Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra incjatywa, propsuje, przeciez sony od dwoch lat doluje strasznie, maja samograja sprzedazowego to spoczeli na laurach, co pewien czas to pisze, tak samo jak to ze spencer jest super i wybiela to co mattick z lysym zniszczyli

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nigdy nie zmienili obietnic, od poczatku za darmo miala byc tylko wersja ps plus edition, nawet chyba na pierwszej prezentacji ps4 byl screen z driveclub ps plus edition

No ale mówili, że da rade platynke strzelić na tej wersji ps plus xd

Opublikowano

No i da rade strzelic, masz platyne w ps plus edition przeciez

Opublikowano

a to nie wiem bo mialem full wersje a czy w tej plusowej wersji nie ma tylko Indii?

Opublikowano

Moze ktos przerobic ten gif,zeby Kaz ruchal Yetiego/Fanka/Easye/Ficusia? Dam  :rep_up:

Juz mialem otwierac program ale przypomnialo mi sie ze kiedys zrobilem podobny :lapka:

p1PFyGi.gif

Opublikowano

Moze ktos przerobic ten gif,zeby Kaz ruchal Yetiego/Fanka/Easye/Ficusia? Dam  :rep_up:

Juz mialem otwierac program ale przypomnialo mi sie ze kiedys zrobilem podobny :lapka:

p1PFyGi.gif

Jakiego programu używasz? :Coolface:

poważnie pytam :)

Opublikowano

Zaczynalem od gimpa ale ostatnio przesiadlem sie na photoshopa

Opublikowano

Oczywiście photoshop oryginalny? :cool::lapka:

Opublikowano

a to nie wiem bo mialem full wersje a czy w tej plusowej wersji nie ma tylko Indii?

Sa tylko indie, przeciez nie masz pucharko za rozne kraje

Opublikowano

borze jak czasem gardze tym sony, trzeba chyba rozwiazac zagadke iluminati zeby dalo sie cos tam kupic cyfrowo ja pie.rdole

Opublikowano

nie, wyjdz.

Ale piecze, dziwi mnie, że akurat ciebie najbardziej ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Widok chorągiewki bywa drażliwy, wiem z doświadczenia.

Opublikowano

Ja tam nadal czuję się młodo.

Opublikowano

To tobie powinno być wstyd, a nie nam. 

Opublikowano

Ej Starh weź zacebuluj tego DC bo będę chciał ograć chyba, że masz płytówkę to nie było tematu. :lapka:

Jako jelien dymany przez Sony mam pełną wersje gry kupiona na storze.

Opublikowano

klapy czekaly w plusie na okruchy z gwg, nawet fejka zrobili ze ac4 dostana zeby sie choc przez pol dnia poczuc jak xbot xdddd

te gierki i ten caly drivecrap aka 1 gra w historii z dwoma season passami xdddd

xdddddddd

ja je.bie

xdddddddddd 

Opublikowano

4 ostatnio odświeżone tematy w dziale ps4

FJwA3DW.jpg

:dynia: beki nie ma końca

Opublikowano

Nowy interfejs w Xboxie bardzo ładnie śmiga:

xDHxCIk.png

w firmware PS4 za to dodają kolejne niepotrzebne nikomu funkcje.

Opublikowano

czyli w xbonie nawet dash juz bedzie  szybszy od tego niby ultra szybkiego dasha w ps4, microsoft ladnie ora jakością

Opublikowano

Trochę się boję, że jak tak dash przyspieszyli, to gry w ogóle w 640p zaczną wychodzic.^^

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

nie, wyjdz.

Ale piecze, dziwi mnie, że akurat ciebie najbardziej ;)

Pieka to chyba twoje zwoje mozgowe.

Rozumiem ludzi co lubia japonskie gry dlatego kupuja ps4/vite/wiiu, rozumiem ludzi co chca ograc wszystko w najlepszej jakosci i dlatego maja wszystkie platformy i nie obchodza ich acziki/pucharki/community na danej platformie bo po prostu chca grac. Zadna z tych rzeczy nie tyczy sie Ciebie bo Ty nie masz gustu albo masz zyebany i niczym ta choragiewka jestes przesuwany z jednego pgru na drugi.

Pamietamy zachwyt nad ps4 bo jest moc, pamietamy zachwyt nad Infamous, sandbox na 100h XDDDD. Ciekawe co robic tyle czasu w tym pustym miescie? Chyba tylko identyfikowac sie z daunem glownego bohatera.

Pozniej nastala moda na Xboxa i macia oczywiscie znowu ponioslo. Ale czy poniosly go gry? Horizon 2? Sunset? Halo? Nie, do xbona przykonal go jego insajder bo multiplatformy beda takie same, bo dx12, bo chmura, bo druga strona gpu, move engines, hpsa i inne hwdm. Pamietamy ten stos multiplatform, Horizn 2 kupione i sprzedane w folii XDDDD KUHWA TAK GARDZE.

No i macio twarza xboxa w Polsce, akcja promocyjna, pamietamy [*]

Potem wydawalo sie ze macio znalazl swoja przystan w blaszce, w sumie najlepiej mu to wychodzi bo nie trzeba grac tylko podkrecac zegary i patrzec czy fpsy mu nie spadaja ponizej 120 ale chyba tez cos tam nie zagralo bo znowu pojawila sie opcja ps4, a z nia jaranko grafa z The Order i zakup Drejk Kolekszyn.

No i w ogole zero udzielania sie w temacie jedynej gry wartej uwagi na PC - nowego Unreala bo macio byl zajety graniem w poprzednie czesci batmana na ultra XD

zal fhuj.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jak dzisiaj klapy i choragiewka orane od rana, w sercu tylko xbox

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.