Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jestem ciekawy gdzie byli wszyscy koneserzy chińskich gierek w 2012r jak to cale Gravity Rasz wychodzilo na Vite? Tak kuhwa w 2012r ale w 2016 juz kraszer bo remaster na ps4 xddddddd

I kto tu ma zyebamy gust, no kto?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

PlayStation 4

January: n/a
February: Super Stardust Ultra (download, but big enough to count), The Order: 1886
March: Helldivers (+PS3, PSV, download), Bloodborne
April: Broken Age (+PSV, PC, mobile, download), Omega Quintet, Tropico 5 (+360, PC)
May: Final Fantasy X | X-2 HD Remaster (+PS3, PSV), Ultra Street Fighter IV (+last gen, PC)
June: PlanetSide 2 (+PC, download), J-Stars Victory VS (+PS3, PSV), Legend of Kay Anniversary (+Wii U, last gen, PC), Onechanbara Z2: Chaos
July: Deception IV: The Nightmare Princess (+PS3, PSV), Godzilla (+PS3), God of War III Remastered
August: Everybody's Gone to the Rapture (download), Volume (+PSV, PC, download), Risen 3: Enhanced Edition, One Piece: Pirate Warriors 3 (+PS3, PSV, PC), Until Dawn
September: Nobunaga's Ambition: Sphere of Influence (+PS3, PC), Tearaway Unfolded, SOMA (+PC, download), Samurai Warriors 4-II (+PS3, PSV, PC)
October: Uncharted: The Nathan Drake Collection, Dragon Quest Heroes, Disgaea 5, Tales of Zestiria (+PS3, PC)
November: Earth Defense Force 4.1
December: n/a
2015: The Tomorrow Children (download), Drawn to Death (download), Fat Princess Adventures (download), Final Fantasy VII (download), Sword Art Online Re: Hollow Fragment (download), Sword Art Online: Lost Song (+PSV), Persona 5 (+PS3), Saint Seiya: Soldiers' Soul (+PS3, PC), Senran Kagura: Estival Versus (+PSV), Galak-Z: The Dimensional (download), No Man's Sky (+PC, PS4 first, download?), The Witness (download), Rime (digital)

xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

hamster w cw

zD4X8.gif

Opublikowano

Jestem ciekawy gdzie byli wszyscy koneserzy chińskich gierek w 2012r jak to cale Gravity Rasz wychodzilo na Vite? Tak kuhwa w 2012r ale w 2016 juz kraszer bo remaster na ps4 xddddddd

Prawilnie złożony preorder na ultimie 4 lata temu. Spoko gierka, poruszanie się po mapie to obok Sunseta chyba najbardziej satysfakcjonujący sposób przemieszczania się. Tylko te walki, o ja pier,dole.

oj ktoś się z zagotował xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

O gustach się nie dyskutuje niby ale amster ma jakiś zyebany xd

Opublikowano

O amsterdam pęka. Nier jedną z najlepszych gier w życiu ;o

Opublikowano

Sram na to jaką średnią ma ta gra MC. Dla mnie to jeden z najlepszych tytułów w jaki grałem w całym swoim growym życiu. A ty nawet w nią nie grałeś więc zamknij japę lewaku.

Boli dupka, oj boli.

82a.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jakie życie taki rap

Opublikowano

najlepszym eksem ps4 podwyżka ps+ na 3 miechy

Opublikowano

Boty to naprawdę synonim bezguścia. Podoba mi się jak próbujecie zdyskredytować gry w które nigdy nie graliście. Ale granie przez tyle lat w Forze i Halo musiało odcisnąć swoje piętno.

Przeczytaj moją sygnaturę i ściśnij. Nie wypowiadaj się też nt. Halo i Forzy które są topowe w swoich gatunkach. Ty plebsie, ty januszu, ty zwierzaku bez krzty pojęcia o grach i ludziach których tu obrażasz.
Opublikowano

yeti wklej liste

mam nadzieje ze ktos ja ma zapisana z exami na 2015 co bylo fapowanko przez pol roku. niedlugo zrobimy male podsumowanie, przeciez tam kur.wa bylo rime, wild, witness, deep down, persona5 itp itd xddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

ja mam tą liste zapisaną na PM msg, ale chyba nie ma potrzeby jej wklejać :)

Opublikowano
Przeczytaj moją sygnaturę i ściśnij. Nie wypowiadaj się też nt. Halo i Forzy które są topowe w swoich gatunkach. Ty plebsie, ty januszu, ty zwierzaku bez krzty pojęcia o grach i ludziach których tu obrażasz.

Już niejeden raz udowodniłeś, że brak pojęcia o grach to masz sam. Idź lepiej pograj w Forze 1215 i Halo 4,5.

Dla mnie boty to synonim bezguścia chociażby dlatego, że gardzą japońskimi gierkami.

Edytowane przez amsterdream

Opublikowano

Prawilnie złożony preorder na ultimie 4 lata temu. Spoko gierka, poruszanie się po mapie to obok Sunseta chyba najbardziej satysfakcjonujący sposób przemieszczania się. Tylko te walki, o ja pier,dole.

oj ktoś się z zagotował xD

Bardzo mnie to cieszy cukiereczku ale to byla raczej zaczepka w stronę amstera :*

Opublikowano

@fanek

trzymaj, trzymaj, dorzuci sie ze 3 gierki i lista na 2016 gotowa

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Januszdam mocne majaki widzę. Nie martw się, w 2016 PS4 zrobi mocno :yao:

Japonię można szanować za Scalebound, Soulsy czy Silent Hill ale nie tę Waszą ospermioną pedaliadę w jRPGach które krwią miedzy PSX, a PS2.

Wyszedł Wiedźmin i pokazał jak się robi RPGi. Forza wypunktowała GranTurismo. Dominacja Xboxa wśród graczy HC wyjdzie Ci tylko na rękę wiec powinieneś grzecznie przeprosić.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Sram na to jaką średnią ma ta gra MC. Dla mnie to jeden z najlepszych tytułów w jaki grałem w całym swoim growym życiu. A ty w nią nie grałeś więc zamknij japę lewaku.

ahahha jak dupa pencła to pencła 

cb2bcf3602e24138552a89697b5e768f.gif

Fanek wklej liste chętnie z rzeczywistoscią sie porówna

Opublikowano

Jestem Januszem bo gram w niszowe gierki? Logika bota xD

Opublikowano

Amster a grales w Gravity Rasz w 2012?

Opublikowano

ehh jednak pocieszne są te odrzuty z gejonly przynajmniej mozna sie pośmiać

Opublikowano

mówie wam, ta tendencja sie zachowa, to ten 2022 moze pozamiatac

Opublikowano

Jestem Januszem bo gram w niszowe gierki? Logika bota xD

A od kiedy niszowe gierki=dobre gierki? Logika klapa xD

Opublikowano

Amster a grales w Gravity Rasz w 2012?

Nie bo nie ma Vity.

Nie. Grasz w ch.ujowe gierki.

Sam jesteś (pipi)owy xD. Wolę grać w jRPG niż jakieś gry AAA których twórcy wydali więcej na marketing niż produkcję i wmówili tępym masom, że to są świetne gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.