Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Prawie jak mikrofalówka. 

Opublikowano

Black ops 3 na starą generację nie będzie miał singla, tylko multik. Zamiast 59$ będzie kosztował 49$. Dymanko w stylu Activision. 

No i choj, nawet jakby nie mialo singla na XOne/plejstejszonie4 to i tak bym kupil dla samego multi i zombies ;) Kto gra w singla w CoDzie ? XD

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Chyba wiadomo gdzie podzialy sie chrabaszcze ktore w Xboxach siedzialy przy okazji polskiej premiery:

https://www.youtube.com/watch?v=uniW2l4pFq4

TOBIE TAK CHODZI ? No i widzisz, beka, trzeba bylo kupic prawilnego next gena,bardzo dobrze. Teraz bedzie placz bo konsola po gwarancji :Coolface:

Opublikowano

Jakby mi tak chodzila [po gwarancji] to bym zrobil troche inny filmik, taki z udzialem mlotka lub balkonu.

Opublikowano

Black ops 3 na starą generację nie będzie miał singla, tylko multik. Zamiast 59$ będzie kosztował 49$. Dymanko w stylu Activision. 

No i choj, nawet jakby nie mialo singla na XOne/plejstejszonie4 to i tak bym kupil dla samego multi i zombies ;) Kto gra w singla w CoDzie ? XD

Przecież multi obecnie jest dla gimbazy w tym codzie. Ostatnie dobre multi to chyba mw3, a najlepsze to chyba cod4, od biedy mw2. 

Ja jestem graczem singlowym i zawsze jak już gram w coda to praktycznie tylko single, ale mam już dosyć tego syfu, bo coraz gorsze części wypuszczają. 

Ja chce WWII. 

Opublikowano

Przecież multi obecnie jest dla gimbazy w tym codzie. Ostatnie dobre multi to chyba mw3, a najlepsze to chyba cod4, od biedy mw2. 

Ja jestem graczem singlowym i zawsze jak już gram w coda to praktycznie tylko single, ale mam już dosyć tego syfu, bo coraz gorsze części wypuszczają. 

Ja chce WWII. 

Pod zadnym wzgledem WWII,nagralem sie tych gier w przeszlosci i nie zamierzam grac wiecej, futurystyczne klimaty mi bardziej podchodza, rzygnalbym WWII.

Po nie udanym Ghosts i sredniawym Advanced Warfare, Black Ops3 zapowiada sie na jednego z lepszych CoDow jaki powstanie,gralem w bete i uwierz mi ze gra to masterpiece pod wzgledem multi.

Na CoDa Advanced Warfare wydalem 170 euro bo kupilem na PS4 kolekcjonerke i na XOne cyfrowke. Teraz biore zwykla edycje,bo nie mam zaufania co do DLC, w poprzednich 2 odslonach byly kiepskie nowe mapki do multi..

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Też grałem w bete BOIII i guwno obes.rane. 

Opublikowano

ja pyerdole, na konsolach jest taki dramat, ze call of duty to u nich masterpiece xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

:obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: 

Opublikowano

Call of duty zawodzi i to ostro, jak dla mnie ostatnim dobrym w multi był black ops 2

Co do modern warfer to tylko jedynka była dobra, multi rewelacja, pozniej dopiero black ops 1 udało sie stworzyć super singla i bdb multi

Pewnie i tak z czasem sprawdze bo3 no ale nie wiem kiedy bo od sierpnia do końca roku xbox wydaje takie exy ze :obama::fsg:

Opublikowano

Słyszeliście? Black Ops 3 na X360/PS3 będzie miał TYLKO multiplayer.

50$  xDDD

Opublikowano

Z newsami jesteś równie szybki co z ogrywaniem nowych gier. :reggie:

Opublikowano

obwtroT.png

Opublikowano

call of duty, sroll of duty - jedyna gra warta uwagi w dzisiejszych czasach to tokyo jungle kurfffffffffffaaaaaa :D

Opublikowano

Byłem zajęty seksem, pracą, wydawaniem pieniędzy, życiem jako głowa domu, oświecaniem innych towarzyszy swymi mądrościami i takie tam. Mam prawo spóźnić się z newsem.

A wy co, dalej neofag i ppe 24/7?

Opublikowano

Byłem zajęty graniem w starocie

fixed :reggie:

btw. Neofag nikogo

Opublikowano

Byłem zajęty graniem w starocie

fixed :reggie:

btw. Neofag nikogo

skoro  najlepszymi wyścigami 2014 aka Mario Kart 8 nazywasz starociem, to wiesz, co nie, zjedz se, nie wiem, szpinak.

Opublikowano

damianpsx

playing Singularity

okej :reggie:

Opublikowano

Ano, trzeba zamieszać mroczniejszym klimacikiem :banderas:(gra robi się coraz ciekawsza)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

buttery smooth 60fps, dynamic resolution and low level AF as sacrifice but other wise looking great.

No i takie kompromisy rozumiem. Szkoda, że klapy nie ogarniają i wolą stałe 1080p i plynniutki frejmrejt miedzy 20, a 30 klatek.

Opublikowano

dynamic resolution, no to suteq by przegral :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.