Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Pecetowcy wszystko muszą sami robić, nawet składać sobie sprzęt do grania xD

Co ty gadasz serio? ale beczunia xdddddddddddddddddd

u nas to wkładasz płyte i grasz :shieeet:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

na szczęście playstation nie dożyje 6 odsłony :)

Dozyje, bedzie usluga konkurencyjna dla steam.

(pipi)nalbym emotke daddy, czy cos, ale chyba kazdy kto ma mozg o tym wie.

Opublikowano

Co ty gadasz serio? ale beczunia xdddddddddddddddddd

u nas to wkładasz płyte i grasz :shieeet:

mamy tu rzadki przykład postu popełninego przez podróznika w czasie z ery Ps2.  :banderas:

Opublikowano

To jest jedna z najfajniejszych rzeczy :] 

Uwielbiam czytac o nowinkach, OC, nowej generacji sprzetu, o niuansach w rozwiazaniach w konkurencyjnych GPU, itp, itd. Ukladac sprzecior POD SIEBIE :]

A ty najwyzej mozesz czwarta noge do plejki dokleic :kaz:

Opublikowano

To jeszcze nie wiesz ? Według klapów im więcej opcji wyboru tym gorzej. Jedyna słuszna droga to ta wyznaczona przez słońce narodu.

Opublikowano

Wymiana bateri w padzie na te z DS3, zaslanianie lampy alladyna za pomoca naklejek ROBIONYCH POD SIEBIE, wymiana chlodzenia, smarowanie wnetrznosci nowa pasta, kupno dluzszego kabla, kupno laptopa do ladowania pada, tyle rzeczy mozna robic z plejstejszon Dejv ze sie w glowie nie miesci :fsg:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

W sumie to jest najsieszniejsze jak typy, ktore zarzucaja mnogosc opcji w PC, zaczynaja przygode z plejszrotem od:

pierwsze co zrobilem po zakupie to wymiana pasty - chodzi teraz CICHUTKO

No ja pyerdole.

Opublikowano

Twoje moralne wybory czy wziasc wiatrak Pentagrama czy innego Zelmexa to nic w porownaniu do kartonowej konstrukcji Wieslawy :kaz:

Opublikowano

Ktoś tu chyba nie grał na konsolach  :reggie:  :reggie:

Nawet nie wiesz od jak dawna. Jasne, że wiele tytułów na konsolach to korytarzyki, ale Halo to chlubny wyjątek. Jak wiadomo, tylko Xbox (jeśli chodzi o konsole) i tylko Microsoft jeśli chodzi o platformy stacjonarne :banderas:

Opublikowano

Myślisz halo, mówisz backtracking. :reggie: 

Opublikowano

Myślisz Halo, mówisz najlepsze multi na konsolach  :sir:

Klapy by powiedziały "dla koneserów" ale byłoby to krzywdzące porównanie bo takie observery czy inne lemy zaliczają przykładowo De Ordera to tej grupy.

Opublikowano

Last Guardian

Horizon

Persona 5

Setsuna

Ni-Oh

Ratchet Clank

Witness

Uncharted 4

Star Ocean 5

Gravity Rush 

Gravity Rush 2

Hellblade

Rime

Odin Sphere

Gran Turismo 7

World of Final Fantasy

No Man's Sky

Amplitude

Shadow of the Beast

Drawn to Death

I to wszystko tylko w 2016. A przecież jeszcze nie wszystko zapowiedzieli.

2016 - oficjalnie rokiem Playstation. 

Opublikowano
Myślisz Halo, mówisz najlepsze multi na konsolach   :sir:

No z taka konkurencją na konsolach to nic dziwnego że Halo tak błyszczy. W kupie gówna nawet tombak błyszczy :>  :obama:
Opublikowano

Chciałbym zobaczyć jak grasz w Halo, pewnie zobaczyłbym kolejnego pro plejera (xD), który nie ogarnia, że można "kucnąć" podczas skoku by lepiej się poruszać po mapie, albo nie wie, że można ustawić pada w taki sposób by skakać, rozglądać się i jednocześnie strzelać. No ale fajnie, że chciałeś zabłysnąć.

Opublikowano

Akurat arenowym potyczkom z Halo 5 najblizej to starej szkoly fpsow jak Quake czy Unreal. Wiadomo bez szalonych rocket jumpow i innych wariactw ktore mozna wyprawiac tylko na myszce ale jednak czuc ze bez skilla chuma zrobisz.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No no, te sztywne ruchy tak pieknie widoczne w kazdym video z Halo multi to poziom Quake jak ta lala ... chyba jak sie ktoś mocno naćpał. 

Beka z tych lol360noscopeowców co to pocinają na Xgnacie i myślą że są dobrzy. Przyjdzie taki jeden z drugim na Pc i bedzie płakał że mu nikt sztywno pod lufe nie wbiega bo ludzie graja na WSADzie.  :reggie:

Opublikowano

Halo 5 najblizej to starej szkoly fpsow jak Quake czy Unreal.

skislem....

polaczki proplajersy zapomnialy, a raczej nie znaja takiej grzy jak painkiller ktory goscil na najwiekszych turniejach 

i uwaga mozg roz(pipi)any zrobiona przez 

polaczkow

smiac mi sie chce jak czytam wasze pro wypociny o skillowych grach 

Opublikowano

No no, te sztywne ruchy tak pieknie widoczne w kazdym video z Halo multi to poziom Quake jak ta lala ... chyba jak sie ktoś mocno naćpał. 

Beka z tych lol360noscopeowców co to pocinają na Xgnacie i myślą że są dobrzy. Przyjdzie taki jeden z drugim na Pc i bedzie płakał że mu nikt sztywno pod lufe nie wbiega bo ludzie graja na WSADzie.   :reggie:

Grałem zarówno w Halo jak i Q3A dośc ostro. Śmiem twierdzić, że w obie strony działa to tak samo, Widziałem wiele takich teoretyków piecykowych, co głosili dokładnie to samo co ty. Manual myszkowy w niczym nie pomagał i grały takie pierdoły na padzie jak jakiś casual od fify. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Chodzilo mi o nowe gry i to na konsole. Painkiller bardzo dobra gierka, na(pipi)ianie kolkownica w demony na Cmentarzu czy w Katedrze nie moglo sie znudzic no i ci ogromni bossowie :obama: Najlepiej wydane 20zl w osiedlowym kiosku ever.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja wiem, że to troll, Figaro, ale i tak mnie to bawi xD. Takie No Man's Sky to przecież też niszczator światów z listy pokrytego sp… śniegiem na 2015.

Podejrzewam, że ta lista będzie zapewniać fanom PS zwycięstwo co roku do 2020.

Opublikowano

Jestem ciekaw jak konsolowe biedaki widzą to generowanie tysiecy planet w No Man Sky jak ich zabawki dla dzieci nie potrafia pociagnać liniowego Evil Within w 60 fpsach w ludzkiej rozdziałce .. beka w hooj./ 

Opublikowano

Jestem ciekaw jak konsolowe biedaki widzą to generowanie tysiecy planet w No Man Sky jak ich zabawki dla dzieci nie potrafia pociagnać liniowego Evil Within w 60 fpsach w ludzkiej rozdziałce .. beka w hooj./ 

Przecież rozdziałka jest 1080p. Bez pasów.

Opublikowano

Ale on pisał o 60fps w 1080p. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.