Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Pecetowcy wszystko muszą sami robić, nawet składać sobie sprzęt do grania xD

Co ty gadasz serio? ale beczunia xdddddddddddddddddd

u nas to wkładasz płyte i grasz :shieeet:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

na szczęście playstation nie dożyje 6 odsłony :)

Dozyje, bedzie usluga konkurencyjna dla steam.

(pipi)nalbym emotke daddy, czy cos, ale chyba kazdy kto ma mozg o tym wie.

Opublikowano

Co ty gadasz serio? ale beczunia xdddddddddddddddddd

u nas to wkładasz płyte i grasz :shieeet:

mamy tu rzadki przykład postu popełninego przez podróznika w czasie z ery Ps2.  :banderas:

Opublikowano

To jest jedna z najfajniejszych rzeczy :] 

Uwielbiam czytac o nowinkach, OC, nowej generacji sprzetu, o niuansach w rozwiazaniach w konkurencyjnych GPU, itp, itd. Ukladac sprzecior POD SIEBIE :]

A ty najwyzej mozesz czwarta noge do plejki dokleic :kaz:

Opublikowano

To jeszcze nie wiesz ? Według klapów im więcej opcji wyboru tym gorzej. Jedyna słuszna droga to ta wyznaczona przez słońce narodu.

Opublikowano

Wymiana bateri w padzie na te z DS3, zaslanianie lampy alladyna za pomoca naklejek ROBIONYCH POD SIEBIE, wymiana chlodzenia, smarowanie wnetrznosci nowa pasta, kupno dluzszego kabla, kupno laptopa do ladowania pada, tyle rzeczy mozna robic z plejstejszon Dejv ze sie w glowie nie miesci :fsg:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

W sumie to jest najsieszniejsze jak typy, ktore zarzucaja mnogosc opcji w PC, zaczynaja przygode z plejszrotem od:

pierwsze co zrobilem po zakupie to wymiana pasty - chodzi teraz CICHUTKO

No ja pyerdole.

Opublikowano

Twoje moralne wybory czy wziasc wiatrak Pentagrama czy innego Zelmexa to nic w porownaniu do kartonowej konstrukcji Wieslawy :kaz:

Opublikowano

Ktoś tu chyba nie grał na konsolach  :reggie:  :reggie:

Nawet nie wiesz od jak dawna. Jasne, że wiele tytułów na konsolach to korytarzyki, ale Halo to chlubny wyjątek. Jak wiadomo, tylko Xbox (jeśli chodzi o konsole) i tylko Microsoft jeśli chodzi o platformy stacjonarne :banderas:

Opublikowano

Myślisz halo, mówisz backtracking. :reggie: 

Opublikowano

Myślisz Halo, mówisz najlepsze multi na konsolach  :sir:

Klapy by powiedziały "dla koneserów" ale byłoby to krzywdzące porównanie bo takie observery czy inne lemy zaliczają przykładowo De Ordera to tej grupy.

Opublikowano

Last Guardian

Horizon

Persona 5

Setsuna

Ni-Oh

Ratchet Clank

Witness

Uncharted 4

Star Ocean 5

Gravity Rush 

Gravity Rush 2

Hellblade

Rime

Odin Sphere

Gran Turismo 7

World of Final Fantasy

No Man's Sky

Amplitude

Shadow of the Beast

Drawn to Death

I to wszystko tylko w 2016. A przecież jeszcze nie wszystko zapowiedzieli.

2016 - oficjalnie rokiem Playstation. 

Opublikowano
Myślisz Halo, mówisz najlepsze multi na konsolach   :sir:

No z taka konkurencją na konsolach to nic dziwnego że Halo tak błyszczy. W kupie gówna nawet tombak błyszczy :>  :obama:
Opublikowano

Chciałbym zobaczyć jak grasz w Halo, pewnie zobaczyłbym kolejnego pro plejera (xD), który nie ogarnia, że można "kucnąć" podczas skoku by lepiej się poruszać po mapie, albo nie wie, że można ustawić pada w taki sposób by skakać, rozglądać się i jednocześnie strzelać. No ale fajnie, że chciałeś zabłysnąć.

Opublikowano

Akurat arenowym potyczkom z Halo 5 najblizej to starej szkoly fpsow jak Quake czy Unreal. Wiadomo bez szalonych rocket jumpow i innych wariactw ktore mozna wyprawiac tylko na myszce ale jednak czuc ze bez skilla chuma zrobisz.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

No no, te sztywne ruchy tak pieknie widoczne w kazdym video z Halo multi to poziom Quake jak ta lala ... chyba jak sie ktoś mocno naćpał. 

Beka z tych lol360noscopeowców co to pocinają na Xgnacie i myślą że są dobrzy. Przyjdzie taki jeden z drugim na Pc i bedzie płakał że mu nikt sztywno pod lufe nie wbiega bo ludzie graja na WSADzie.  :reggie:

Opublikowano

Halo 5 najblizej to starej szkoly fpsow jak Quake czy Unreal.

skislem....

polaczki proplajersy zapomnialy, a raczej nie znaja takiej grzy jak painkiller ktory goscil na najwiekszych turniejach 

i uwaga mozg roz(pipi)any zrobiona przez 

polaczkow

smiac mi sie chce jak czytam wasze pro wypociny o skillowych grach 

Opublikowano

No no, te sztywne ruchy tak pieknie widoczne w kazdym video z Halo multi to poziom Quake jak ta lala ... chyba jak sie ktoś mocno naćpał. 

Beka z tych lol360noscopeowców co to pocinają na Xgnacie i myślą że są dobrzy. Przyjdzie taki jeden z drugim na Pc i bedzie płakał że mu nikt sztywno pod lufe nie wbiega bo ludzie graja na WSADzie.   :reggie:

Grałem zarówno w Halo jak i Q3A dośc ostro. Śmiem twierdzić, że w obie strony działa to tak samo, Widziałem wiele takich teoretyków piecykowych, co głosili dokładnie to samo co ty. Manual myszkowy w niczym nie pomagał i grały takie pierdoły na padzie jak jakiś casual od fify. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Chodzilo mi o nowe gry i to na konsole. Painkiller bardzo dobra gierka, na(pipi)ianie kolkownica w demony na Cmentarzu czy w Katedrze nie moglo sie znudzic no i ci ogromni bossowie :obama: Najlepiej wydane 20zl w osiedlowym kiosku ever.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja wiem, że to troll, Figaro, ale i tak mnie to bawi xD. Takie No Man's Sky to przecież też niszczator światów z listy pokrytego sp… śniegiem na 2015.

Podejrzewam, że ta lista będzie zapewniać fanom PS zwycięstwo co roku do 2020.

Opublikowano

Jestem ciekaw jak konsolowe biedaki widzą to generowanie tysiecy planet w No Man Sky jak ich zabawki dla dzieci nie potrafia pociagnać liniowego Evil Within w 60 fpsach w ludzkiej rozdziałce .. beka w hooj./ 

Opublikowano

Jestem ciekaw jak konsolowe biedaki widzą to generowanie tysiecy planet w No Man Sky jak ich zabawki dla dzieci nie potrafia pociagnać liniowego Evil Within w 60 fpsach w ludzkiej rozdziałce .. beka w hooj./ 

Przecież rozdziałka jest 1080p. Bez pasów.

Opublikowano

Ale on pisał o 60fps w 1080p. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.