Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Moldar juz kupil xboksa, Yeti pewnie kupi na premiere Halo, zostana same klapy teoretycy co nawet ps4 nie maja i Ficus  :dynia:

fixd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Polecam wszystkim grę SOMA . Za(pipi)ista ale radzę grać na pc. NA PS4 da radę grać ale loadingi psują imersje. Na PC z SDD takich brak. Niestety chciałem przycebulić to teraz cierpię :D

Opublikowano

Polecam wszystkim grę SOMA . Za(pipi)ista ale radzę grać na pc. NA PS4 da radę grać ale loadingi psują imersje. Na PC z SDD takich brak. Niestety chciałem przycebulić to teraz cierpię :D

No to doczytywanie jest wkurzające a i dość mocne spadki fpsów się zdarzają na najpotężniejszej konsoli na świecie. :reggie:

Opublikowano

Polecam stronę Facebook. Komenty pod pytaniem czy warto kupić kolekcję Drejka:

Nawet sie nie zastanawiaj -> jedna z najlepszych gier.

Staryyy kur*** Emotikon grin bierz nie pytaj:-D U2 to poezja jedna z nielicznych gier które dostały 11/10 xd

Nie ma lepszej Seri.

Teraz już wiecie, że lepszej Seri nie ma.

Opublikowano

Polecam stronę Facebook. Komenty pod pytaniem czy warto kupić kolekcję Drejka:

Nawet sie nie zastanawiaj -> jedna z najlepszych gier.

Staryyy kur*** Emotikon grin bierz nie pytaj:-D U2 to poezja jedna z nielicznych gier które dostały 11/10 xd

Nie ma lepszej Seri.

Teraz już wiecie, że lepszej Seri nie ma.

http://www.psxextreme.info/topic/111385-czy-jeste%C5%9Bmy-zagro%C5%BConym-gatunkiem/

Jestesmy :whyyy:

Opublikowano

o ja pie.rdole na stemie dali oddworlda za darmo to se klikłem co nie nie zdąrzyłem pier.dnąć a 600mb sciągnęlo się w 2 minuty, co gruby to gruby :obama: psn to by pewnie padł 

Opublikowano

Psn i ps 4 - kupilem destiny, wczoraj nie dało się grać bo w trakcie misji rozlaczalo z serwerem XD Dziś to samo tj. grać się niby dało, ale i tak co kilkanaście minut DC na pysk. Kur jak ją żałuje, że nie kupilem po prostu wersji na xo to bym po prostu grał zamiast modlic sie żeby mnie z meczu PvP nie wyrzucalo co chwilą...

Nie napomkne nawet, że 17gb pobieralem po omacku z tych "japońskiej myśli technologicznej" serwerów bite dwa dni.

Dodam jeszcze idroida z mgsa, który online wczytuje mapę x czasu i ogólnie muli tak, że gram przez caly czas offline. Czy naprawdę dla Sony jest tak trudno zainwestować w lepsze serwery? Odnosze wrazenie, że za ten hajs z plusa to latają dziury budżetowe zamiast zainwestować. Najlepsze jest to, że ten szrot nadal sprzedaje się w zastraszalnym tempie, bo ludzie jak lemingi zamiast pomyśleć przed zakupem to kupują "bo kolega\sasiad\pies\ciocia krysia\ziomek z forumka\(wstaw co chhcesz) ma".

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Na szrocie nie ma pif pafow do multi to kupilem.

Opublikowano

Starh tyle razy już narzekałeś na granie na ps4, a i tak nadal kupujesz gry na tę konsolę zamiast kupić wersję na XO i zwyczajnie GRAĆ, a nie się wkur.wiać, że coś nie działa. 

Opublikowano

To jest po prostu syndrom uzależnienia od trofeów. Nie ważne że kupuje grę w gorszej i s(pipi)onej wersji ważne są trofiki;)

Opublikowano

Bloodborne player się sprzedaje. W sumie bardzo dobrze, masy pokochały soulsy. Wait...

Opublikowano

Bloodborne player się sprzedaje. W sumie bardzo dobrze, masy pokochały soulsy. Wait...

Bloodborne has sold more than two million copies worldwide

The figure was confirmed by Sony this week - about six months after FromSoftware's role-playing game launched as a PlayStation 4 exclusive. http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a668698/bloodborne-has-sold-more-than-two-million-copies-worldwide.html#~ppbngoPcXKmKTA

:banderas:

no ale Zeratul pisał że JEDEN MILJON NÓWEK 

to za ile lat Insomaniac pochwali się sprzedażą jednego miliona najlepszego exa bonera? [*]

Opublikowano

Przy 25 mil to wciąż slaby wynik, mesjasz od kojimy również sie slabo sprzedal.

Opublikowano

To jest po prostu syndrom uzależnienia od trofeów. Nie ważne że kupuje grę w gorszej i s(pipi)onej wersji ważne są trofiki;)

No ale przeciez trofea sa miliard razy gorsze od acziwow :pawel:

Opublikowano

Tylko, ze ja mam w (pipi)e te punkciki czy tam trofiki..

Opublikowano

No ale magia plejstejszyn. Wyjdzie 3 sezon pass do drive club i last Guardian w 2020 to będzie rok plejstejszyn.

Opublikowano

Już jest rok playstation, bo zapowiedzieli ze wyjdzie. :reggie:

A w 2016 to o ogólne nas zniszczą, będziemy na kolanach z pełnymi ustami.

Ostateczne rozwiązanie kwestii xbockiej i tryumf japońskiej myśli technicznej nad hamerykańską imitacją nowej generacji.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

#ThisIsWaiting

Opublikowano

No to w czym problem aby grać na XO?

Ostatnio przez 2 dni pobrałem z XBL 100GB danych. Ciekawe ile by to zajęło na psn. :rotfl:

Opublikowano

No to w czym problem aby grać na XO?

Ostatnio przez 2 dni pobrałem z XBL 100GB danych. Ciekawe ile by to zajęło na psn. :rotfl:

Ostatnio robiłem resinstal MCC ( okolo 70GB ) 3 godziny to zajelo, ale potrafia byc takie dni ze leci jak krew z nosa

Opublikowano

Demo Forzy 6 pobrało mi się w niecałe 15 minut. A Tearaway Unfolded na PS4 zgrywało się prawie godzinę. Na One wszystko pobiera mi się czterokrotnie szybciej. 

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.