Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Izi czyli masz w znajomych wszystkich co graja w dc na forumku? Ale wszystkich.

ja mam :P bo swego czasu puszczalem rywalizacje z mojego konta, jak lista znajomkow przerosla 200 osob z welna postanowlismy zalozyc osobne konto, z ktorego prowadzimy rywalizacje :P
  • Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ocho - Dresikowi z Bialegostoku juz psycha peka. xD

Don - czekam na liste Twoich 180 kumpli grajacych w Forze Horizon.

A może 300?

no bylbys mistrzem! mialbys chyba liste z calej Polski!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Izi czyli masz w znajomych wszystkich co graja w dc na forumku? Ale wszystkich.

ja mam :P bo swego czasu puszczalem rywalizacje z mojego konta, jak lista znajomkow przerosla 200 osob z welna postanowlismy zalozyc osobne konto, z ktorego prowadzimy rywalizacje :P
No ale to na potrzeby rywalizacji, a mi chodzi o takie zwykle dodanie wszystkich co sie tam scigaja bo najwidoczniej izi mysli ze kazdy bedzie dodawac 180 osob z klubu skoro normalny kontakt ma z 20.

Moda na zbieranie pokemonow dawno minela chociaz niby sa jeszcze jednostki co to robia(pozdro ragus :lapka: ).

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie no chwalić, że cały czas grają w drivesrake to już przesada. Pewnie, że grają bo ciągle dymanko od sony jest uskuteczniane a to jubileuszowy pacz, a to kolejny season pass a może nawet damy wersje do plusa :kaz: no jak wyjdzie lobby prywatne do multi to już w ogóle renesans przeżyje ta słaba scigałeczka, która obok pgr 3/4 to nawet nie leżała :pawel:

Opublikowano

Nie no chwalić, że cały czas grają w drivesrake to już przesada. Pewnie, że grają bo ciągle dymanko od sony jest uskuteczniane a to jubileuszowy pacz, a to kolejny season pass a może nawet damy wersje do plusa :kaz: no jak wyjdzie lobby prywatne do multi to już w ogóle renesans przeżyje ta słaba scigałeczka, która obok pgr 3/4 to nawet nie leżała :pawel:

Jeden racer, jeden RPG, jedna konsola. Grają bo nie mają alternatyw.

Opublikowano

Widzę, że izi z dresikami ma jakiegoś zboczenie, sam pewnie chodzi dzień w dzień a innym przykleja........

Opublikowano

jeden rpg to dalej o jeden wiecej niz na loniaku xDDD

Opublikowano

Nie prawda, jest jeszcze Kinga, do porzygania. 

Opublikowano

fable legends

1:1

Opublikowano

easye piszący o 95%, podczas gdy tyle wlasnie osob zostalo z xboxem poza pojedynczymi jednostkami jak easy wlasnie albo bartiz. Reszta została na xone, Malo tego niektórzy jak slupek wrócili z kurestwa niebieskiego z powrotem do zielonych. A przy okazji premier gier np. Gearsow odnowily sie stare konkakty

Opublikowano

no macie tych rpgow na konsolach :obama:

Opublikowano

fable legends

Fable xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Fable <3 Czarny kon tego roku.

Opublikowano

obstawiam najmocniejsze 6/10 w historii Fable!

Opublikowano

fable legends

Fable xDDDDDDDDDDDDD

Przeszedłeś już Klonoe 2?

Opublikowano

Jak się można jarać Fable? Jak bardzo trzeba być zaślepiony zielenią? 

Opublikowano

gdzie widzisz jaranie fable gejku?

Opublikowano

gdzie widzisz jaranie fable gejku?

no wymieniasz to jako godny konkurent do BB, haven uważa, to za czarny kuń 2015, ja to odczytuję jako jarango, kiedy będzie gunwiengo, jak każdy Fable oprócz (częściowo) dwójki.

Opublikowano

przeciez obie konsole sa tak niepelnosprawne jesli chodzi o ilosc dobrych exow (oddaje szacunek, ze pod koniec tego roku xone wysunie sie na prowadzenie) ze jesli patrzec tylko na to to nikt nie powinien obecnie tych konsol praktycznie kupowac - a jednak wielu z nas ma next geny i sie nawet dobrze nimi bawi - czemu? bo multiplatformy

Opublikowano

Fable 2 super gierka 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.