Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tgs od Sony (pipi)owy :D Co te boty ćpają.

Ni Oh od Team Ninja

Nowa Yakuza plus remake najlepszej jedyneczki

Masa nowych klasycznych jrpg na wyłacznosc których było tak mało w poprzedniej generacji.

Kontynuacja najlepszej gry z vity na ps4.

No rzeczywiście w uj słabo. No ale widomo nie ma strzelania i wyscigów to sie nie spodoba. I wkoncu skupili sie na grach które wyjda w 2015/2016 a nie kiedys. Plus targi jeszcze trwaja i pewnie bedzie cos z Persony i TLg.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tgs od Sony (pipi)owy :D Co te boty ćpają.

Ni Oh od Team Ninja

Nowa Yakuza plus remake najlepszej jedyneczki

Masa nowych klasycznych jrpg na wyłacznosc których było tak mało w poprzedniej generacji.

Kontynuacja najlepszej gry z vity na ps4.

No rzeczywiście w uj słabo. No ale widomo nie ma strzelania i wyscigów to sie nie spodoba. I wkoncu skupili sie na grach które wyjda w 2015/2016 a nie kiedys. Plus targi jeszcze trwaja i pewnie bedzie cos z Persony i TLg.

i tak nikt w te guwna nie będzie grał, do walczenia w cw wam tylko potrzebne te gierki

Opublikowano

Jak Japonia to tylko Scalebound, a nie jakies niohy.

Opublikowano

ca91efe3e033fb8022bf68c153281c3b.gif

Opublikowano

Ja  w Yakuze 5 bym zagrał ale czekałem na nią 2 lata i w końcu ps3 sprzedałem bo się kurzyło obok konsol nowej generacji. Sega taka dobra z yakuzą 5 która wyszła w 2012 roku teraz wypuści pod koniec 2015 roku w europie..... Wy myślicie że yakuza 6 czy remake yakuzy 1 zaraz będzie na ps4 w europie ? znowu wyjdzie ps5 ja sprzedam ps4 i wtedy dopiero premierę będą miały te dwie części :)

Mnie na razie bardzo interesuje persona 5 oraz umiarkowanie to nioch nioch

Opublikowano

no wlasnie mialem pisac ze jaraja sie figaro, maniek i amster a tak naprawde kupi i ogra blantman z pingiem

i tak to z wami klapy jest, do jarania sie konfami pierwsi a do gierek ostatni

Opublikowano

PS3 bylo lepsze od 360 <tutaj wymien miliard japonskich scierw ktorymi jara sie dwie osoby>

Japonia wraca na ps4 bo o wiele wiecej klasycznych jrpogow na wylacznosc <czyli w poprzedniej generacji jednak tak duzo tych scierw nie bylo>

Co te klapy to ja nawet nie.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

chlopaky,nie bylo mnie wtedy, jak mendrek zareagowal na podniesienie ceny plusa prawie o 50%?

Bynajmniej większego kutonga w odbycie nie poczuł.

Coś tam pier.dolił o dobrym i zrozumiałym posunięciu ze Strony Sony. Że i tak nadal się opłaca.

Coś w ten deseń.

@blubcio

A w pape to byś weganie nie chciał? :shotgun:

:whyyy:

Opublikowano

Przecież dobrze użyte czoko. 

bynajmniej jako zaprzeczenie cnie - bynajmniej nie poczuł to jest poprawnie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

O jednak chum cos potrafi z sensem napisac.

Opublikowano

Dobre JRPG już dawno się skończyły, a to co pokazali na TGSie nie jak się do nich ma, no ale czymś jarać się trzeba.

Opublikowano

World of Tanks ląduje na PS 4, na PS 4 jest też WARthunder więc xboty zaorane na ustach z pełnymi kolanami

Opublikowano

World of Tanks ląduje na PS 4, na PS 4 jest też WARthunder więc xboty zaorane na ustach z pełnymi kolanami

kogo te guwna obchodza? lol

Opublikowano

dobre gierki przecież, szczególnie WarThunder, mam nabite 150 godzin ponad

Opublikowano

Na ps4 moze i dobre.

Opublikowano

Pawcio, nie oszukujmy się. Nowy TR pozamiata i będzie godną konkurencją dla kapiszonów którym bliżej do słabej strzelanki, niż dobrej przygodówki. Bez hejtu, zwyczajnie opieram się na przykładzie ostatniego TR i prezentacji U4.

Myśle że to będzie fajna gra, kapiszony mam w (pipi)e i już chyba wole pograć w lare no ale tr w najlepszych grach generacji to tylko dedi mógł napisać.

Wstrzymam się z opinią nt. nowego Tomba do czasu premiery, ale zapowiada się już dziś na AAA+. Jedna z tych gier które nie mogą się nie udać co powinno cieszyć też posiadaczy PS4 którzy w ten tytuł zagrają.

Opublikowano

Po roku XD

Opublikowano

Chwalił się, że w przyszłym roku dziewczyna mu kupi.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Chwalił się, że w przyszłym roku dziewczyna mu kupi.

Żyć na utrzymaniu kobiety  :yao:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dostanie konsoli w prezencie= życie na utrzymaniu przez kobiete

Opublikowano

Dostanie niespodziewanego prezentu, a żebranie o prezent to dwie różne rzeczy. :reggie:

Opublikowano

Po jego postach wnioskuje że do dziewczyny mówi mamo a dostał akurat na koniec roku szkolnego wii u za dobre wyniki i pewnie ps4 też ma dostać jak będą 5 w podstawówce :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.