Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Mroku poczeka na patche i kupi XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kur.wa po takim zabugowanym Alienie mam takiego wkur.wa, że nie chce mi się w nic grać. Mam nadzieję, że mi przejdzie do Wieśka. :frog:

Opublikowano

uwaga nadchodzi sentymentalne pjerdolenie:

- najlepsza część

- najlepszy klimat

- najlepszy game i level design

- najlepszy soundtrack

z tego czerpało się z fun nawet grając w wersje pc na klawiaturze :pawel:

Opublikowano

Ocelot spoko konkursik, zrobiłem 10 memów i wybrałem poniższy w myśl zasady "jeden obraz potrafi powiedzieć więcej niż tysiąc słów"

Uv1X9l1.jpg

Opublikowano

THPS 2 skończony wszystkimi postaciami na 100 pro. Jedna z najlepszych gier ever.

Rodney Mullen <3

Opublikowano

Pamiętam jak kumpel przyszedł do mnie z THPS 2. Wiedziałem, że wymiata, bo widziałem jak gra u siebie. Ja pograłem i kalectwo straszne było, ale jak kumpel zagrał to o luju mogłem patrzeć godzinami jak maksuje levele. :obama:

Palce od tricków chodziły u niego jak u starcraftowców. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

haaaa czyli trafilem z tym co  stulejarz pisal z gafa jaka z wydanych za chwile gier bedzie turbo zbugowana, jako jedyny thps obstawialem ;)

Opublikowano

Cóż, jeśli ktoś dostaje na tacy serię złych opinii konsumentów, a z lenistwa oleje, kupi pcta i dołączy do grona zawiedzionych, to już jego głupota.

Znaczy ja wiem, że beka z pc jest już nudna, że każdy wie że to prowizorka, że pc nikogo. Lecz ktoś zawsze musi stać na posterunku, by nikt przypadkowy o dobrych intencjach, nie spojrzał na takie oszustwa betonoblachy, i nabrał się jeszcze na komputer do grania...

---------

A ludzie biednego megatonowego Battlefronta tu jechali :(

Opublikowano

haaaa czyli trafilem z tym co  stulejarz pisal z gafa jaka z wydanych za chwile gier bedzie turbo zbugowana, jako jedyny thps obstawialem ;)

Ale to już się wyjaśniło, że chodzi o AC: Syndicate.

Opublikowano

Latanie myśliwcem nad miastem w pełnej wersji GTA V (60fps) to coś pięknego. Często tylko po to odpalam GTA Online.

DIRT Rally - niby nie skończone, a jednak w o wiele lepszym stanie niż wiele gierek na premierze.

Spintires - epicki symulator ciężarówek w hardkorowych warunkach. PC only.

Wiedźmin 3 na PC z patchami miesiąc przed ps4 i totalną płynnością w każdej lokacji.

Batman Arkham Asylium i Arkham City - dwie najlepsze części, 1080p 60fps tylko na PC.

MGS V - najlepsza wersja na PC.

Gunslinger - najlepsza wersja na PC.

Saints Row IV - najlepsza wersja na PC.

to tylko gierki, które w ostatnim miesiącu na PC odpalałem, na PS4 raz cykłem Bloodborne, no bo jednak znudził się w końcu.

No i FM6 dzień w dzień od premiery i pewnie tak do wakacji.

jednoplatformowcy umysłowi mogą co najwyżej symulator kurczaka w ruinach ogrywać.

Opublikowano

A ja mieszam Mass Effect 2 z Tetrisem na NESie (ta muzyka) i Mario Kartem 8. Life's good.

Opublikowano

Kazdy kolo z smartfonem to teoretycznie multiplatformowiec :reggie:

Opublikowano

Znaczy ja wiem, że beka z pc jest już nudna, że każdy wie że to prowizorka, że pc nikogo. Lecz ktoś zawsze musi stać na posterunku, by nikt przypadkowy o dobrych intencjach, nie spojrzał na takie oszustwa betonoblachy, i nabrał się jeszcze na komputer do grania...

---------

A ludzie biednego megatonowego Battlefronta tu jechali :(

CD Projekt ma reczej inne zdanie na ten temat:

Podzial sprzedazy:
PC - 30%
Consoles - 70%

25% - Digital sales (50% of the total revenue)
75% - Retail

Zeby CD Projekt zarobil tyle samo co na 1 sprzedanej kopii na pc,na konsolach musza sie sprzedac 3! W sumie smieszy mnie fakt,ze ubi (pipi)i,ze gry na pc sie nie sprzedaja i nie moga na nich zarobic,skoro pewnie podzial jest podobny co z wieskiem czyli 3:1,moze 2:1 jezeli liczyc 15% ktore zabiera steam.
Opublikowano

:rotfl:

Opublikowano

:rotfl:

Smutne jest to,ze pewnie sie to sprzeda w min 500tys kopii.

drv381.jpg

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Co do Destiny, widzę że najwięcej narzekają osoby, które w ogóle nie grały w ten dodatek oraz nie miały fajnej ekipy do wspólnego grania. Gierka spokojnie zasługuje teraz na 9/10.

Lepszego multi na konsolach nie ma, możliwe że halo to zmieni, ale czy tak faktycznie się stanie to zobaczymy.

Opublikowano

446517371.jpg

Ich poyebało z tym hitmanem. :rotfl: 

Opublikowano

Odcinkowe granie za kilka lat stanie się standardem i taka jest smutna prawda.

Opublikowano

135066.jpg

Tak było. 

Opublikowano

Mógłbym przyłączyć się do akcji robienia antymendrkowych memów, ale tego nie uczynię, albowiem beka z buhahamasterrejs blacharni zawsze na propsie i na czasie.

Wszystko było by fajnie, gdyby nie celowe bądź nie przeoczenie Mendrka polegające na nie wspomnieniu o najgorszej podrasie graczy, którą można porownac li tylko do najniższej kasty w Indiach, która jak wiadomo zajmowała się między innymi wywożeniem ekskrementów. Domyślacie się już zapewne, ze chodzi o kastę klapoblachów, która za chwilę będzie ogrywać na swoich laptopach z Lidla lub innego Auchana to co spadnie z pokrytego zielonym suknem pańskiego stołu, czyli najnowszego Tomb Raidera, a później np Quantum Break i jeszcze się tym chwalić, wzorem ś.p. Lema, który sam się przyznał, że ogrywał Ori na lapciu z Biedry. Tak bardzo gardzę. Zaorać! :shotgun:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Ciekawi mnie reakcja blachobetonów na mojego posta o zyebanej sieciowości stima, gdzie wkleiłem kilka opinii tylko z jednego tematu (z całej masy), które dobitnie pokazują że pc to platforma single player, o ile akurat jakiś port tam zadziała.

Geez jakie dno mieć pcta i się chwalić :/ Przecież to jakby wytatuować sobie na czole: "Nie znam się na branży gier" ...

Opublikowano

Geez jakie dno mieć ps3 i się chwalić :/ Przecież to jakby wytatuować sobie na czole: "Nie znam się na branży gier" ...

Teraz jest ok.
Opublikowano

uwaga janusze - kolejna lista gier ktore maja was przekonac do ps4 na koncowke roku

• Star Wars: Battlefront 
  • Attack on Titan
  • Call of Duty: Black Ops III
  • Pro Evolution Soccer. 
  • Nathan Drake Collection
  • Gravity Daze
  • Fallout 4

i do tego obniżka :banderas: a na xbonie co? halo forza halo forza halo forza? bekaa

Opublikowano

uwaga janusze - kolejna lista gier ktore maja was przekonac do ps4 na koncowke roku

• Star Wars: Battlefront 
  • Attack on Titan
  • Call of Duty: Black Ops III
  • Pro Evolution Soccer. 
  • Nathan Drake Collection
  • Gravity Daze
  • Fallout 4

i do tego obniżka :banderas: a na xbonie co? halo forza halo forza halo forza? bekaa

A FIFA gdzie?! Chcesz minusa? :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.