Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

https://youtu.be/U5eE4BRk2q0?t=24m10s

typowy fan szrota 3/4 i te gry w jakie gra, fifa15, fc4 i resident evil revelations 2 i czekam na fife 16 będzie grubo xDDD ale sam Bonus mimo swojej inteligencji przyznał że na ps4 nie ma gier  :)  

Nie Kinga która trzyma vite do góry nogami ale Bonus to prawdziwa twarz plejsztejszon w Polsce.

Sonyboty największe bezguścia i rak branży, tfuu!

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

witam wszystkich kumpli sprawa wyglada mianowicie, ze posiadalem xbox one przez miesiac w grudniu 2014 zaliczyłem gta 5(1 kontakt)i dosyc fajne sunset overdrive,sprzedalem i kupilem ps4 glownie dla the last of us ktorego nie mialem zaliczonego i driveclub nad ktorym wszyscy sie spuszczali. ps4 pogonilem jeszcze szybciej niz xboxa.

nie wchodzilem do tematow konsolowych ladne pare miesiecy i nie wiem jak obecnie wyglada sytuacja na rynku. ps4 doczekalo sie zapowiedzi jakichs kozackich exow. jakies nowosci wydawnicze po stronie ms?

opowiadajcie

Opublikowano

Tak na ps4 bedzie Nioh i Wolrd of Final Fantasy, obie gry wygladaja fajnie.

Opublikowano

Podobno ma wyjsc kolekcja Bioshocka, ja biore jak bedzie wygladac przyzwoicie a nie jak porty gier z tego chlebaka ps3 na tego gniota bez gier ps4. Pier,dole juz nie biore zadnych remasterow(no chyba ze wyjdzie kolekcja CoDa,to juz inna sprawa)

Pozyteczny pro-islamski idiota i fan CODa ?? To chyba jakas nowa kategoria podczlowieka .. 

Nic nie ma na obu konsolach.

Kup PC.

Poprawilem

Opublikowano

Persona 5.

Gravity Rush

Gravity Rush 2

Star Ocean

Project Satsuma

Yakuza Kiwi

Yakuza 6

Opublikowano

Ps4 w roli odtwarzacza kardridży z vity może się sprawdzić jeśli komuś przeszkadza cisza przy graniu na Vicie i bateria na 3-4h, w końcu pad z ps4 wytrzymuje nawet 7h bez ładowania.

Opublikowano

Tak na ps4 bedzie Nioh i Wolrd of Final Fantasy, obie gry wygladaja fajnie.

nioh fajne, a jakieś megatony und zapowiedzi u zielonych?

Opublikowano

Forza, Gearsy, Halo, Forza, Gearsy, Halo, jakie zycie taki rap.

Opublikowano

Scalebound zjada cale japonskie guwno z ps4 bez popity.

Opublikowano

I tak nie kupisz.

Opublikowano

Scalebound to jedyna godna gra od chińczyków, reszte można śmiało zaorać

Opublikowano

I tak nie kupisz.

Chyba Ty :kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja kupie dwie kopie.

Opublikowano

Ja nie kupie XD kolego ja nawet Bloodborna kupilem, w przeciwienstwie do wiekszosci klapow :kaz:

W sumie najśmieszniejsze w klapach jest to że jako miłośnicy japońszczyzny i koneserzy swoich exow gier nie kupują i często jest tak ze zieloni bracia ogrywają je przed nimi :yao:
Opublikowano

Synki, 2 MILIOŃCE KONSERERÓW.

Sunset nawet miliona nie dobił xd

Opublikowano

Piękna niedziela dziś. Ja już po kościółku, ale jeszcze przed rosołkiem. Przyszedłem tu tylko po to, by napisać, że tylko Sony, tylko PlayStation 4. Cholera, Sony tak niszczy w tym roku, że to głowa mała. Najpierw E3, teraz TGS, a tu jeszcze dwie imprezy przed nami. TLG, Gravity Rush 2, Persona 5, Ni-oh. Jezusku drogi, ale to będą gry!

Zaraz mi ktoś wyskoczy z chuyowym line-upem Sony na ten rok, lol. A Microsoftu super, co? Z Halo, które wygląda nudno, z Forzą (ściganie się w kółko po tych samych trasach, ja pyerdolę), Gearsami (eee, remaster) i Tomb Raiderem, który wygląda okropnie.

Nie, nie, nie, wypad z tym Xboksem.

Miłej niedzieli.

Opublikowano

Piękna niedziela dziś. Ja już po kościółku, ale jeszcze przed rosołkiem. Przyszedłem tu tylko po to, by napisać, że tylko Sony, tylko PlayStation 4. Cholera, Sony tak niszczy w tym roku, że to głowa mała. Najpierw E3, teraz TGS, a tu jeszcze dwie imprezy przed nami. TLG, Gravity Rush 2, Persona 5, Ni-oh. Jezusku drogi, ale to będą gry!

Zaraz mi ktoś wyskoczy z chuyowym line-upem Sony na ten rok, lol. A Microsoftu super, co? Z Halo, które wygląda nudno, z Forzą (ściganie się w kółko po tych samych trasach, ja pyerdolę), Gearsami (eee, remaster) i Tomb Raiderem, który wygląda okropnie.

Nie, nie, nie, wypad z tym Xboksem.

Miłej niedzieli.

Najlepsze jest to, że w następnym roku będą mieli dokładnie to samo. Będą znów Girsy (czwórka), bedzie znów Halo (Wars), będzie znów Forza (Horizon 3, ale  i to wątpliwe), a oni i tak będą majaczyć o najlepszym lineupie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.