Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Mroku poczeka na patche i kupi XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kur.wa po takim zabugowanym Alienie mam takiego wkur.wa, że nie chce mi się w nic grać. Mam nadzieję, że mi przejdzie do Wieśka. :frog:

Opublikowano

uwaga nadchodzi sentymentalne pjerdolenie:

- najlepsza część

- najlepszy klimat

- najlepszy game i level design

- najlepszy soundtrack

z tego czerpało się z fun nawet grając w wersje pc na klawiaturze :pawel:

Opublikowano

Ocelot spoko konkursik, zrobiłem 10 memów i wybrałem poniższy w myśl zasady "jeden obraz potrafi powiedzieć więcej niż tysiąc słów"

Uv1X9l1.jpg

Opublikowano

THPS 2 skończony wszystkimi postaciami na 100 pro. Jedna z najlepszych gier ever.

Rodney Mullen <3

Opublikowano

Pamiętam jak kumpel przyszedł do mnie z THPS 2. Wiedziałem, że wymiata, bo widziałem jak gra u siebie. Ja pograłem i kalectwo straszne było, ale jak kumpel zagrał to o luju mogłem patrzeć godzinami jak maksuje levele. :obama:

Palce od tricków chodziły u niego jak u starcraftowców. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

haaaa czyli trafilem z tym co  stulejarz pisal z gafa jaka z wydanych za chwile gier bedzie turbo zbugowana, jako jedyny thps obstawialem ;)

Opublikowano

Cóż, jeśli ktoś dostaje na tacy serię złych opinii konsumentów, a z lenistwa oleje, kupi pcta i dołączy do grona zawiedzionych, to już jego głupota.

Znaczy ja wiem, że beka z pc jest już nudna, że każdy wie że to prowizorka, że pc nikogo. Lecz ktoś zawsze musi stać na posterunku, by nikt przypadkowy o dobrych intencjach, nie spojrzał na takie oszustwa betonoblachy, i nabrał się jeszcze na komputer do grania...

---------

A ludzie biednego megatonowego Battlefronta tu jechali :(

Opublikowano

haaaa czyli trafilem z tym co  stulejarz pisal z gafa jaka z wydanych za chwile gier bedzie turbo zbugowana, jako jedyny thps obstawialem ;)

Ale to już się wyjaśniło, że chodzi o AC: Syndicate.

Opublikowano

Latanie myśliwcem nad miastem w pełnej wersji GTA V (60fps) to coś pięknego. Często tylko po to odpalam GTA Online.

DIRT Rally - niby nie skończone, a jednak w o wiele lepszym stanie niż wiele gierek na premierze.

Spintires - epicki symulator ciężarówek w hardkorowych warunkach. PC only.

Wiedźmin 3 na PC z patchami miesiąc przed ps4 i totalną płynnością w każdej lokacji.

Batman Arkham Asylium i Arkham City - dwie najlepsze części, 1080p 60fps tylko na PC.

MGS V - najlepsza wersja na PC.

Gunslinger - najlepsza wersja na PC.

Saints Row IV - najlepsza wersja na PC.

to tylko gierki, które w ostatnim miesiącu na PC odpalałem, na PS4 raz cykłem Bloodborne, no bo jednak znudził się w końcu.

No i FM6 dzień w dzień od premiery i pewnie tak do wakacji.

jednoplatformowcy umysłowi mogą co najwyżej symulator kurczaka w ruinach ogrywać.

Opublikowano

A ja mieszam Mass Effect 2 z Tetrisem na NESie (ta muzyka) i Mario Kartem 8. Life's good.

Opublikowano

Kazdy kolo z smartfonem to teoretycznie multiplatformowiec :reggie:

Opublikowano

Znaczy ja wiem, że beka z pc jest już nudna, że każdy wie że to prowizorka, że pc nikogo. Lecz ktoś zawsze musi stać na posterunku, by nikt przypadkowy o dobrych intencjach, nie spojrzał na takie oszustwa betonoblachy, i nabrał się jeszcze na komputer do grania...

---------

A ludzie biednego megatonowego Battlefronta tu jechali :(

CD Projekt ma reczej inne zdanie na ten temat:

Podzial sprzedazy:
PC - 30%
Consoles - 70%

25% - Digital sales (50% of the total revenue)
75% - Retail

Zeby CD Projekt zarobil tyle samo co na 1 sprzedanej kopii na pc,na konsolach musza sie sprzedac 3! W sumie smieszy mnie fakt,ze ubi (pipi)i,ze gry na pc sie nie sprzedaja i nie moga na nich zarobic,skoro pewnie podzial jest podobny co z wieskiem czyli 3:1,moze 2:1 jezeli liczyc 15% ktore zabiera steam.
Opublikowano

:rotfl:

Opublikowano

:rotfl:

Smutne jest to,ze pewnie sie to sprzeda w min 500tys kopii.

drv381.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Co do Destiny, widzę że najwięcej narzekają osoby, które w ogóle nie grały w ten dodatek oraz nie miały fajnej ekipy do wspólnego grania. Gierka spokojnie zasługuje teraz na 9/10.

Lepszego multi na konsolach nie ma, możliwe że halo to zmieni, ale czy tak faktycznie się stanie to zobaczymy.

Opublikowano

446517371.jpg

Ich poyebało z tym hitmanem. :rotfl: 

Opublikowano

Odcinkowe granie za kilka lat stanie się standardem i taka jest smutna prawda.

Opublikowano

135066.jpg

Tak było. 

Opublikowano

Mógłbym przyłączyć się do akcji robienia antymendrkowych memów, ale tego nie uczynię, albowiem beka z buhahamasterrejs blacharni zawsze na propsie i na czasie.

Wszystko było by fajnie, gdyby nie celowe bądź nie przeoczenie Mendrka polegające na nie wspomnieniu o najgorszej podrasie graczy, którą można porownac li tylko do najniższej kasty w Indiach, która jak wiadomo zajmowała się między innymi wywożeniem ekskrementów. Domyślacie się już zapewne, ze chodzi o kastę klapoblachów, która za chwilę będzie ogrywać na swoich laptopach z Lidla lub innego Auchana to co spadnie z pokrytego zielonym suknem pańskiego stołu, czyli najnowszego Tomb Raidera, a później np Quantum Break i jeszcze się tym chwalić, wzorem ś.p. Lema, który sam się przyznał, że ogrywał Ori na lapciu z Biedry. Tak bardzo gardzę. Zaorać! :shotgun:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Ciekawi mnie reakcja blachobetonów na mojego posta o zyebanej sieciowości stima, gdzie wkleiłem kilka opinii tylko z jednego tematu (z całej masy), które dobitnie pokazują że pc to platforma single player, o ile akurat jakiś port tam zadziała.

Geez jakie dno mieć pcta i się chwalić :/ Przecież to jakby wytatuować sobie na czole: "Nie znam się na branży gier" ...

Opublikowano

Geez jakie dno mieć ps3 i się chwalić :/ Przecież to jakby wytatuować sobie na czole: "Nie znam się na branży gier" ...

Teraz jest ok.
Opublikowano

uwaga janusze - kolejna lista gier ktore maja was przekonac do ps4 na koncowke roku

• Star Wars: Battlefront 
  • Attack on Titan
  • Call of Duty: Black Ops III
  • Pro Evolution Soccer. 
  • Nathan Drake Collection
  • Gravity Daze
  • Fallout 4

i do tego obniżka :banderas: a na xbonie co? halo forza halo forza halo forza? bekaa

Opublikowano

uwaga janusze - kolejna lista gier ktore maja was przekonac do ps4 na koncowke roku

• Star Wars: Battlefront 
  • Attack on Titan
  • Call of Duty: Black Ops III
  • Pro Evolution Soccer. 
  • Nathan Drake Collection
  • Gravity Daze
  • Fallout 4

i do tego obniżka :banderas: a na xbonie co? halo forza halo forza halo forza? bekaa

A FIFA gdzie?! Chcesz minusa? :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.