znaczy, że to nie będzie dobra gra.

nie no pierwszy kz to słabizna, halo killer my ass ale klimat miał spoczko

Opublikowano

Jak wam się podoba nowy Resident Evil?

:Coolface:

Wyglada jak ORC z mozliwoscia przelaczenia sie na widok FPP.

Opublikowano

Capcom to niech już się skupi na remake'ach i remasterach bo chyba już nic nowego i dobrego nie stworzą

Opublikowano

Bardzo fajny, nareszcie mozna chodzic i strzelac jednoczesnie juz nie wspomne o analog cover i zombie jemma.

Opublikowano

Ten nowy RE....co ty Crapcom odpie.rdalasz   :frog:

Konfa tak słaba jak to zwykle u $oniego, miały być nowe duże IP a pokazali wodnego bloba, szrot4 [*]  

Dobrze że pokazali wczoraj trochę materiału z mesjasza H5 bo tak poza premierą FM6 w tym tygodniu nic ciekawego.

animation3r1s0q.gif

:xboss:

Opublikowano

Bardzo fajny, nareszcie mozna chodzic i strzelac jednoczesnie juz nie wspomne o analog cover i zombie jemma.
Robić gierki o strzelaniu przez cztery generacje i dopiero teraz po tylu latach i pierdyliardzie odsłon tego tasiemca (który skończył się na RE3 :reggie: ) wpaść na pomysł możliwości ruchu podczas celownia/strzelania? Co ta Japonia to ja nawet nie...

Ja je.bie, to co pokazali nawet RE nie przypomina.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Dubstep i FPP w trailerze Residenta, co ten crapcom to ja nawet nie, w dodatku oni te abominacje z okazji 20 lecia serii wypuszczaja :pawel:... Swoja droga to bedzie Ex na PS4 z tego co widze, lol...

Poki co jedyne jaranko to Gravity Rush 2 na PS4, no i moze Yakuzy, jesli je wydadza w ogole.

Opublikowano

Chyba ktos w capcomie juz sie skapowal ze ten ich silnik od deep dauna nie dziala i musieli przerzucic sie na cos innego :pawel:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ten obrazek xd

"u can't hit me cuuz I hav a dildo shield"

Opublikowano

Dawać RE2 Remake i niech ginie Crapcom, jakie oni perełki robili za czasów PSXa, PS2 a teraz :(

Opublikowano

mi się marzy dead rising 4 ale dla tych kitajcow to zbyt ambitne, predzej zrobia remastera jedynki  :teehee:

Opublikowano

Boty grają w gry, a klapy w zapowiedzi. Czyli dzień jak codzień.

Opublikowano
Gravity Rush 2, jak to wygląda :banderas:

DLC do BB, ta nowa okładka, 2 MILIONY KOPII, nobody, Andrew, chodźta tu :pawel:

Setsuna old school jrpg :banderas:

Nioh :banderas:

Yakuza 6 i rimejki starych odslon :banderas:

13 sentinels :banderas:

Dlatego kupuję konsolę z gorszym padem, gorszym netem i gorszą stabilnością.

1442301470-bloodborne.gif

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

To kiedy kupujesz konsole z tymi grami? :Coolface:

Opublikowano

Dziewczyna mu kupi.

W 2018 Figaro przestanie być stulejarzem.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Gravity Rush 2, jak to wygląda :banderas:
DLC do BB, ta nowa okładka, 2 MILIONY KOPII, nobody, Andrew, chodźta tu :pawel:
Setsuna old school jrpg :banderas:
Nioh :banderas:
Yakuza 6 i rimejki starych odslon :banderas:
13 sentinels :banderas:

czyli podsumowując nic ciekawego, może za rok będzie lepiej  :)  Dobrze że jest XO bo byśmy jarali się zapowiedziami na androida.

Opublikowano

Dlatego kupuję konsolę z gorszym padem, gorszym netem i gorszą stabilnością.

Na razie to się ślinisz przez szybkę w markecie. :pawel:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.