Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

macio lubi na coś ciągle czekać a na xbonie nie trzeba na nic czekac, wszystko podane na tacy

lepszym wyborem dla macia jest ps4

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Macio jak zaorany z rana. :obama:

Opublikowano

Nie zapominajmy o zawodzie po pokazie Scalebound, macio sie spodziewal czegos innego, tylko ciekawe kuhwa czego, chyba ze smoki beda w rurkach i czapkach skakac po wiezowcach w Sijatyl strzelajac dymem z lapek.

Ja perdole.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

brakuje tylko gifa macia

Opublikowano

macio lubi na coś ciągle czekać a na xbonie nie trzeba na nic czekac, wszystko podane na tacy

lepszym wyborem dla macia jest ps4

Moze w gazecie pisali, ze jest mocniejsze? W koncu dlatego cala generacje przegral na PS3! xD
Opublikowano

brakuje tylko gifa macia

KYbLVN.gif

Opublikowano

Tymczasem w temacie kolekcji kapiszonów klapy odkrywają granie w 60 fps. :gayos:

ale też jak odpaliłem to miałem wrażenie, że jakoś dziwnie to chodzi. Może to przez te 60 kl/s :D

chyba przez te 60fps jest bardziej dzikie w tych waskich korytarzach

Edytowane przez Hum

Opublikowano

szkoda ze klapunie odkrywają 60fps jedynie w remasterach a nie jak u nas, w nowych gierkach

Opublikowano

nie, wyjdz.

Ale piecze, dziwi mnie, że akurat ciebie najbardziej ;)

Horizn 2 kupione i sprzedane w folii XDDDD KUHWA TAK GARDZE.

Ostanio patrzyłem ranking Horizon 2 (ilość godzin przegraną przez moich znajomych na xone) i jeśli dobrze pamiętam to Maciuś miał nabite około 80 godzin. Tak tylko mówię :P 

Co do reszty no to cóż, Macio działa bardzo impulsywnie :P 

Opublikowano

How do you think your line-up compares to Microsoft's line-up this Christmas?

Shuhei Yoshida: I wouldn't do so! [laughs] People wouldn't just look at the first party line-up when they're making a purchase decision. We have great third party titles coming this year - Call of Duty, Assassin's, Battlefront, Destiny just came out and Metal Gear just came out. There's no shortage of huge titles available to players on PlayStation 4.

Opublikowano

Zassałem dema tych goty gierek na ps4 co autysci z gejonly polecali disageja 4, teraway i demo uncharted powiem wam pózniej czy orają dobrze

Opublikowano

How do you think your line-up compares to Microsoft's line-up this Christmas?

Shuhei Yoshida: I wouldn't do so! [laughs] People wouldn't just look at the first party line-up when they're making a purchase decision. We have great third party titles coming this year - Call of Duty, Assassin's, Battlefront, Destiny just came out and Metal Gear just came out. There's no shortage of huge titles available to players on PlayStation 4.

:dynia:

Opublikowano

Pięknie haven zaorał Macia z samego rana  :obama:

No ale nie Ty pierwszy i ostatnio to zrobiłeś, ja go zaorałem i to  ze dwa razy tak fest, że nie było co zbierać  :fsg:

Ogólnie nie wiem po co on tu dalej siedzi  :pawel:

Opublikowano

Zassałem dema tych goty gierek na ps4 co autysci z gejonly polecali disageja 4, teraway i demo uncharted powiem wam pózniej czy orają dobrze

Z tym Dyskgeja 4 to może być różnie bo gierka jest dość specyficzna i nie każdemu może podejść. Jednym się spodoba inni znów będą po niej jechać na maxa.

Opublikowano

Więc kto jest największą chorągiewką tego forum? Maciek czy Jaczek? Jak to rozstrzygnąć??????

Opublikowano

maciek wraca jak bumerang do wczesniej hejtowanych sprzetow, jaczes jak zmieni i mowi np wiiu to geje to juz tam nie wraca

honorowa chorągiew cw leci do zielonych gatek

Opublikowano

ale co chcecie od klapów

dobry gry mają Broken

Age (PS4/PS Vita)

Super Meat Boy (PS4/PS Vita)
Chariot (PS3)

zwłaszcza ta ostatnia to super gierki

a to, że na PC to gierki darmowe i sprzed 2 lat to szczegół. Jak widać, można dopiero w 2015 roku odkryć 60 fps, to i takie gierki z poślizgiem można ogrywać przez zaciśnięte zęby

przynajmniej konsola nie będzie się kurzyć 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

No wczoraj kumpel pial, jak FIFA za(pipi)iscie na PC chodzi i jaki ostry obraz ma. Szkoda, ze jak co roku wlasnie zakonczyl swoja gre w UT przez cheterow i ich Fifatrainerow (programy, ktore sluza do farmienia coinow), gdzie po godzinie przymusowych disconectow pojechal po konsole. xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

No wczoraj kumpel pial, jak FIFA za(pipi)iscie na PC chodzi i jaki ostry obraz ma. Szkoda, ze jak co roku wlasnie zakonczyl swoja gre w UT przez cheterow i ich Fifatrainerow (programy, ktore sluza do farmienia coinow), gdzie po godzinie przymusowych disconectow pojechal po konsole. xD

Tak to jest gdzieś już od edycji 13. 

Jak grałem w 14 na PC(grubo ponad 200h w samym fucie) i widziałem w lidze 1/2 skład z brązowych bez zgrania to wiedziałem, że od razu po zaczęciu meczu będzie DC gdzie trainer naliczał im zwycięstwo mimo, że wyszli. :teehee: 

Opublikowano

Granie w Fifę :dynia:  Nadal jeździ się na łyżwach po szynach na niewymiarowych boiskach?

Opublikowano

no beka z fify, szkoda ze to jedyna pilka jaka ma tryb online

Opublikowano

w drugiej tez jest, nawet za ekskluzywnosc tego trybu zaplaciala barca i real

Opublikowano

Czyli co, albo bieda-port PES-a albo Fifa z oszustami? A w fpsach cheaterzy.

Nic nowego na PC od dekady.

Opublikowano

Dokladnie, tylko ps3 i ps plus az do emeryturki :shotgun:

Opublikowano

I cziterzy w bijatykach tylko na plejstejszyn!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.