Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ode mnie to się proszę odpipi, ja nic z tym kitajskim pedalstwem nie mam wspólnego.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Spoko hum nie bierz tak wszystkiego do siebie, tak na prawde nikogo nie obchodzisz :lapka:

Opublikowano

Też Cię lubię, mimo że jesteś tak samo przewidywalny jak Mendrek.

:*

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jeszcze co do Persony 5 to pamietacie jak chyba Figaro wklejal ze ten caly Platfus gada z jakims zachodnim wydawca i gra wyjdzie juz w tym roku na Starym Kontynencie? TAKI CHUM! Gra w Japoni pewnie w sierpniu, u nas pol roku pozniej to Early 2017 :pawel: NA Xboxie w 2016 juz bedziemy mieli fizyke z chmury, bedziemy biegac z gnaszerami w multi Gearsow 4 w 60fps na dedykowanych serverach, scigac sie w Horizon 3, moze nawet Starh podlaczy Xboxa do internetu i bedzie gral online, kto wie? Ty rzeczy do robienia, pirackie grabierze w Sea of Thieves, ReCore od tworcy Metroida, a klapy beda czekaly na gre trzeci rok XDDDDDD A no i to cos wychodzi jeszcze na ps3 to nawet mendrek w to moze zagrac ale kraszer na nadkonsole niesamowity xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jak przyjemnie sie czyta temat Yakusy Kiwi, gdzie na poczatku byla nadzieja ze wyjdzie na zachodzie bo tlumaczenie z ps2 gotowe. Wyjdzie u nas, Sega odnowi marke na zachodzie, ludzie sie rzuca i pokochaja gre na nowo, potem Yakuza 6 day one w Europie, kolejny kraszer no ale radosc nie potrwala dlugo bo jednak gra nie wyjdzie u nas, a smutne klapy wrocily do dwuletniego czekania na yakuze 5 ktora bedzie tylko na ps3 i tylko cyfrowo xDDDDDDDDDDDDDDD

Dla fanow cyferek to cala seria yakuzy w usa poszla 200k, japonia wraca xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jaki to jest podgatunek ja perdole.

044159e6e0b6bbae9a223ead74efee75883a7b7.

Opublikowano

A u was jak się odblokowuje DLC? Numerem debetówki?

Opublikowano

<przegląda oferty łoniaków w marketach>

Opublikowano

Yacht Club games to super ziomki szanuje

Opublikowano

<przegląda oferty łoniaków w marketach>

Tanie są, a i promocje często.

No i EA Access, który zapewnia masę gierek. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Qrva co tu się dzieje, jak zaorane, dobrze, że dałem to PS4 Mamie do pokoju co by sobie mogła filmy na BD po oglądać, bo, żal mi patrzeć było na tą konsole stojącą obok ONE i DC :obama::pawel:

Opublikowano

Wstyd to powinno ci byc trzymac to chinskie (pipi) pod jednym dachem z onem i dc.

Opublikowano

tumblr_mfkh4wFhrz1rcus2ho1_400.gif

wczorajsze console wars w pigule, kolor rangera nie przypadkowy xd

Opublikowano

Czarny Hamster :obama:

Opublikowano

soul nie pierwszy i nie ostatni co polecial po ps4 bo 1080p i graficzka z uncharted taka ladna

ale wszyscy możemy sie pomylić

Opublikowano

Kupiłem ją dla U4, ale trochę za wcześnie, no nic matula będzie miała pociechę.

Opublikowano

dla 12h gry nie trzeba kupować konsoli, wystarczy mieć znajomego janusza co ma ps4 do fify (i nawet nie wie co to są exy xdd)

Opublikowano

dla 12h gry nie trzeba kupować konsoli, wystarczy mieć znajomego janusza co ma ps4 do fify (i nawet nie wie co to są exy xdd)

Kermit nieświadomie strzelił największą fangą od początku CW9.

Opublikowano

>Kupić konsole dla chuycharted.

Opublikowano

>kupić PS4

Opublikowano

Mowilem kermit zebys nie pisal takiej fangi :frog:

Opublikowano

Eh, przestańcie bo aż przykro jak patrzeć jak orane są klapy. Ciągle w oczekiwaniu na gierkę. Są niczym Wilk z pewnej ruskiej bajki. Odgraża się on Zającowi Xboxa i całkiem zgrabnie, za pomocą zapowiedzi, prawie tego Zająca łapie. Szkoda tylko, że na ostatniej prostej planu potyka się i z impetem, ku uciesze wszystkich wokół, wybija sobie zęby na chodniku. Z zakrwawioną japą, wypluwając zęby unosi pięść i krzyczy "nu pagadi!"

I tak rok w rok, PS4 jest opluwane przez graczy HC, a klapy myślą że to deszcz.

Opublikowano

Kermit nieświadomie strzelił największą fangą od początku CW9.

jak gralismy w halo 2 anniversary na splicie u mnie to pytal czy ta gierka jest na ps4 bo by kupił

Opublikowano

No to Twoj janusz zayebal ladnego fanka he he he 

Opublikowano

janusze sa spoko, kazdy powinien miec jednego

Opublikowano

Ja mam Mariana w robocie, ciśnie bez przerwy w Destiny od premiery na ps4 :/ za czasów ps3 pożyczyłem mu TLOU to ograł godzinę i zwrócił mówiąc, że słabiutkie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.