Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Były designer RDR, potwierdził na twitchowym streamie, że nie dla psa (pc-ta) kiełbasa, i RDR nawet w planach nie był na PC. Był bardzo zaakoczony, że Rockstar w ogóle wydał GTA V na PC, co tylko pokazuje obecny stosunek (bardzo analny) branży do szmelceta.

http://www.twitch.tv/robertsmania/v/18099876?t=26m19s

Kris Roberts: I don't think was ever an intention to have a PC version of Red Dead Redemption . I was honestly very shocked when they did a PC version of Grand Theft Auto V. Obviously in development, we were all PC based and had it running for win32 clients for the entire development. But as far as licensing for the console and stuff, it was always going to be a xbox 360 and ps3 title. To the best of my recollection, we never even seriously talked about optimising for PC.

Więc zrobili gów,no rozmazane w 640p i 20fps na PS3. No ale przynajmniej Mendrek ma podnietę, że PC-towcy nie mogą zagrać.

żeby jeszcze to była dobra gierka hehe

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie przeginaj pały Kruku, RDR należy szanować.

Opublikowano

rdr jest exem na x360 patrzac na wersje ps3

Opublikowano

:yao:

Opublikowano
:dynia:
Opublikowano

Bezguscia jarające się guwnem <wstaw tutaj dowolną gre, którą jara się raven i mejm> nie powinni sie wypowiadać bo wasze posty to jak mendrek piszący, że SR > GTA V

Opublikowano

:yao:

:problem: ?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No beka z tych zyebów.

Opublikowano

też nie szanuje RDR. 

Opublikowano

klasa niższa wiadomo

Opublikowano

Co kur.wa?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

myślę, że trzeba zrobić ankietę

Opublikowano

zróbmy i wtedy wiadomo kogo zablokować i z nim nie rozmawiać 

Opublikowano

Bezguscia jarające się guwnem <wstaw tutaj dowolną gre, którą jara się raven i mejm> nie powinni sie wypowiadać bo wasze posty to jak mendrek piszący, że SR > GTA V

Albo twoje o swiatopogladzie :lapka:

Opublikowano

mendrek hejtuje gta5 bo nie ma bohatera z ktorym moglby sie identyfikowac, sr4 ma edytor to sobie pewnie strzowyl grubego karla - ja tam logike widze w tym co pisze

Opublikowano

RDR szanuje mocno, platynka na PS3 wbita :lapka: 

Opublikowano

mendrek hejtuje gta5 bo nie ma bohatera z ktorym moglby sie identyfikowac, sr4 ma edytor to sobie pewnie strzowyl grubego karla - ja tam logike widze w tym co pisze

no i w gta v juz nie można jeść hot dogów :smutas: to też pewnie duży minus dla berlinka

Opublikowano

Może jakbym grał na X360 to byłoby trochę lepiej.

No mialbys ladniejsze widoki jadac koniem na drugi koniec mapy i wracajac wozem.

Opublikowano

w journey tez grając narzekaliscie, że chodzi się przez pustynie? :yao:

Ogolem rockstar najbardziej przehajpowane studio developerskie, kupuja te gta v jak ps4ki :lapka:

nie no lepiej kupić xboxa forza edition i jezdzić jak seba w kólko na nurbie xdddddd

Opublikowano

No nie, lepiej jezdzic w te i z powrotem na koniku po tej samej sciezce naciskajac guziczek zeby szybciej patatajal xD

Opublikowano

Pustynia była ładna, gra trwała 2 godziny, sterowanie nie wku,rwiało.

Opublikowano

mówić, że głupie jeżdżenie w kółko w wyścigówce jest lepsze od GTA V :dafuq: czo ten koper to ja nawet nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.