Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Spoko Figaro, moze do 2024 kogos sobie znajdziesz po stronie zielonych.

W 2024 roku o Xboxie to już nikt nie będzie pamiętał.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Najpierw AMD, a później Sony jest kolejne do przejęcia :Coolface:

Opublikowano

O tobie też nie. :kaz:

Opublikowano

Najpierw AMD, a później Sony jest kolejne do przejęcia :Coolface:
I porzucą markę Xbox na rzecz PlayStation, bo ta xboxowa nikogo. Więc wszystko się zgadza.
Opublikowano

Kupią sony, żeby je od razu zamknąć, a wtedy forum zmieni nazwę na xboxextreme.info. Plan doskonały. :hi: 

Opublikowano

Tak bedzie.

Opublikowano

W sumie Gejlo na PlayStation... Koniec świata by ta parodia i profanacja poważnych gier wyszła na PS.

Opublikowano

Z tych gierek co wstawiłeś gifaro to tylko persona robi, reszta to gierki dla ludzi którzy lubią mieć benisy w buzi.

Opublikowano

Odrodzenie klasycznych jrpgów tylko na PS4 :banderas:

Na które nikt nie czeka :lapka:

Serio, wyszedł Wiedźmin3 z otwartym światem, genialnymi dialogami i fenomenalnym settingiem, a Ty jarasz się bandą dzieciaków w ciuchach z odpustu, poszukujących magicznego kryształu gai, która pozwoli uratować wszechświat przed złym imperatorem w postaci 12latka?

Opublikowano

W sumie Gejlo na PlayStation... Koniec świata by ta parodia i profanacja poważnych gier wyszła na PS.

W końcu PS miałoby jakiegoś fpsa z dobrym, skillowym multi, a nie ciągle (pipi). 

Chociaż nie, halo by się nie przyjęło gdy ludzie wolą grać w takie poważne gry jak order, knack czy until down. 

Kur.wa czaicie, na impresie PSXExtreme były same nowości, mgs czy pes, a oni zbierali kryształki w knacku. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Serio, wyszedł Wiedźmin3 z otwartym światem, genialnymi dialogami i fenomenalnym settingiem, a Ty jarasz się bandą dzieciaków w ciuchach z odpustu, poszukujących magicznego kryształu gai, która pozwoli uratować wszechświat przed złym imperatorem w postaci 12latka?

Nie rozśmieszaj mnie.

Opublikowano

Z tych gierek co wstawiłeś gifaro to tylko persona robi, reszta to gierki dla ludzi którzy lubią mieć benisy w buzi.

Persona robi chyba tylko dla ludzi co lubia miec dwa benisy w buzi.

Opublikowano

Persona robi chyba tylko dla ludzi co lubia miec dwa benisy w buzi.

Ty xbocie wstrętny  :frog:

Opublikowano

W sumie pasuje do ogólnego, zgodnego stwierdzenia, że obecni gracze to wstrętne casuale bez gustu. Wszystko się zgadza.

Opublikowano

Nie no gurwa jak ta persona jeszcze jakos ujdzie tak to co wrzucil Figaro to xDDD

Oho i jak jeszcze sie nie jarasz zbieraniem krysztalow przez ekipe 9 latkow tos bezguscie, no litosci

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

@Figaro

Powiedz to ludziom, którzy ogrywają takie poważne gierki jak order, knack czy until down. :hi: 

Opublikowano

ssxxx, haven, wezyr, papaj, mazzeo, wszystkich łączy nudny i bezpłciowy gust oraz Xbox.

Jak to jest przypadek, to ja jestem pełnym testosteronu hetero.

Opublikowano

Mgs tez jest nudny i bezplciowy, bo nie wiem czy moze mi sie podobac jako xbotowi?

Opublikowano

Figaro, nie pękaj. I tak żaden szanujący się posiadacz Xbox'a nie dodałby Cię do znajomych  :reggie:

Opublikowano

Od 6 roku życia, niemalże 20 lat gram w gry na każdym możliwym sprzęcie (zwłaszcza Nintendo), a ty mi o braku gustu mówisz. Kiedy ja zabijałem Las Plagas i próbowałem rozwikłać zagadkę domu w Eternal Darkness czy

przeżywałem śmierć Harrego

w Silent Hill 3 to zagrywałeś się w swoją pedaliadę. Nie moja wina, że na jednego FFTactics czy Niera przypada 10 Infinite Undiscovery :reggie:

Opublikowano

ssxxx, haven, wezyr, papaj, mazzeo, wszystkich łączy nudny i bezpłciowy gust oraz Xbox.

Jak to jest przypadek, to ja jestem pełnym testosteronu hetero.

jak sie nie podoba to idź na gameonly

Opublikowano

Dobra, przepraszam, Wezyr mi się ciągle z Papajem myli.

Wezyr jeszcze może żyć, bo grał na Nintendo 64.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.