Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Chyba oleje guitar hero i sprzedam ten pazdzierz. Miala byc masa exow w 2015, a nie wyszlo kurna NIC.

2 razy odpalilem od zakupu, a tak to ciagle PC grany.

Masakra.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wiadomo ile ma kosztowac ta trylogia Uncharted?

Ok. 250 zl.

Ehehe...rozumiem... :pawel::dafuq:

Opublikowano

Wiadomo ile ma kosztowac ta trylogia Uncharted?

Ok. 250 zl.

:shieeet:

Opublikowano

Niezbyt wygórowana cena jak na najwspanialszą przygode poprzedniej generacji.

xD

Opublikowano

dla porównania 250zł to 1/5 lub 1/6 ceny konsoli XD

Opublikowano

250zł, a ludzie i tak szczęśliwi - Sony to jednak wyprało mózgi xD

A już za miesiąc z hakiem nowa Lara i Halo, oj szrot pójdzie w odstawkę. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dobrze pamietam ze remastery GoW'a na PS3 byly w przystepniejszej cenie? Bo chyba nawet w sklepie kupilem nowke w folii a nie odwazylbym sie tego zrobic za 180+ zl w tamtych czasach (studencik).

Opublikowano

Poniżej 150zl z tego co pamiętam. I to solidnie poniżej.

Opublikowano

Powstaje nowy trend u głównych wydawców. Kastrujemy gry z singleplayera, żeby wydać niedor.uchane multi z toną DLC. Beka wnusiu (to tak apropo, tego, że R6:Siegie nie będzie miał singla). I pomyśleć, że kiedyś coś takiego było wydawane za free (np. Enemy Territory) i bez płatnych dodatków.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Jak sobie pomysle, ze za Girsa na One dalem 100 zl w dniu premiery, to ... :D

Opublikowano

Beka wnusiu, że ludzie wieszają psy na dodatku do Destiny, a jak widać ze tę kasiore jednak dodali dużo contentu  :sorcerer:

Ale co tam lepiej kupować w P2W jakieś Foby/coiny czy inne gunwa od Konami, zbroje dla konia czy skrzynki w call of duty z dropem xD

Opublikowano

Dobrze pamietam ze remastery GoW'a na PS3 byly w przystepniejszej cenie? Bo chyba nawet w sklepie kupilem nowke w folii a nie odwazylbym sie tego zrobic za 180+ zl w tamtych czasach (studencik).

Ok. 120zł kosztowały. 

Opublikowano

Jak to mówią nowa generacja, nowe możliwości no i nowe ceny :P 

Sony Polska już raz kutasa pokazało podnosząc ceny exów do 250zł, potem plusa, teraz odgrzewane remastery aby łatać dziurę za 250zł, ciekawe co jeszcze wymyślą do końca generacji. 

Opublikowano

(to tak apropo, tego, że R6:Siegie nie będzie miał singla).

A skoro juz przy tym, to wczoraj podczas kolejnej edycji Janusz Party na PSN, kilku odwaznych z nas postanowilo pograc w bete tej gry, tutaj dowod coby nie byc goloslownym:

11059857_993079970753842_147431965432211

i............ oesu jakie to jest gowniane xDDDDDDDDDDDDD

Zaczynajac od tego ze gra wyglada jak wczesne PS3, przez sam fakt ze momentami chodzi w 15 fpsach, konczac na tym ze gra jest zlagowana jak ya pyerdole. Przez jakies 30 minut to w ogole probowalismy sie polaczyc do druzyny, a potem kolejne 30 minut gapienia sie w ekran wyszukiwania graczy, tylko po to aby pograc jakies 15 minut i wy(pipi)ac to (pipi) z dysku :yao:

Opublikowano

Ja ściągnąłem to na dysk, odpaliłem, obejrzałem jakieś filmiki(a raczej puściłem i coś tam innego robiłem) żeby dostać jakieś kredyty, potem coś odblokowałem i zdecydowałem, że jednak pier.dole i wywaliłem. :hi:

A przed chwilą skończyłem sesyjkę w Alien: Isolation i powiem, że jak już obcy nas zabije to te ciśnienie spada i nie ma takiego srania. Dosyć swobodnie sobie poczynam, misja 8 w toku. 

Ofc wywaliło mi neta więc zacząłem offline, po 5 minutach już miałem neta, połączyłem się z XBL i acziki się nie aktualizowały, byłem zdziwiony, że nie dostałem aczika za 6 misję. Dopiero restart konsoli wszystko naprawił i mam aczik za 7 misję, a za 6 nie mam. :lapka: 

Ah ten always online. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A skoro juz przy tym, to wczoraj podczas kolejnej edycji Janusz Party na PSN, kilku odwaznych z nas postanowilo pograc w bete tej gry, tutaj dowod coby nie byc goloslownym:

Zaczynajac od tego ze gra wyglada jak wczesne PS3, przez sam fakt ze momentami chodzi w 15 fpsach, konczac na tym ze gra jest zlagowana jak ya pyerdole. Przez jakies 30 minut to w ogole probowalismy sie polaczyc do druzyny, a potem kolejne 30 minut gapienia sie w ekran wyszukiwania graczy, tylko po to aby pograc jakies 15 minut i wy(pipi)ac to (pipi) z dysku :yao:

o w pizdu jakie bezguscia, ale w MGSy,Until Dawny i inne guwna nasuwacie i banan na twarzy,tak ? Narzekanie na bete, olaboga. A jak wyglada MGS pod wzgledem grafiki ? Poziom PS3 z lepsza rozdzialka a ze spadkami to wiadomo jak jest na tym szrocie.

Opublikowano

Ja ściągnąłem to na dysk, odpaliłem, obejrzałem jakieś filmiki(a raczej puściłem i coś tam innego robiłem) żeby dostać jakieś kredyty, potem coś odblokowałem i zdecydowałem, że jednak pier.dole i wywaliłem. :hi:

Trzeba bylo wlaczyc jeden meczyk, poprawilbys sobie humor :yao:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Rozdzielczość > Grafika > FPS

Rozdzielczość - definiuje ramy i odczucia graficzne, więc siłą rzeczy jest itotna, choć z każdym upscale'm coraz mniej.

Grafika - z nią się jest przez cały czas, jeśli coś jest brzydkie, to trudno tego nie zauważyć. Choć po pewnym czasie się po prostu przywyka, chyba że to totalna kaszana.

FPS - grunt to stabilność, do stałej animacji łatwo się przyzwyczaić. Jeśli są spadki, to przecież tylko momentami (chyba że gra to kaszana).

2qn462r.jpg

:daddy:

Opublikowano

Jaka opona od stara. :obama: 

Opublikowano

11059857_993079970753842_147431965432211

Kanter tez cos wczoraj swirowal, raz przez 35 sekund meczu szukalo, myslalem ze wjyebie pieca przez okno ;/

No ale potem szukalo standardowe 5 sekund, wiec olalem.

Opublikowano

Az 35 sekund? Co za (pipi), za czasow 1.5/1.6 klikalem na serwer na ktorym chcialem grac i voila. KLIKALEM I GRALEM, CZAISZ?

Opublikowano

MI wczoraj sciagalo gre na Steamie 10 minut zamiast 5 minut. Nie wiedzialem co sie dzieje i dlaczego taka niska jakosc obslugi :/ Na szczescie byl to jednostkowy przypadek :obama:

Opublikowano

Mendrka w filmie o forum zagralby DeVito

batman-returns-penguin-speech.jpg

Opublikowano

Rozdzielczość > Grafika > FPS

Rozdzielczość - definiuje ramy i odczucia graficzne, więc siłą rzeczy jest itotna, choć z każdym upscale'm coraz mniej.

Grafika - z nią się jest przez cały czas, jeśli coś jest brzydkie, to trudno tego nie zauważyć. Choć po pewnym czasie się po prostu przywyka, chyba że to totalna kaszana.

FPS - grunt to stabilność, do stałej animacji łatwo się przyzwyczaić. Jeśli są spadki, to przecież tylko momentami (chyba że gra to kaszana).

2qn462r.jpg

:daddy:

Ten po lewej to mendrek? POWAZNIE (pipi)A? :D xD

Opublikowano

Typowy bełkot konsolowego plebsu :

PCtowiec zwraca uwage że na Pc jest w (pipi) gierek lepszych od konsolowego szrotu ( DF, Aurora, rougelike's, Divinity Original Sin, Pillars i w (pipi) innych ) - hurr durr tabelki, gówna w ASCII, grafa jak z 2000 roku 

Pctowiec zwraca uwage że słabe gówna zwane konsolami nie są w stanie pociągnac nawet liniowej gierki w stałych 60 fpsach - hurr durr grafika to nie wszystko !!!1211!!11!

Konsolarze są po prostu upośledzeni na głowie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.