Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tgs od Sony (pipi)owy :D Co te boty ćpają.

Ni Oh od Team Ninja

Nowa Yakuza plus remake najlepszej jedyneczki

Masa nowych klasycznych jrpg na wyłacznosc których było tak mało w poprzedniej generacji.

Kontynuacja najlepszej gry z vity na ps4.

No rzeczywiście w uj słabo. No ale widomo nie ma strzelania i wyscigów to sie nie spodoba. I wkoncu skupili sie na grach które wyjda w 2015/2016 a nie kiedys. Plus targi jeszcze trwaja i pewnie bedzie cos z Persony i TLg.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tgs od Sony (pipi)owy :D Co te boty ćpają.

Ni Oh od Team Ninja

Nowa Yakuza plus remake najlepszej jedyneczki

Masa nowych klasycznych jrpg na wyłacznosc których było tak mało w poprzedniej generacji.

Kontynuacja najlepszej gry z vity na ps4.

No rzeczywiście w uj słabo. No ale widomo nie ma strzelania i wyscigów to sie nie spodoba. I wkoncu skupili sie na grach które wyjda w 2015/2016 a nie kiedys. Plus targi jeszcze trwaja i pewnie bedzie cos z Persony i TLg.

i tak nikt w te guwna nie będzie grał, do walczenia w cw wam tylko potrzebne te gierki

Opublikowano

Jak Japonia to tylko Scalebound, a nie jakies niohy.

Opublikowano

ca91efe3e033fb8022bf68c153281c3b.gif

Opublikowano

Ja  w Yakuze 5 bym zagrał ale czekałem na nią 2 lata i w końcu ps3 sprzedałem bo się kurzyło obok konsol nowej generacji. Sega taka dobra z yakuzą 5 która wyszła w 2012 roku teraz wypuści pod koniec 2015 roku w europie..... Wy myślicie że yakuza 6 czy remake yakuzy 1 zaraz będzie na ps4 w europie ? znowu wyjdzie ps5 ja sprzedam ps4 i wtedy dopiero premierę będą miały te dwie części :)

Mnie na razie bardzo interesuje persona 5 oraz umiarkowanie to nioch nioch

Opublikowano

no wlasnie mialem pisac ze jaraja sie figaro, maniek i amster a tak naprawde kupi i ogra blantman z pingiem

i tak to z wami klapy jest, do jarania sie konfami pierwsi a do gierek ostatni

Opublikowano

PS3 bylo lepsze od 360 <tutaj wymien miliard japonskich scierw ktorymi jara sie dwie osoby>

Japonia wraca na ps4 bo o wiele wiecej klasycznych jrpogow na wylacznosc <czyli w poprzedniej generacji jednak tak duzo tych scierw nie bylo>

Co te klapy to ja nawet nie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

chlopaky,nie bylo mnie wtedy, jak mendrek zareagowal na podniesienie ceny plusa prawie o 50%?

Bynajmniej większego kutonga w odbycie nie poczuł.

Coś tam pier.dolił o dobrym i zrozumiałym posunięciu ze Strony Sony. Że i tak nadal się opłaca.

Coś w ten deseń.

@blubcio

A w pape to byś weganie nie chciał? :shotgun:

:whyyy:

Opublikowano

Przecież dobrze użyte czoko. 

bynajmniej jako zaprzeczenie cnie - bynajmniej nie poczuł to jest poprawnie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

O jednak chum cos potrafi z sensem napisac.

Opublikowano

Dobre JRPG już dawno się skończyły, a to co pokazali na TGSie nie jak się do nich ma, no ale czymś jarać się trzeba.

Opublikowano

World of Tanks ląduje na PS 4, na PS 4 jest też WARthunder więc xboty zaorane na ustach z pełnymi kolanami

Opublikowano

World of Tanks ląduje na PS 4, na PS 4 jest też WARthunder więc xboty zaorane na ustach z pełnymi kolanami

kogo te guwna obchodza? lol

Opublikowano

dobre gierki przecież, szczególnie WarThunder, mam nabite 150 godzin ponad

Opublikowano

Na ps4 moze i dobre.

Opublikowano

Pawcio, nie oszukujmy się. Nowy TR pozamiata i będzie godną konkurencją dla kapiszonów którym bliżej do słabej strzelanki, niż dobrej przygodówki. Bez hejtu, zwyczajnie opieram się na przykładzie ostatniego TR i prezentacji U4.

Myśle że to będzie fajna gra, kapiszony mam w (pipi)e i już chyba wole pograć w lare no ale tr w najlepszych grach generacji to tylko dedi mógł napisać.

Wstrzymam się z opinią nt. nowego Tomba do czasu premiery, ale zapowiada się już dziś na AAA+. Jedna z tych gier które nie mogą się nie udać co powinno cieszyć też posiadaczy PS4 którzy w ten tytuł zagrają.

Opublikowano

Po roku XD

Opublikowano

Chwalił się, że w przyszłym roku dziewczyna mu kupi.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Chwalił się, że w przyszłym roku dziewczyna mu kupi.

Żyć na utrzymaniu kobiety  :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dostanie konsoli w prezencie= życie na utrzymaniu przez kobiete

Opublikowano

Dostanie niespodziewanego prezentu, a żebranie o prezent to dwie różne rzeczy. :reggie:

Opublikowano

Po jego postach wnioskuje że do dziewczyny mówi mamo a dostał akurat na koniec roku szkolnego wii u za dobre wyniki i pewnie ps4 też ma dostać jak będą 5 w podstawówce :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.