Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po avatarem masz na zielono a juras mysli, że jesteś wtedy botem. 

Pewnie dlatego dostałem od nich spoilera z mgsa.  :rotfl:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W takich właśnie sytuacjach procentuje wrzucanie oszołomów do 100% ignora  :reggie:

Opublikowano

klapy dostaly spojlery z mgsa a xboty nie - a akcja miala byc zeby xbotom popsuc mgs'a xdd

pewnie plan zniszczenia budowali miesiącami, moldar mogles podpowiedziec kolegom

Edytowane przez kermit

Opublikowano

W takich właśnie sytuacjach procentuje wrzucanie oszołomów do 100% ignora  :reggie:

PW i tak pewnie dostałeś tylko moderacja usunęła zanim się zorientowaleś. 

Opublikowano

PW i tak pewnie dostałeś tylko moderacja usunęła zanim się zorientowaleś. 

PW też możesz zablokować, jest w opcjach przy ignorach.

Opublikowano

blokowac kogos na forum o gierkach dla dzieci bo wypisuje glupoty na temat chinskich plastikow xDDDDD bez kitu i podzialu na boty,nintendofagi czy klapy - jak ktokolwiek kogos blokuje za to co ktos pisze na tym forum to dopiero swiadczy jaka ma slaba psyche

Opublikowano

No ale to było z nowo zalożonego konta Don to skąd miałeś wiedzieć?

Opublikowano

blokowac kogos na forum o gierkach dla dzieci bo wypisuje glupoty na temat chinskich plastikow xDDDDD bez kitu i podzialu na boty,nintendofagi czy klapy - jak ktokolwiek kogos blokuje za to co ktos pisze na tym forum to dopiero swiadczy jaka ma slaba psyche

no beka z grzejnika

Opublikowano

powiedział ten komu notorycznie pęka odbyt

Opublikowano

O słabej psychice pisze gość który co 3 dni ma ataki paniki w CW :) Wiem Ficek, że tego nie ogarniasz, ale bardziej cenię sobie szybkie przewijanie tematów z pominięciem fillerów.

bluber: Did not know ;) Widać moderka to szybkie haksiory som.

Opublikowano

Don no ja się też dowiedziałem tylko po tym, że na maila dostałem powiadomienie o PW od użytkownika WERA, który ponoć rozsyłał spoilery z MGS V. 

Opublikowano

Jaka wtedy beke mielismy z tego spoilera podczas grania w gearsy, bo tak naprawde on byl chaotycznie napisany i dopiero po przejsciu gry obczailem o co chodzilo tym kmiotom z gejonly.

No chyba ze ktos przed premiera rozkminial fabule na podstawie GZ to wtedy mogl popsuc zabawe a tak to uj.

Opublikowano

A co tam spoilerowac? Ilu jest żołnierzy na stacji X?

Opublikowano

A co tam spoilerowac? Ilu jest żołnierzy na stacji X?

w której misji jesteś sugar?

Opublikowano

19 robię a co.

Opublikowano

19 robię a co.

no to, że jeszcze będziesz miał motywy, że jednak spoiler trochę huy

Opublikowano

ok :cool:

Opublikowano

Nie no w tym mgsie to już mogli dać ku.rwa snejkowi wizjer jak batmanowi a nie przymusowe podswietlanie ;/

i biegałoby się 90% czasu po bazach w termowizji jak w Asylum podczas skradania? Oj Bluber pomyśl ty czasem.

Opublikowano

Po co jakis wizjer jak jest...

doge-hound-metal-gear-solid-d76256901.pn

Oczywiscie jest tez wersja D-dawga [aka portable wallhack] non-lethal :fsg:

Opublikowano

Nie no w tym mgsie to już mogli dać ku.rwa snejkowi wizjer jak batmanowi a nie przymusowe podswietlanie ;/

i biegałoby się 90% czasu po bazach w termowizji jak w Asylum podczas skradania? Oj Bluber pomyśl ty czasem.

No lepiej mieć je.bitne czerwone znaczniki i rentgeny przeciwników :rotfl: 

Opublikowano

przerazajace jest to, ze liczba ps4 i graczy w sieci rosnie z miesiaca na miesiac w zastraszajacym tempie i to w okresie kiedy na ta konsole na dobra sprawe nie ma zadnych systemsellerow - strach sie bac co sie bedzie dzialo z psn gdy zaczna wychodzic kosy

no Sony ma jeszcze sporo czasu do 2019 roku :yao:

W 2016 roku ps4  tak zmiażdzy xkorkiego exami że micosoft zalegające konsole będzie musiał zakopać w meksyku. Wszystkie boty udzielające sie w tym temacie o tym wiedzą ale mimo to próbują zaklinać rzeczywistość. 2016 to rok ostatecznego rozwiązania sprawy xbockiej. Oczywiście jak ktoś ma jakieś wątpliwości to możemy się założyć o te exy.

Opublikowano

Ktoś tu zażył mocarza i zapomniał, że konkurencja nie śpi i już teraz XOne ma na 2016 kilka mocarnych triple A :reggie:

Czyli chcesz się założyć o bana na forum?

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

a ten znów :rotfl: POCZEKAJCIE JESZCZE TROCHE SONY ZAORA XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.