Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przeczytalem calosc :obama:

Ja jestem fanem Plejstejszona, oto moje ulubione gry:

bloodborne, 1080p, zapowiedz dodatku do BB, zapowiedz Yakuzy 6, zapowiedz uncharted, jeszcze niezapowiedziane tlou 2, zapowiedz gravity rush 2 [<3 Kat] no ogolnie jest tego troche, za duzo by wymieniac :taknieco:

Napisałbym tutaj że jestem fanem PC i wymienił wszystkie zayebiste szpile na Pc ale nie chce żeby sie konsolowe dzieci popłakały.. 

Pc gaming master race.  :sir:  :newell:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Garbo-klikadła, masy gimbo-cheaterów, NIEGRYWALNE porty, brak choćby GOTY ex'ów, płatne beta wersje, DRM-y szkodzące głównie legalnym konsumentom, olewanie prez 3rd party (z Ubisoftem na czele), bycie na łasce grubasa z Valve, brak wersji pudełkowych (nie kupisz/odsprzedasz w sklepie z używkami), 1st party i marketing producenta nie istnieje (zero eventów, wsparcia, poczucia więzi z marką), kosztowne upgrade sprzętu, piractwo niszczące rynek, losowe problemy software'owe i babranie się ze sterownikami...

... serio, już pędzę do tego niezwykłego świata komputrów, z którego spindoliłem kiedyś, gdy powoli upadał. Dziś powrót byłby masochizmem...

Opublikowano

Tatuś, ty mi nie wypominaj Bioshocka, bo pewnie w kilka minut wytknąłbym ci hity z lat 90tych, ktore nie ograles, a sa lepsze od BS.

Opublikowano

Lol, Berlinek myśli, że jak mu jego składak z win98 zdechł to świat PC upadł :D co za megalomania.

Skisłem.

Opublikowano

Garbo-klikadła, masy gimbo-cheaterów, NIEGRYWALNE porty, brak choćby GOTY ex'ów, płatne beta wersje, DRM-y szkodzące głównie legalnym konsumentom, olewanie prez 3rd party (z Ubisoftem na czele), bycie na łasce grubasa z Valve, brak wersji pudełkowych (nie kupisz/odsprzedasz w sklepie z używkami), 1st party i marketing producenta nie istnieje (zero eventów, wsparcia, poczucia więzi z marką), kosztowne upgrade sprzętu, piractwo niszczące rynek, losowe problemy software'owe i babranie się ze sterownikami...

... serio, już pędzę do tego niezwykłego świata komputrów, z którego spindoliłem kiedyś, gdy powoli upadał. Dziś powrót byłby masochizmem...

Jak sie dobrze wsłuchać to w tle słychać taki ogromny ból dupy konsolobiedaka który musi wymyślac absurdy żeby jakoś sobie wytłumaczyć czemu ma w domu zabawke dla dzieci a nie sprzet dla rasy panów. 

Śmiechłem szczególnie przy tych gimbo-cziterach ( znak rozpoznawczy konsol od wieków ) i strasznym olewaniu przez Ubisoft ( normalnie nic tylko sznur i na drzewo że nie bede mogl ograć kolejnego Ass Creeda z 30fps lockiem ).

Losowe problemy softwareowe i "babranie sie ze sterownikami" też rzadzą, widać kto sie tu zatrzymał koło roku 2000. 

Niezła beka z konsolowego plebsu. 

Opublikowano

Moment w którym mój PC postanowił zwyczajowo się popsuć (moje PS3 chodzi bezproblemowo od początku, w tym roku spa dla cichej pracy), był przełomowy. Wtedy PC powoli stawał się już bardziej emulatorem konsol, niźli unikatową platformą wyznaczającą trendy.

Od tamtej pory wszystko jest poukładane, tak jak ma być. Do pracy laptop, do grania konsola.

Czasami bywam u ludzi co mają PC-ty i miewam bekę wymieszaną ze współczuciem, gdy jestem świadkiem sytuacji z cyklu: "piękny weekend, a ja siedzę w domu i głowię się czemu mi pc się resetuje w grach po wymianie karty" ;)

Opublikowano

Ładna beka. Mendrek mysli że jak on jest lamuchem i nie potrafi kompa obsługiwać to oznacza że kazdemu musi sie kaszanić XD

Śmiechłem godnie. 

do grania konsola.

:yao:  :yao:

Opublikowano

Dziś całkiem fajna niedziela z pif pafami. Najpierw zniszczenie global elitów w CSa i wyzywanie od hackerów a pozniej instagib low gravity CTF z ziomkami w nowym Unrealu. A ty Mendrek co tam poza smarowaniem dupska maścią? Żebranie o gry na fejsbuku czy udawanie, że sprawia ci fun granie w choojowe gierki z plusa w niegrywalnym frameracie na konsoli o której normalni ludzie już zapomnieli?

Opublikowano

Mazzeo nadal hejtuje CSa bo nie umie grać. 8:10 na DMie, bycie iksBOTem do czegoś zobowiązuje widzę

Opublikowano

Nie mam juz minusow do rozdania ale jesli na forum kiedys bedzie opcja zakupu dodatkowych, to badz pewien ze twoje komentarze przyczynia sie do fortuny forum. Jestes po prostu ograniczonym czlowiekiem, typowym januszem, cebularzem i zyjacym w sredniowieczu klapem. Gardze ludzmi takimi jak ty. Nie ogarniasz w ogole tematu PCtow i pyerdolisz co w twojej chorej glowce sie wytworzy. Juz raz ci odpisalem rzetelnymi argumentami ale nie umiesz czytac wiec ide w twoj przyklad i jak kon z klapkami sobie popisze jakies farmazony:

ps4 ma wentylator jak startujacy odrzutowiec, granie na ps4 w fpsy to smiech na sali, nie ma ani jednego rtsa porzadnego na tym sprzecie, gry wlaczaja sie po 3-4min, sciaganie gier leci jak krew z nosa, pad jest gorszy od tego z xboxa, gry kosztuja 250zyka, nie ma w opakowaniach w wiekszosci przypadkow nic poza jakas karteczka z kodem na skina do broni, gry przekladaja latami i latami, granie po necie jest nadal 100 lat za afryka, psnstore jest uyowy jak siemasz, rzecz tak prosta jak trofea laduje sie 10++ sekund w roku 2015.... BLA (pipi) BLA (pipi) BLA! Dla przypomnienia: mam ps4 z 20+ grami - nie pyerdole jednak jak 8 letnie dziecko ktore ma tylko jedna konsole wiec musi ona byc najlepsiejsza kurfffa :D

Zaorane. :bye2:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Cs jest mega żałosny teraz, zagrałem mecz, dostałem skrzynkę, zeby ja otworzyć muszę mieć 2 klucze za 4 euro xD serio to juz lepiej w coda sobie pograć niz tracić czas na ten syf

Opublikowano

jesli grasz dla skinow i nie masz kasy to potwierdzam, daj sobie spokoj.

Opublikowano

Deathmatch w CSie? Dużo ludzi tak gra? Dziwne.

Opublikowano

Mazzeo nadal hejtuje CSa bo nie umie grać. 8:10 na DMie, bycie iksBOTem do czegoś zobowiązuje widzę

człowieku, a czego wymagasz jak tą chuynię włączam raz na pół roku, tylko po to żeby się utwierdzić jaki ten tytuł jest ułomny w porównaniu do wersji sprzed 15 LAT?

GO przez ponad rok od premiery cieniował i był niżej w rankingach od i tak chuyowego source oraz 1.6, wpadli na pomysł ze skinami który dzieciarnia podchwyciła, w tandemie z mistrzostwami na które rzucało się gruby hajs uratowało to grę.

Gra jest teraz popularna bo i tak nic lepszego na blaszce nie ma w kwestii shoterów multi. Jak zerkam na friendlistę ze steama, którego mam nieprzerwanie od pierwszego dnia jego aktywacji 12 lat temu, to nikt już nie gra w cs'a, bo albo olali gierki albo grają w dotę 2.

Opublikowano

Ale boli, że ani gearsy ani halo nawet w ułamku nie zbliżą się do csa w popularności :banderas:

Opublikowano

to mnie nie boli, trudno żeby gierka która się odpali na mikrofalówce nawet miała mniejsza popularność

bardziej mnie boli że dyskusja o csie sprowadziła się do tego

ja PIERDOLE

gramy w 4 z ziomkami MMa, przegraliśmy każdy znużony... a tu kumplowi po meczu dropi factory new m4a1-s KNIGHT  :frog:

jedyne 200euro

to są woogle takie dropy w losowaniu?

no zdarzało się nawet że ktoś dropnal dragon lore po meczu  :reggie:

to mi same negevy za 0,3 ojro wypadają xd

Ja najdroższy skin jaki miałem to beretty duelist za 12 euro, i tak się cieszyłem bo wcześniej same szroty za kilka centów i od święta coś powyżej 1 euro po tym updacie z operacją Bloodhound

Opublikowano

mazzeo zobacz czy przypadkiem białorusini roweru nie zajumali z piwnicy

Opublikowano

Skiny w cs karmą dla gimbów, ale w halo 5 już spoczko cnie?

nornfang-detail_updated-6609016dfccf4bb0

e: a to co wkleiłeś to niezły headshot w kolano. Rozumiem, że dostanie 200 euro w prezencie za granie w jakąś w gierkę jest dla ciebie wadą? Beka wnusiu

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Skiny w cs karmą dla gimbów, ale w halo 5 już spoczko cnie?

a gdzie napisałem że są spoczko?

e: a to co wkleiłeś to niezły headshot w kolano. Rozumiem, że dostanie 200 euro w prezencie za granie w jakąś w gierkę jest dla ciebie wadą? Beka wnusiu

a te 200 euro to z nieba zlatuje? ktoś to musi jeszcze kupic, cały rynek skinów napędzany jest ułomami, pewno setki tysięcy ludzi gra w csa tylko po to by dropnęło coś co można sprzedać. Ot recepta Valve, by potrzymać przy życiu gównianą grę.

Opublikowano

Taką broń wystawić na reddicie za klucze, a klucze opylać na allegro. Czysty zysk. :cool: 

Opublikowano

ale o co w ogole chodzi z tymi skinami w grach? Jaki z tym problem? Toc to wylacznie kosmetyka ktora jest opcjonalna. Nikt nie zmusza was tego kupowac. Nikt nie ma dzieki nim przewagi. Jesli nawet ja wygrasz przypadkiem, to nie musisz jej uzywac. A tak jak pisal qembek wyzej, czasami (aczkolwiek rzadko), przyjdzie Ci wylosowac cos co mozesz opchnac za konkretna gotowke. Jesli to przyciaga wiecej graczy i pozwala developerom dalej pracowac nad gra to jaki kurna problem? Jak kogos nie stac, to nie kupuje i tyle - ale hejtowac za to gry jest za(pipi)iscie nieracjonalne i ociera sie o glupote.

Opublikowano

Ot recepta Valve, by potrzymać przy życiu gównianą grę.

Podobnie będzie z 343 i halo 5, pozdrawiam :cool:  :czesc:

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Ot recepta Valve, by potrzymać przy życiu gównianą grę.

Podobnie będzie z 343 i halo 5, pozdrawiam :cool:  :czesc:

nie sądze bo w halo 5 to tylko kosmetyka (i skinów jest raptem parę), a nie przedmiot mikrotransakcji i główny motywator stulejarzy do grania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.