Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

od planowania do realizacji czesto dluga droga, tym bardziej ze studio jest malutkie klonie gayosa

Ale już ci napisali datę realizacji - wiosnę 2016.

wiosna 2016 to data realizacji tego ich sportowego projektu, klon burnouta jest w fazie planowania, dopiero wejdzie w faze developingu (choc planuja, ze ta sie zacznie wlasnie po wydaniu tej pierwszej gry), a wyjdzie pewnie najwczesniej w 2017/18, jak pisze don - to zapowiedz zapowiedzi produkcji

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

czyli to co figaro lubi najbardziej albo gierki sprzed 5 lat albo te co wyjdą za 5 lat

Opublikowano

Hum sie wypowiada o ps3, ktorego nie ma za to mial/ma sprzety sony, ms, nintendo.

Za to Mendrek mial psx i ma teraz ps3, a wypowiada sie o konsolach nintendo, xboxach oraz ps2 i ps4.

I dla niego to jest to samo. :reggie:

Na (nie)szczescie ja mialem ps3 i jest to najbardziej zyebana konsola chyba ever.

Opublikowano

Caly czas nie moge z tego, ze najwiekszy psychofan PS nie mial ich najlepszej konsoli ktora stala po 400 zl w sklepach i jednoczesni podnieca sie dziadowskim PS3 :P

Opublikowano

czyli to co figaro lubi najbardziej albo gierki sprzed 5 lat albo te co wyjdą za 5 lat

Tylko Buk mnie może osądzić.

Opublikowano

jeszcze gardzi piractwem, a sam (jak pewnie wszyscy) piracil na swoim psx (ciekawe czy tez na psp piracil) i gardzil, ze mi ktos pozyczal gierki na ps3, a sam cala generacje ps2 przegral na pozyczonej konsoli i gierkach

Opublikowano

Dobra wiadomość dla blacharzy, już pod koniec października będziecie mogli kupić Batmana, bo akurat wtedy naprawią :)

Opublikowano

no już przestańcie sie nad nim pastwić, nikt nie jest idealny, karolek kupi ps4 za 3 lata a wtedy to dopiero się zacznie bo bedą już gry, którymi będzie mógl wojować (VGA, BAFTA, METACRITIC) ale w które nie będzie grał bo backloga z początku generacji bedzie czyscił. Spokojnie Karol Dragon Age na ciebie już czeka. 

Opublikowano

No i KNACK. :fsg: 

Opublikowano

Dobra wiadomość dla blacharzy, już pod koniec października będziecie mogli kupić Batmana, bo akurat wtedy naprawią :)

Figaro jak zwykle zyebany. Mi śmiga już od dłuższego czasu na maxa w stałych 60 klatkach :)

Opublikowano

Juz dziala poprawnie w 60 klatkach przy rozdzielczosci 1440p.

Cos czego nigdy nie uswiadczymy na ps4 :kaz:

Opublikowano

a kto by chcial 60 klatek - ludzkie oko nie widzi wiecej niz 17! A 30fps to najlepsza jakos - jest cinematic experience! :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:

Opublikowano

Figaro jak zwykle zyebany. Mi śmiga już od dłuższego czasu na maxa w stałych 60 klatkach :)

To czemu nie mozna dalej kupic gry? :yao:

Opublikowano

Bo naprawili grę modderzy, a nie developerzy?

Opublikowano

Aha, czyli gry na PC musza naprawiac gracze, tak jak z dark souls, bo sami devowie maja te platforme w odbycie - faktycznie niebo dla graczy.

Opublikowano

Aha, czyli gry na PC musza naprawiac gracze, tak jak z dark souls, bo sami devowie maja te platforme w odbycie - faktycznie niebo dla graczy.

no devi zrobili dark souls na konsole w prawie 30 fpsach a batmana, ktory wyglada jak stare batmany też tylko 30 także no :reggie:

Opublikowano

No lepsze to niż czekanie aż łaskawi niepełnosprawni developerzy sami połatają grę bo dalej by ludzie czekali. 

Dark Souls na wszystkich platformach chodzi guwnianie. 

Na konsolach jesteś zdany na łaskę devów, na pc nie. 

Opublikowano

September 3rd Update and Patch Notes

3 WRZEŚNIA - YORICK
Good news - testing for the interim patch has been completed and it is now available for those who already have Batman: Arkham Knight for PC
Opublikowano

aha, bo przynajmniej na PC jest taka możliwość. Na PS4 masz z(pipi)ane gierki i nikt tego nie naprawi, ani gracze, bo system zamknięty, ani sony, bo maja cie w (pipi)e:)

Opublikowano

pff na konsolach jest lepiej bo gierka ma 10 zakonczen i se mozesz se wybrac jakie chcesz na yt

Opublikowano

Pecerobale łykają marne prowo jak niemka sperme :kaz: ŻAŁOSNE

Opublikowano

Ale na ps4 to byla wina developera, taknieco?

Opublikowano

Mark Cerny i Kojima 8 godzin temu:

large.jpg

- SILENT HILLS NA NASTEPNYM E3 :banderas:

A jednak, Hideo Big Boss Kojima będzie tworzył dla Sony. Ten wyraz twarzy :). Witam w KRÓLESTWIE NIEBIESKIM MISTRZU!

:banderas::fsg::kaz:

W sumie wyboru za dużego nie ma, skoro PS4 to obecnie jedyny sprzęt na rynku, na którym można dobrze zarobić za swoją pracę i zabrać swoją rodzinę na wczasy dookoła świata, a nie wysyłać dzieci na zieloną szkołę pod Radom, a żonie w miesiącu rzucić 80zł na fryzjera, bo reszta na pyry i rachunki.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

jaralbym sie przeokrutnie bo podobne zdjecie bylo z yu suzuki wiec raczej bankowo znowu cos sony knuje z kolejna leganda, gdyby nie to jak rozwiazano to ostatnim razem - bardziej wierze, ze sony na kolejnym e3 zapowie nowy projekt kojimy jako zbiorka na kicstarterze niz, ze z wlasnej kasy nowy projekt oplaca

Opublikowano

A HIDEO KOJIMA GAME

KNACK 2

wierze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.