Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tez gralem na N64.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No papaj to jest jednostka nie do odratowania. 

Opublikowano

a przed nim SNES i Pegazord :banderas:

Na pegazusie to pewnie nawet Mendrek grał, więc nie ma się czym chwalić.
Opublikowano

Ja nie grałem na żadnej konsoli przed psx a pierwsza jaką kupiłem to ps2 . W dzieciństwie tylko commodore (atarowca wal z gumowca) , amiga i PC IBM :]

z8623133X.jpg

Na tym grali dzieciaki co były kul. Wtedy to były wojny między platformowe:)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ja nie grałem na żadnej konsoli przed psx a pierwsza jaką kupiłem to ps2 . W dzieciństwie tylko commodore (atarowca wal z gumowca) , amiga i PC IBM :]

z8623133X.jpg

Na tym grali dzieciaki co były kul. Wtedy to były wojny między platformowe:)

Byłem wtedy trochę za smarkaty na takie wojny, ale gdy grałem w domu na atarynce 800xl, którą nie mam pojęcia skąd mój ojciec wtedy załatwił (jeszcze po dziś dzień powinna działać), ale będąc u krewnego, który miał wtedy commodore, czułem ogromną zazdrość i chęć posiadania tego sprzętu. :frog:

Niedawno uświadomiłem sobie, że już wtedy mogłem doświadczyć tego, co dziś klapy przeżywają każdego dnia. :xboss:

Opublikowano

Odrodzenie klasycznych jrpgów tylko na PS4 :banderas:

Na które nikt nie czeka :lapka:

Serio, wyszedł Wiedźmin3 z otwartym światem, genialnymi dialogami i fenomenalnym settingiem, a Ty jarasz się bandą dzieciaków w ciuchach z odpustu, poszukujących magicznego kryształu gai, która pozwoli uratować wszechświat przed złym imperatorem w postaci 12latka?

najlepsze jest to że wpadnie jakiś mantis i pisze o ambitnych grach na TGS xDDDDDDDDDDDDDD

No super, żelki bijące kobiety i gry które wyglądają jak coś pomiędzy PSX a PS2, Japonia tak bardzo na kolanach z pełnymi ustami, gorsze jest tylko tych kilku sonybotów którzy na konsole za 2k udają jaranko do gier z początków androida gdzie banda nastolatków ratuje świat przed magicznymi dyniami. Tffffu! Tak bardzo gardzę.

Dobra pośmialiśmy się z tej żenady na TGS, było wesoło, czas wracać do najlepszych gier tej generacji które wyjdą w tym roku :)

fable-1-fable-legends-on-xbox-one-brings

horizontal-rottr-preview.jpg

20150610195204.jpg

375704-forzamotorsport.jpg

:fsg:  :banderas:  :obama:  :daddy:  :xboss:

Opublikowano

Ten typ na serio wkleił fable legends i tomb raidera xDD

Opublikowano

Od ilości nowych IP, to aż głowa pęka :obama:

nie to co $ony, ocen nowych IP który jeszcze wyjdzie do końca roku:

Opublikowano

Fable Legends :banderas::fsg::obama: 

Opublikowano

Fable Legends i nowy TR najlepszymi grami tej generacji.......aha.

Opublikowano

Pawcio, nie oszukujmy się. Nowy TR pozamiata i będzie godną konkurencją dla kapiszonów którym bliżej do słabej strzelanki, niż dobrej przygodówki. Bez hejtu, zwyczajnie opieram się na przykładzie ostatniego TR i prezentacji U4.

Opublikowano

Fable Legends to taka konkurencja dla Deep Dauna, szkoda tylko ze Capcom pewnie teraz przepisuje gre na silnik Unity.

Opublikowano

Czy tylko ja mam wrażenie, że zbanowanie pandy i cytryny zabiło beczność tego tematu?

Opublikowano

spoko, ficus kiedys wroci z tego spa ktore dostal od zony na urodziny

Opublikowano

Czy tylko ja mam wrażenie, że zbanowanie pandy i cytryny zabiło beczność tego tematu?

nie no jest jeszcze wezyr i hum i czasem yeti i mendrek 

spoko, ficus kiedys wroci z tego spa ktore dostal od zony na urodziny

/summon ficuś

/vita to ch.uj bez gier

Opublikowano

chlopaky,nie bylo mnie wtedy, jak mendrek zareagowal na podniesienie ceny plusa prawie o 50%?

Opublikowano

jego też wtedy nie było

Opublikowano

Pawcio, nie oszukujmy się. Nowy TR pozamiata i będzie godną konkurencją dla kapiszonów którym bliżej do słabej strzelanki, niż dobrej przygodówki. Bez hejtu, zwyczajnie opieram się na przykładzie ostatniego TR i prezentacji U4.

Myśle że to będzie fajna gra, kapiszony mam w (pipi)e i już chyba wole pograć w lare no ale tr w najlepszych grach generacji to tylko dedi mógł napisać.

Opublikowano

Tomb Raider i Fable Legends......ojeeeej :reggie:

Bedzie grane na PC :sir:

Opublikowano

kasacja

Edytowane przez kermit

Opublikowano

jak to mówili posiadacze ps3 kiedy wychodziły na ich konsole srednie exy - oni mają wybór mogą grać w multiplatformy ale również w różnorodne eksy a klapy co zmuszeni do kupienia kolekcji uncharted czy fify albo reskina battlefielda? 

Opublikowano

chlopaky,nie bylo mnie wtedy, jak mendrek zareagowal na podniesienie ceny plusa prawie o 50%?

Bynajmniej większego kutonga w odbycie nie poczuł.

Coś tam pier.dolił o dobrym i zrozumiałym posunięciu ze Strony Sony. Że i tak nadal się opłaca.

Coś w ten deseń.

@blubcio

A w pape to byś weganie nie chciał? :shotgun:

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.