Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

tak czytam posty w temacie rainbow six i sie ciesze ze nie mam ps4 bo musialbym sie jarac takimi gierkami

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

w Twoim przypadku i tak byloby to lepsze niz jaranko gierkami, w ktore nie grasz. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dziwnie to brzmi z ust klapa.

Opublikowano

tak czytam posty w temacie rainbow six i sie ciesze ze nie mam ps4 bo musialbym sie jarac takimi gierkami

spoko zaraz wychodzi update do drivesraki wreszcie po roku będzie można pograć w multi jak człowiek a nie tylko scigać sie z duchami xdddd no i season pass 2 czyli jak wydymać klapa i jeszcze ci podziękuje vol 2

Opublikowano

drugi season pass xdd jak to wogole brzmi... byly kiedys juz dwa season passy do jednej gry? czy jak zwykle sony pionierem gamingu?

Opublikowano

U Acti w Destiny... Co w ogole ma byc w drugim sezon pasie ? xD

Dziwnie to brzmi z ust klapa.

No juz wole byc klapem ogrywajacym exy konkurencji, niz jarac sie gierkami wylacznie na potrzeby CW.

Edytowane przez easye

Opublikowano

drugi season pass niepotwierdzony, choc fakt rushy33 na twicie wspominal, ze za chwile wyjdzie zawartosc na ktora bedziemy chcieli wylozyc pieniazki

jubileuszowy pazdziernikowy patch ma przyniesc duzo zmian (nawet pisza, ze ma jeszcze grafe poprawic) ale juz dawno pisali, ze nie bedzie on zawierac prywatnych lobby, te maja wyjsc "soon after BIG october update"

wiec jak zwykle bluber czerpie informacje z kalafiora

Opublikowano

to dalej racer online nie ma prywatnych lobby? :dynia:

gdzie oni sie uczyli robić gierki xd ten koleś od pgr3 to chyba serio tam kawę parzy

Opublikowano

Jubileuszowy patch :dynia:

S.rają na nich, a oni się cieszą.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ficuś to jeszcze lepiej xD

Yes, Driveclub is getting a new mobile app, even though the original one still hasn’t been released yet. Evolution Studios’ Paul Rustchynsky has revealed on Twitter that the team is actually working on a new mobile app, but he didn’t give much away as to when it will release, what features it will have and why the original one was a victim of a hit-and-run, but he did state that more information will be coming soon regarding the companion app. Take your time guys, we’ve already waited almost a year…

Trophy hunters and those who don’t like playing with the general public will be pleased to know that there will be plenty of trophies added to the game this year, along with private lobbies. We’ve waited for what feels like an age for private lobbies, but we’ve been assured it’s definitely coming October, sometime shortly after the big update drops. We’ll see.

There’s also the possibility of a few gameplay changes being made to Driveclub. Rustchynsky, answering a fans tweet on twitter, revealed that the team is considering building a track that is more or less just a straight line that lets you go full-speed. In addition, there’s a chance that we may see the cockpit view get an extra position. For some it can be quite off-putting to drive in the first-person while being constricted to one side of the car. Sure, it gives the game a bit of realism, but it’d still be nice to have the traditional central viewpoint. There are no promises being made, but according to the game’s director, there’s a chance it could be implemented. We’d be all over that.

napisałem,że zaraz, ale zapomniałem, że to jest sonowskie zaraz czyli za pół roku conajmniej

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

te early accessy samochodowek na pc przy tej drajwsr@ce to przeciez jest deal życia - a klapy tak z tego bekowali

Edytowane przez kermit

Opublikowano

sila i sensem drivecluba sa wyzwania i one dziala cudownie i czynia ta gre niezwykla, w historii naszego forum tylko killzone2 mialo takie community(nawet jeszcze wieksze) jak obecnie driveclub wiec nie dziwie sie, ze botom tak du.pa peka bo obie gierki to exy sony i do konca swiata beda wytykac srednia tej gry bo nic im innego nie zostalo(za co same sony i evo winne bo ta gra w takim stanie nie powinna wychodzic), nawet w ostatnim top100 z edge byl driveclub, a nie bylo prg czy forzy, przypadek? nie sadze

Opublikowano

dobre, dobre, może ktoś łyknie

Opublikowano

UWAGA ŁYKAM

call of duty też ma świetne community na forum i jest na liscie edge

Opublikowano

Ma community bo jest mnóstwo januszy na tym  forum co ps4 kupili i nie mają wyjścia i muszą w to grać. Jak ma się jedną platformę to się nie wybrzydza. Ja już wolę czasem odpalić wyścig w mario kart czy forza . Driveclub to dla mnie nuda straszna po kilku godzinach a jak niektórzy na to wydają tyle siana to nie do pomyślenia. Nawet sprzedać tego za bardzo nie mam jak bo cena już jest śmieszna i pudełko mi na półce się kurzy. :D

Opublikowano

wiedźmin 3 < lbp 3

pewnie transhumanista ukladal ta liste

Opublikowano

przepraszam ze sie wtracam, ale dalej kwicze po tekscie "jubileuszowy patch" xd

Opublikowano

bansai zmień nick fankowi na franek 

Opublikowano

jeszcze was kiedys wredne boty przekonam ze driveclub po patchach to 9+/10, nawet koszulke w croopie kupilem!!!!

Opublikowano

jeszcze was kiedys wredne boty przekonam ze driveclub po patchach to 9+/10, nawet koszulke w croopie kupilem!!!!

[*] wyśle sms o treści pomagam 

Opublikowano

Przekonam sie o tej "jakosci" dc w 2016. Moze do tego czasu popatch.uja gre i wydadza edycje goty. :cool:

Cenzuruje popatch.uja. serio kur.wa?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

30 fps + patche jubileuszowe -> ścigałka na 9+/10

hmm, nie

Opublikowano

Nie ma żadnej jakości, gra jest nudna jak guwno jeno ma ładną graficzkę w deszczu.

Opublikowano

No dlatego nie bede gral w to dlugo.

Za to dlugo mam zamiar grac w bloodborne. Znaczy dopoki nie przejde. :cool::lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.