Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Prawie jak mikrofalówka. 

Opublikowano

Black ops 3 na starą generację nie będzie miał singla, tylko multik. Zamiast 59$ będzie kosztował 49$. Dymanko w stylu Activision. 

No i choj, nawet jakby nie mialo singla na XOne/plejstejszonie4 to i tak bym kupil dla samego multi i zombies ;) Kto gra w singla w CoDzie ? XD

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Chyba wiadomo gdzie podzialy sie chrabaszcze ktore w Xboxach siedzialy przy okazji polskiej premiery:

https://www.youtube.com/watch?v=uniW2l4pFq4

TOBIE TAK CHODZI ? No i widzisz, beka, trzeba bylo kupic prawilnego next gena,bardzo dobrze. Teraz bedzie placz bo konsola po gwarancji :Coolface:

Opublikowano

Jakby mi tak chodzila [po gwarancji] to bym zrobil troche inny filmik, taki z udzialem mlotka lub balkonu.

Opublikowano

Black ops 3 na starą generację nie będzie miał singla, tylko multik. Zamiast 59$ będzie kosztował 49$. Dymanko w stylu Activision. 

No i choj, nawet jakby nie mialo singla na XOne/plejstejszonie4 to i tak bym kupil dla samego multi i zombies ;) Kto gra w singla w CoDzie ? XD

Przecież multi obecnie jest dla gimbazy w tym codzie. Ostatnie dobre multi to chyba mw3, a najlepsze to chyba cod4, od biedy mw2. 

Ja jestem graczem singlowym i zawsze jak już gram w coda to praktycznie tylko single, ale mam już dosyć tego syfu, bo coraz gorsze części wypuszczają. 

Ja chce WWII. 

Opublikowano

Przecież multi obecnie jest dla gimbazy w tym codzie. Ostatnie dobre multi to chyba mw3, a najlepsze to chyba cod4, od biedy mw2. 

Ja jestem graczem singlowym i zawsze jak już gram w coda to praktycznie tylko single, ale mam już dosyć tego syfu, bo coraz gorsze części wypuszczają. 

Ja chce WWII. 

Pod zadnym wzgledem WWII,nagralem sie tych gier w przeszlosci i nie zamierzam grac wiecej, futurystyczne klimaty mi bardziej podchodza, rzygnalbym WWII.

Po nie udanym Ghosts i sredniawym Advanced Warfare, Black Ops3 zapowiada sie na jednego z lepszych CoDow jaki powstanie,gralem w bete i uwierz mi ze gra to masterpiece pod wzgledem multi.

Na CoDa Advanced Warfare wydalem 170 euro bo kupilem na PS4 kolekcjonerke i na XOne cyfrowke. Teraz biore zwykla edycje,bo nie mam zaufania co do DLC, w poprzednich 2 odslonach byly kiepskie nowe mapki do multi..

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Też grałem w bete BOIII i guwno obes.rane. 

Opublikowano

ja pyerdole, na konsolach jest taki dramat, ze call of duty to u nich masterpiece xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: 

Opublikowano

Call of duty zawodzi i to ostro, jak dla mnie ostatnim dobrym w multi był black ops 2

Co do modern warfer to tylko jedynka była dobra, multi rewelacja, pozniej dopiero black ops 1 udało sie stworzyć super singla i bdb multi

Pewnie i tak z czasem sprawdze bo3 no ale nie wiem kiedy bo od sierpnia do końca roku xbox wydaje takie exy ze :obama::fsg:

Opublikowano

Słyszeliście? Black Ops 3 na X360/PS3 będzie miał TYLKO multiplayer.

50$  xDDD

Opublikowano

Z newsami jesteś równie szybki co z ogrywaniem nowych gier. :reggie:

Opublikowano

obwtroT.png

Opublikowano

call of duty, sroll of duty - jedyna gra warta uwagi w dzisiejszych czasach to tokyo jungle kurfffffffffffaaaaaa :D

Opublikowano

Byłem zajęty seksem, pracą, wydawaniem pieniędzy, życiem jako głowa domu, oświecaniem innych towarzyszy swymi mądrościami i takie tam. Mam prawo spóźnić się z newsem.

A wy co, dalej neofag i ppe 24/7?

Opublikowano

Byłem zajęty graniem w starocie

fixed :reggie:

btw. Neofag nikogo

Opublikowano

Byłem zajęty graniem w starocie

fixed :reggie:

btw. Neofag nikogo

skoro  najlepszymi wyścigami 2014 aka Mario Kart 8 nazywasz starociem, to wiesz, co nie, zjedz se, nie wiem, szpinak.

Opublikowano

damianpsx

playing Singularity

okej :reggie:

Opublikowano

Ano, trzeba zamieszać mroczniejszym klimacikiem :banderas:(gra robi się coraz ciekawsza)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

buttery smooth 60fps, dynamic resolution and low level AF as sacrifice but other wise looking great.

No i takie kompromisy rozumiem. Szkoda, że klapy nie ogarniają i wolą stałe 1080p i plynniutki frejmrejt miedzy 20, a 30 klatek.

Opublikowano

dynamic resolution, no to suteq by przegral :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.