Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra, ale tak bez trollingu. Ocelocie, odpowiedz na pytanie. Ktoś ma kasę/czas tylko na jedną platformę do grania. Zakładamy że nie jest fanatykiem jakiegoś gatunku (np.rtsy czy bijatyki). Jaką platformę byś mu polecił i dlaczego? ;)

Uwielbiam te usprawiedliwianie jednoplatformowstwa brakiem kasy/czasu. :dafuq: 

A jak przychodzi co do czego to taka osoba sprzędza mnóstwo czasu z jakimiś średniakami/crapami. A konsole obecnie nie kosztują 5k, żeby to był jakiś luksusowy sprzęt. Po prostu to są głupie argumenty, prawdziwy gracz będzie grał na wszystkim, głupi fanboy tylko się ogranicza. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak nie masz kasy to napewno nie polecam PS4. Ładnie tam doją za remastery, DLC, haracz zeby grać online i druga konsola jak Ci pierwsza padnie bo serwis lubi potrzymac 3 miesiace i odesłać obita i jeszcze bardziej uszkodzona konsole :cool:

Zapomnialem o 4 rezerwowych padach i kartonie gumek.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Za 2k można złożyć jakas fajna używkę pc, a działać będzie 100 razy lepiej niż konsola.

Opublikowano

Dobrze, że tego ścierwa już tutaj nie ma. :)

Opublikowano

Z tego co widzialem klaperska trojca swieta poszla na nikogo forum, ladna na GO posucha musi byc skoro ciagle innych for szukaja do uskuteczniania swoich bredni :yao:

Opublikowano

Tacy islamiści. Wszędzie lezą, jest spokój na początku, a potem następuje BOOM i nikt ich nie chce. 

Opublikowano

Liczę na szybki ban. Taikun nakręca ich na wojenki, ale Ryan się już nie cierpliwi. Ja sam kroplę i czekam aż przeleje się czara goryczy :3

Żeby nie wyłamywać się z tematu: PS4 chvj, tylko Xbox HC race <3

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Ryan nigdy nie miał cierpliwości więc długo nie posiedzą. xD

Opublikowano

Beka z tego, że oni czytaj też ten temat i ku,rwa ten ulung juras myslał, że jak mam zielone premium po avatarem to znaczy, ze jestem botem xD

Opublikowano

Dobra, ale tak bez trollingu. Ocelocie, odpowiedz na pytanie. Ktoś ma kasę/czas tylko na jedną platformę do grania. Zakładamy że nie jest fanatykiem jakiegoś gatunku (np.rtsy czy bijatyki). Jaką platformę byś mu polecił i dlaczego? ;)

PC

najlepsze to, że strzelił sobie w kolano, a teraz przez 3 strony będzie milczał, żeby przeczekać

TAK (pipi)A PC

Opublikowano

PC

najlepsze to, że strzelił sobie w kolano, a teraz przez 3 strony będzie milczał, żeby przeczekać

TAK (pipi) PC

Oczywiście ze PC. Nikt kto ma trzycyfrowe IQ nie odpowie inaczej na takie pytanie. 

Opublikowano

Każdy z trzycyfrowym IQ jest w stanie udzielić pełnej odpowiedzi na zadane pytanie, zakładając że było do niego. Blachobetony jak widać nie jarzą tych prostych zasad...

Opublikowano

Każdy z trzycyfrowym IQ jest w stanie udzielić pełnej odpowiedzi na zadane pytanie, zakładając że było do niego. Blachobetony jak widać nie jarzą tych prostych zasad...

Nie trzeba pisać elaboratów żeby stwierdzić rzeczy oczywiste takie jak to że PC wdeptuje te zabawki dla dzieci w ziemie. 

Opublikowano

Takimi argumentami to co najwyżej w piaskownicy lub przedszkolu kogoś przekonasz, ale najpierw musiałbyś mu dać resoraka albo skakankę.

Opublikowano

Wszystkie argumenty już tu padały. Wystarczy mieć choć troche substancji szarej w czaszce i poczytać co było pisane pare stron wcześniej. 

Ja wiem ze konsolowy plebs ma deficyty w koncentracji jak rasowe dziecko z ADHD ale bez przesady. 

Opublikowano

Rozdzielczość > Grafika > FPS

Rozdzielczość - definiuje ramy i odczucia graficzne, więc siłą rzeczy jest itotna, choć z każdym upscale'm coraz mniej.

Grafika - z nią się jest przez cały czas, jeśli coś jest brzydkie, to trudno tego nie zauważyć. Choć po pewnym czasie się po prostu przywyka, chyba że to totalna kaszana.

FPS - grunt to stabilność, do stałej animacji łatwo się przyzwyczaić. Jeśli są spadki, to przecież tylko momentami (chyba że gra to kaszana).

2qn462r.jpg

:daddy:

Starsky-and-Hutch-Sideboob.jpg

Opublikowano

Wszystkie argumenty już tu padały. Wystarczy mieć choć troche substancji szarej w czaszce i poczytać co było pisane pare stron wcześniej.

Ja wiem ze konsolowy plebs ma deficyty w koncentracji jak rasowe dziecko z ADHD ale bez przesady.

Widocznie musiały być na poziomie pierdnięcia w tłumie. Ot pośmierdziało, ale w końcu przestało, więc każdy olał ;)
Opublikowano

Widocznie musiały być na poziomie pierdnięcia w tłumie. Ot pośmierdziało, ale w końcu przestało, więc każdy olał ;)

Nikt nie ma tak rozwinietego systemu zaprzeczeń jak konsolowy plebs wiec na bank "olali bo były słabe". 

Jak ktoś nie ma mózgu i za nic nie chce przyznać że kupił zabawke dla dzieci i cebuli to kazdy argument bedzie "na poziomie pierdniecia".

Stay mad. 

Opublikowano

ze wam sie chce jeszcze po tylu latach prowadzic spory z mendrkiem na miliony znakow - on jest niereformowalny, niech lepi swoje eseje, w rewaznu minus i krotki przesmiewczy post i wystarczy, chocbyscie nie wiem co napisali to jego zdania nie zmienicie, smierc sony tylko ten beton by skruszyla

Opublikowano

Wręcz odwrotnie, śmierć SONY byłaby męczeństwem które należałoby opłakiwać przez następne 30 lat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.