Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Moldar juz kupil xboksa, Yeti pewnie kupi na premiere Halo, zostana same klapy teoretycy co nawet ps4 nie maja i Ficus  :dynia:

fixd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Polecam wszystkim grę SOMA . Za(pipi)ista ale radzę grać na pc. NA PS4 da radę grać ale loadingi psują imersje. Na PC z SDD takich brak. Niestety chciałem przycebulić to teraz cierpię :D

Opublikowano

Polecam wszystkim grę SOMA . Za(pipi)ista ale radzę grać na pc. NA PS4 da radę grać ale loadingi psują imersje. Na PC z SDD takich brak. Niestety chciałem przycebulić to teraz cierpię :D

No to doczytywanie jest wkurzające a i dość mocne spadki fpsów się zdarzają na najpotężniejszej konsoli na świecie. :reggie:

Opublikowano

Polecam stronę Facebook. Komenty pod pytaniem czy warto kupić kolekcję Drejka:

Nawet sie nie zastanawiaj -> jedna z najlepszych gier.

Staryyy kur*** Emotikon grin bierz nie pytaj:-D U2 to poezja jedna z nielicznych gier które dostały 11/10 xd

Nie ma lepszej Seri.

Teraz już wiecie, że lepszej Seri nie ma.

Opublikowano

Polecam stronę Facebook. Komenty pod pytaniem czy warto kupić kolekcję Drejka:

Nawet sie nie zastanawiaj -> jedna z najlepszych gier.

Staryyy kur*** Emotikon grin bierz nie pytaj:-D U2 to poezja jedna z nielicznych gier które dostały 11/10 xd

Nie ma lepszej Seri.

Teraz już wiecie, że lepszej Seri nie ma.

http://www.psxextreme.info/topic/111385-czy-jeste%C5%9Bmy-zagro%C5%BConym-gatunkiem/

Jestesmy :whyyy:

Opublikowano

o ja pie.rdole na stemie dali oddworlda za darmo to se klikłem co nie nie zdąrzyłem pier.dnąć a 600mb sciągnęlo się w 2 minuty, co gruby to gruby :obama: psn to by pewnie padł 

Opublikowano

Psn i ps 4 - kupilem destiny, wczoraj nie dało się grać bo w trakcie misji rozlaczalo z serwerem XD Dziś to samo tj. grać się niby dało, ale i tak co kilkanaście minut DC na pysk. Kur jak ją żałuje, że nie kupilem po prostu wersji na xo to bym po prostu grał zamiast modlic sie żeby mnie z meczu PvP nie wyrzucalo co chwilą...

Nie napomkne nawet, że 17gb pobieralem po omacku z tych "japońskiej myśli technologicznej" serwerów bite dwa dni.

Dodam jeszcze idroida z mgsa, który online wczytuje mapę x czasu i ogólnie muli tak, że gram przez caly czas offline. Czy naprawdę dla Sony jest tak trudno zainwestować w lepsze serwery? Odnosze wrazenie, że za ten hajs z plusa to latają dziury budżetowe zamiast zainwestować. Najlepsze jest to, że ten szrot nadal sprzedaje się w zastraszalnym tempie, bo ludzie jak lemingi zamiast pomyśleć przed zakupem to kupują "bo kolega\sasiad\pies\ciocia krysia\ziomek z forumka\(wstaw co chhcesz) ma".

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Na szrocie nie ma pif pafow do multi to kupilem.

Opublikowano

Starh tyle razy już narzekałeś na granie na ps4, a i tak nadal kupujesz gry na tę konsolę zamiast kupić wersję na XO i zwyczajnie GRAĆ, a nie się wkur.wiać, że coś nie działa. 

Opublikowano

To jest po prostu syndrom uzależnienia od trofeów. Nie ważne że kupuje grę w gorszej i s(pipi)onej wersji ważne są trofiki;)

Opublikowano

Bloodborne player się sprzedaje. W sumie bardzo dobrze, masy pokochały soulsy. Wait...

Opublikowano

Bloodborne player się sprzedaje. W sumie bardzo dobrze, masy pokochały soulsy. Wait...

Bloodborne has sold more than two million copies worldwide

The figure was confirmed by Sony this week - about six months after FromSoftware's role-playing game launched as a PlayStation 4 exclusive. http://www.digitalspy.co.uk/gaming/news/a668698/bloodborne-has-sold-more-than-two-million-copies-worldwide.html#~ppbngoPcXKmKTA

:banderas:

no ale Zeratul pisał że JEDEN MILJON NÓWEK 

to za ile lat Insomaniac pochwali się sprzedażą jednego miliona najlepszego exa bonera? [*]

Opublikowano

Przy 25 mil to wciąż slaby wynik, mesjasz od kojimy również sie slabo sprzedal.

Opublikowano

To jest po prostu syndrom uzależnienia od trofeów. Nie ważne że kupuje grę w gorszej i s(pipi)onej wersji ważne są trofiki;)

No ale przeciez trofea sa miliard razy gorsze od acziwow :pawel:

Opublikowano

Tylko, ze ja mam w (pipi)e te punkciki czy tam trofiki..

Opublikowano

No ale magia plejstejszyn. Wyjdzie 3 sezon pass do drive club i last Guardian w 2020 to będzie rok plejstejszyn.

Opublikowano

Już jest rok playstation, bo zapowiedzieli ze wyjdzie. :reggie:

A w 2016 to o ogólne nas zniszczą, będziemy na kolanach z pełnymi ustami.

Ostateczne rozwiązanie kwestii xbockiej i tryumf japońskiej myśli technicznej nad hamerykańską imitacją nowej generacji.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

#ThisIsWaiting

Opublikowano

No to w czym problem aby grać na XO?

Ostatnio przez 2 dni pobrałem z XBL 100GB danych. Ciekawe ile by to zajęło na psn. :rotfl:

Opublikowano

No to w czym problem aby grać na XO?

Ostatnio przez 2 dni pobrałem z XBL 100GB danych. Ciekawe ile by to zajęło na psn. :rotfl:

Ostatnio robiłem resinstal MCC ( okolo 70GB ) 3 godziny to zajelo, ale potrafia byc takie dni ze leci jak krew z nosa

Opublikowano

Demo Forzy 6 pobrało mi się w niecałe 15 minut. A Tearaway Unfolded na PS4 zgrywało się prawie godzinę. Na One wszystko pobiera mi się czterokrotnie szybciej. 

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.