Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No kiedyś za dzieciaka bardziej grafa miała dla mnie znaczenie, potem dorosłem i choć nadal tak mam, to potrafię docenić gry z nieco gorszą grafiką.

Poza tym nauczyłem się patrzeć na jakość gier przez pryzmat generacji w której powstały, ale do tego to już trzeba dorosnąć bardziej ;)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

zaprzeczasz sobie w co drugim poscie. wyjazd na diete a nie na forum!

Opublikowano

Patrzcie jak zgrabnie lawiruje pomiędzy kłamstwami 

CW zawsze dobrze robi mi przed pracą:) 

Opublikowano

Plusowy pasożyt zagrywający się w gierki mobilne na tablecie coś tu komuś wypomina :yao:

#MendrekUsunKonto

Stemowy pasożyt wyprzedaży, wylęgnik patologii, i bufon którego nawet wydawcy nie biorą na poważnie, wypomina komuś mobilki i gry z Plusa (choć większość gier kupiłem) i śmie wypominać cokolwiek :reggie: Idź się poślinić do fabrycznie niedorobionego gdzieforsa którego na święta nabyłeś :)

Randocelocie zapewniam że nigdzie nie zaprzeczam sobie, ale dorośniesz, zrozumiesz ;)

Opublikowano

zaprzeczasz, zaprzeczasz - warstwa tluszczu nie pozwala ci tego niestety dojrzec. Jak schudniesz, to zrozumiesz

Opublikowano

Ładne sweterki nosiłbym

Opublikowano

FF7 nie skończyłem bo grafa nie dobra :obama::dafuq:

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ej to Karolek vs reszta świata jest nudne już dajcie mu żyć i tak już przegrał życie.

Opublikowano

to jest tak jak na filmach - typ pada na pysk po kazdym poscie i zamiast lezec na ziemi wstaje i probuje dalej walczyc. sam sie prosi o te komentarze swoimi tepymi opiniami ktore probuje sprzedac jako oczywista-oczywistosc i kazdy kto sie nie zgadza jest "Januiszem". Kto nie gral w TLOU jest "Januszem" ale typ nie gral w ff7 i mowi o dominacji psx xD  

Opublikowano

Titanfall sprzedal 10 Milionow kopii ?

1r8FL2Y.png

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

342,62 zł

Remaster bluzy bedzie juz za 500zł :kaz:

Opublikowano

12096262_947767105290781_751037857129662

342,62 zł

jak bedzie w plusie, to mendrek wezmie dwie sztuki

Opublikowano

Serio, zabierzcie tego bezbekolota stąd :(

Opublikowano

a co, prawda boli? sam pyerdolisz nonsens 24/7 i jak ktos takimi samymi gownianymi komentarzami cie zasypuje to psychika siada ? xD Tokio hotel sobie posmigaj pieskiem albo kotkiem..

Opublikowano

Ocelot w mgs V>Ocelot z forumka

Opublikowano

papierek lezacy na ulicy po batonie typu pawelek > Pawcio z forumka

Opublikowano

Zamknij mordę hehe

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

O ja pier.dole. Ja rozumiem, że to CW i rządzi się swoimi prawami, ale są jakieś granice. Ocelot, który myślał, że będzie śmieszniejszy dłużej niż 2 minuty teraz tylko robi ciągle wjazdy na wagę Mendrka. Weź już bezbeku skończ, bo ja wchodzę do tego tematu pośmiać się z jednoplatformowców i ulungów fapujących do graficzki a nie czytać wypociny randomowego beztalencia :/

Opublikowano

niestety gleboko mam po co ty wchodzisz na forum i bede dalej robil to na co mam ochote. Jak gruby typ bedzie pyerdolil farmazony na temat ps, ja bede go jechal. Ez, pz.

Opublikowano

Najmniej interesuje użytkowników tego forum jak głęboko sobie wpychasz opinie innych. Jesteś bezbek ze skillem: nieudolność w formułowaniu ciekawych postów.

Wyjazd do działu randomów (podpowiedź: przycisk wyloguj). Tam jest twoje miejsce.

Opublikowano

:sorry:

Opublikowano

Na każdy post odpowiadaj atencjuszu to jeszcze ciebie Rayos do znajomych doda.

Opublikowano

nie wiem kim jest rayos :| nie pisz do mnie, to nie bede odpowiadal trepie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.