Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po avatarem masz na zielono a juras mysli, że jesteś wtedy botem. 

Pewnie dlatego dostałem od nich spoilera z mgsa.  :rotfl:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W takich właśnie sytuacjach procentuje wrzucanie oszołomów do 100% ignora  :reggie:

Opublikowano

klapy dostaly spojlery z mgsa a xboty nie - a akcja miala byc zeby xbotom popsuc mgs'a xdd

pewnie plan zniszczenia budowali miesiącami, moldar mogles podpowiedziec kolegom

Edytowane przez kermit

Opublikowano

W takich właśnie sytuacjach procentuje wrzucanie oszołomów do 100% ignora  :reggie:

PW i tak pewnie dostałeś tylko moderacja usunęła zanim się zorientowaleś. 

Opublikowano

PW i tak pewnie dostałeś tylko moderacja usunęła zanim się zorientowaleś. 

PW też możesz zablokować, jest w opcjach przy ignorach.

Opublikowano

blokowac kogos na forum o gierkach dla dzieci bo wypisuje glupoty na temat chinskich plastikow xDDDDD bez kitu i podzialu na boty,nintendofagi czy klapy - jak ktokolwiek kogos blokuje za to co ktos pisze na tym forum to dopiero swiadczy jaka ma slaba psyche

Opublikowano

No ale to było z nowo zalożonego konta Don to skąd miałeś wiedzieć?

Opublikowano

blokowac kogos na forum o gierkach dla dzieci bo wypisuje glupoty na temat chinskich plastikow xDDDDD bez kitu i podzialu na boty,nintendofagi czy klapy - jak ktokolwiek kogos blokuje za to co ktos pisze na tym forum to dopiero swiadczy jaka ma slaba psyche

no beka z grzejnika

Opublikowano

powiedział ten komu notorycznie pęka odbyt

Opublikowano

O słabej psychice pisze gość który co 3 dni ma ataki paniki w CW :) Wiem Ficek, że tego nie ogarniasz, ale bardziej cenię sobie szybkie przewijanie tematów z pominięciem fillerów.

bluber: Did not know ;) Widać moderka to szybkie haksiory som.

Opublikowano

Don no ja się też dowiedziałem tylko po tym, że na maila dostałem powiadomienie o PW od użytkownika WERA, który ponoć rozsyłał spoilery z MGS V. 

Opublikowano

Jaka wtedy beke mielismy z tego spoilera podczas grania w gearsy, bo tak naprawde on byl chaotycznie napisany i dopiero po przejsciu gry obczailem o co chodzilo tym kmiotom z gejonly.

No chyba ze ktos przed premiera rozkminial fabule na podstawie GZ to wtedy mogl popsuc zabawe a tak to uj.

Opublikowano

A co tam spoilerowac? Ilu jest żołnierzy na stacji X?

Opublikowano

A co tam spoilerowac? Ilu jest żołnierzy na stacji X?

w której misji jesteś sugar?

Opublikowano

19 robię a co.

Opublikowano

19 robię a co.

no to, że jeszcze będziesz miał motywy, że jednak spoiler trochę huy

Opublikowano

ok :cool:

Opublikowano

Nie no w tym mgsie to już mogli dać ku.rwa snejkowi wizjer jak batmanowi a nie przymusowe podswietlanie ;/

i biegałoby się 90% czasu po bazach w termowizji jak w Asylum podczas skradania? Oj Bluber pomyśl ty czasem.

Opublikowano

Po co jakis wizjer jak jest...

doge-hound-metal-gear-solid-d76256901.pn

Oczywiscie jest tez wersja D-dawga [aka portable wallhack] non-lethal :fsg:

Opublikowano

Nie no w tym mgsie to już mogli dać ku.rwa snejkowi wizjer jak batmanowi a nie przymusowe podswietlanie ;/

i biegałoby się 90% czasu po bazach w termowizji jak w Asylum podczas skradania? Oj Bluber pomyśl ty czasem.

No lepiej mieć je.bitne czerwone znaczniki i rentgeny przeciwników :rotfl: 

Opublikowano

przerazajace jest to, ze liczba ps4 i graczy w sieci rosnie z miesiaca na miesiac w zastraszajacym tempie i to w okresie kiedy na ta konsole na dobra sprawe nie ma zadnych systemsellerow - strach sie bac co sie bedzie dzialo z psn gdy zaczna wychodzic kosy

no Sony ma jeszcze sporo czasu do 2019 roku :yao:

W 2016 roku ps4  tak zmiażdzy xkorkiego exami że micosoft zalegające konsole będzie musiał zakopać w meksyku. Wszystkie boty udzielające sie w tym temacie o tym wiedzą ale mimo to próbują zaklinać rzeczywistość. 2016 to rok ostatecznego rozwiązania sprawy xbockiej. Oczywiście jak ktoś ma jakieś wątpliwości to możemy się założyć o te exy.

Opublikowano

Ktoś tu zażył mocarza i zapomniał, że konkurencja nie śpi i już teraz XOne ma na 2016 kilka mocarnych triple A :reggie:

Czyli chcesz się założyć o bana na forum?

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

a ten znów :rotfl: POCZEKAJCIE JESZCZE TROCHE SONY ZAORA XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.