Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

O kuna, to już październik. Niebawem premiera nowej sztywniutkiej Zeldy, którą ogra się na darmowej, stabilnej sieci z prawilnymi ziomkami. 32 dungeonów, (pipi)y.

A jak tam Vita?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sztywniutko pedale  :daddy:

Opublikowano

klapy sie jaraja ze maja pacza do bety ja perdole jakie brudasy xdd

Nie wiem gdzie widzisz jaranie sie paczem do bety

Opublikowano

O kuna, to już październik. Niebawem premiera nowej sztywniutkiej Zeldy, którą ogra się na darmowej, stabilnej sieci z prawilnymi ziomkami. 32 dungeonów, (pipi)y.

A jak tam Vita?

Ta zeruda nie jest sztywniutka, co najwyżej poprawna :frog: 

Opublikowano

A jak tam Vita?

Bo grasz w singlu w grę coopową, dood.

Opublikowano

Nawet Rayos jeździ dziw walcem po figarusie

Opublikowano

A jak tam Vita?

Ja mówię o multiplayerze człowieczku bez przyszłości, singiel jest taki, że lepiej o nim nie wspominać  :daddy:

Opublikowano

A jak tam Vita?

Ja mówię o multiplayerze człowieczku bez przyszłości, singiel jest taki, że lepiej o nim nie wspominać  :daddy:

Zobaczymy :D Four Swords mnie ominęło, ale tej odsłonie nie odpuszczę :)

Opublikowano

A jak tam Vita?

Zobaczymy :D Four Swords mnie ominęło, ale tej odsłonie nie odpuszczę :)

nie odpuszczaj, bo gra jest dobra, 4 swords koło niej nigdy nie stało. 

Also, mówiliście, że Nintendo nie umie w internety, a sporo dobrych słów o DLC do ich gierek ^_^

http://www.usgamer.net/articles/the-best-dlc-for-2015

Opublikowano

Ktos mnie wyje,bal ze spolecznosci fpe na PS4 i nazwal mnie stuleja. Nie pamietam nicku, obstawiam ze pawciokratos

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Nie ma tu takiego.  :Coolface:

Opublikowano

Witam jestem tu nowy. Widze ze jest grono wielu doswiadczonych uzytkonikow i graczy :) Pomozecie wybrac konsole? :) Ktora najlepsiejsza? :) Zalezy mi na jakies piłeczce, postrzelalbym sobie i filmy obejrzal :)

Opublikowano

Nie. :) Mam nadzieję, że pomogłem. :) :) :)

Opublikowano

Zalezy mi na jakies piłeczce, postrzelalbym sobie i filmy obejrzal :)

PES 3

Black

Filmy DVD

Odpowiedź jest jedna - PS2.

Opublikowano

szybko sie zorientowal :F

Opublikowano

Zalezy mi na jakies piłeczce, postrzelalbym sobie i filmy obejrzal :)

PES 3

Black

Filmy DVD

Odpowiedź jest jedna - PS2.

A pizze zamowie?

Opublikowano

Witam jestem tu nowy. Widze ze jest grono wielu doswiadczonych uzytkonikow i graczy :) Pomozecie wybrac konsole? :) Ktora najlepsiejsza? :) Zalezy mi na jakies piłeczce, postrzelalbym sobie i filmy obejrzal :)

kolega bierze PS4 najmocniejsza konsola na świecie, jeszcze muzyki posłucha przez spotify ZA DARMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Opublikowano

No i najważniejsza rzecz, Mendrek poleca (mimo, że Caritas dopiero za 3 lata mu zasponsoruje).Deal breaker.

Opublikowano

Blaszki jaki zorganizowany trajhard odstawiajo :obama:

Opublikowano

Witaj :bye:  dobrze, że pytasz, chętnie ci pomoge i służe pomocą, bo w odróżnieniu od 90% userów na tym forum na szanuję twój czas i wiem, że chciałbyś dostać prostą klarowną odpowiedz. Nie bede ci więc spamował i z miłą chęcia ci doradze i mam nadzieję, że pomoge, aby twój wybór stał sie prostszy.

Opublikowano

Kto tam u klapow dodaje nowe społeczności bo mysle ze #ByleDoBasenu cieszyla by się duza popularnością wśród grających w Drejk Kolekszyn?

Opublikowano

Wszedłem do jaskini pełnej trolli.

Opublikowano

Kurcze hejwen ale jak dojdziesz do basenu to naprawdę zaczyna się zupełnie inna gra.

Opublikowano

basen GOTY wiadomo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.