Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gier też jest cztery razy więcej.  :gayos:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No więc, istnieje info, że jakaś gra, która będzie miała premierę w tym roku, jest kompletnie zepsuta. Jakaś powtórka z Unity.

Na co stawiamy? Fallout 4? Battlefront? To nowe Assasins coś tam?

Opublikowano

sam jestes zepsuty

Opublikowano

Naturalnie gry które ja kupię na premierę nie będą zepsute. Taka już dola Nintendozboka :) :)

Opublikowano

Kto normalny czeka na jakieś Asasyny czy inne Star Warsfieldy? 

Opublikowano

Na bank będzie battlefront spjerdolony, tak samo ta giereczka od bugthesdy 

Opublikowano

Na bank będzie battlefront spjerdolony, tak samo ta giereczka od bugthesdy 

Jeżeli miałbym stawiać na wtopę roku to byłby to właśnie Battlefront. 

Opublikowano

IMO ten cały Battlefront  to będzie kibel :D

Opublikowano

ja obstawiam tony hawk

Opublikowano

Ja bez wahania wskazuję Failout 4. Bugowina + questy typu idź tam, zabij, przyjdź z powrotem a dostaniesz kosteczkę cukru...

Opublikowano

tony hawk, pokazali jeden gameplay, gdzie gra niczym nie rozni sie od tego na PSX.

Rowniez grafika.

Opublikowano

tony hawk, pokazali jeden gameplay, gdzie gra niczym nie rozni sie od tego na PSX.

Rowniez grafika.

To że gra wygląda brzydko, nie znaczy, że jest bugfestem. Gra skejterka bugfestem? No nie widzę tego.

Fallout 4 miał długi czas developingu. Problem pamięci PS3 już nieobecny.

Halo 5? Tomb Raider? Wątpię.

Assasins coś tam? Ponoć obiecywali brak powtórki.

Został Battlefront. 

W sumie biedna ta druga połowa roku.

Opublikowano

No właśnie obawiam się najbardziej, że F4 zostanie spier.dolony pod względem technicznym. Niby tylko ps3 miało grube problemy z grami Bethesdy, ale jednak niepokój zostaje i chyba nie wezmę preordera tylko spokojnie kilka dni po zamówię jak pójdzie info, że wszystko gra i buczy(hehe, na co ja liczę w obecnych czasach xd). 

Obstawiam, że coś od EA nie wypali. Nie wiem czy Battlefront czy NfS, coś na pewno. Za dobrze to wszystko wygląda, żeby wszystko się udało. 

Opublikowano

Rowniez grafika.

To że gra wygląda brzydko, nie znaczy, że jest bugfestem. Gra skejterka bugfestem? No nie widzę tego.

Został Battlefront.

BIEDNA!? BIEDNA!?

Tomb raider, just cause 3, fatal frame, halo 5, fallout 4, xenoblade - to tylko te z konsol i must have day one.

Do tego dochodzą te co wyszły ostatnio jak mgs v mad max mario maker forza 6 niektórzy nawet ich nie kupili.

Dodatkowo indyki i interesujące małe tytuły na pc i konsole. Taka soma to na przykład minimum 8 -10 h gry .

(pipi)a nie ma w co grać. Ja (pipi)e co za taboret.

Opublikowano

Rowniez grafika.

Został Battlefront. 

Halo 5 i słaba końcówka roku...

:shotgun:

Opublikowano
Tomb raider, just cause 3, fatal frame, halo 5, fallout 4, xenoblade - to tylko te z konsol i must have day one. 

TR mnie nie interesuje. Just Cause 2 mi nie podszedł. Fatal Frame - dosyć przeciętna seria. Halo 5 - no nie dla mnie. Fallout 4 - gdyby robiło to Obsidian... Xenoblade - No jedyny świecący punkt, choć i tak wiadomo, że nie dorówna poprzednikowi.

Zobacz sobie co wymieniłeś. Ani jedno nowe IP...

Opublikowano

Nie no myśle że f4 w miare dobrze chodzi, nie wyskoczyli by tak nagle z premierą w tym roku gdyby było aż tak źle. Obstawiam battlefronta.

Opublikowano

Nie każdy gra w halo, tak jak nie każdy jara się soulsami czy tam bloodbornem (ja np. nie trawie wszystkich sportówek).

Figaro

"FATAL FRAME DOŚĆ PRZECIĘTNA SERIA" Po primo to nie fatal frame, a project zero - ktoś tu chyba pamięta ruskie tłoki. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

TR mnie nie interesuje. Just Cause 2 mi nie podszedł. Fatal Frame - dosyć przeciętna seria. Halo 5 - no nie dla mnie. Fallout 4 - gdyby robiło to Obsidian... Xenoblade - No jedyny świecący punkt, choć i tak wiadomo, że nie dorówna poprzednikowi.

Nie interesuje mnie thus bieda dla każdego.

:dynia:

Opublikowano

Przecież figaro i tak w nic nie zagra xD po ch.uj łapiecie baita tego stulejarza

Opublikowano

napisal fan nintendo...xDDDD

Opublikowano

Nie interesuje mnie thus bieda dla każdego.

:dynia:

Gdzie ja pisałem bieda dla każdego? Napisałem biedna druga połowa roku. Ergo bieda wg mnie.

napisal fan nintendo...xDDDD 

Splatoon, nowa marka, naturalnie kupiona nówka by wspierać :lapka: 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przecież figaro i tak w nic nie zagra xD po ch.uj łapiecie baita tego stulejarza

Zagra za 10 lat kiedy te gry staną się "klasykami".

UP

U nintendo bieda jest od 25 kwietnia 2011 roku.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No ja jeszcze mam zamiar zagrać w Mad Raxa, Fallouta 4, Gejlo 5, TUM REIDA, DLC do Wieśka, Just Cause 3 oraz Samorost 3 + 2xGearsy z cebuli i Ori. Całkiem pracowita końcówka roku. :hi:

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.