Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Temat o kolekcji Uncharted :obama: co tam się odpierdala :pawel: 250 PLN wydane oczywiście wszyscy zachwyceni :dynia:

Jak ktoś nie grał, to chyba zrozumiałe.

Nigdy nie zrozumiem fenomenu jarania się strzelanką w której strzelanie ssie pałkę. To samo jest z Mass Effectem, drętwe strzelanie w jedynce jedynie zamaskowane elementami RPGowymi tak dwójka to dramat bo wrzucili więcej strzelania i okroili elementy rpg. Żaled.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
Druga część wygląda tak, że o ja cie pier ole  :D Sorry, ale większość "nowych" produkcji nie ma startu do tego remastera. 

XDDDD oni sa za mocni

Opublikowano

Zule z obsikanymi spodniami maja wiecej honoru i godnosci czlowieka niz ludzie jarajacy sie remasterem kapiszonow xD

Opublikowano

Bluber jak dla ciebie strzelanie jest marne w mass effect to obczaj battlefronta, szybko zmienisz zdanie.

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

xd to była dość mocna bomba.

Opublikowano

Nie sciągałem tego guwna przeciez nawet xD

Opublikowano

przecież białystok to nie polska xd

Opublikowano

na białorusi wybory, może sie odłączą

Opublikowano

Lublin to Ukraina i nikogo.

Opublikowano

Lublin to juz dawno jest pustynia przeciez.

Opublikowano

Ja kupiłem Uncharted 1 + Uncharted 2 za 28zł na PS3. Do tego Uncharted 3 był za darmo z plusika. No ale czytam ze warto to pójde i wypyerdole 1800zł żeby sobie pograć :obama:

Opublikowano

Lublin to juz dawno jest pustynia przeciez.

Nie byłeś nie oceniaj.
Opublikowano

No większość osób który się tam wypowiada na pewno nigdy wcześniej nie grała w kapiszony  :kaz:

Same świeżaki w temacie xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Temat o kolekcji Uncharted :obama: co tam się odpierdala :pawel: 250 PLN wydane oczywiście wszyscy zachwyceni :dynia:

Jak ktoś nie grał, to chyba zrozumiałe.

To się nazywa racjonalizacja. Nie można wytłumaczyć zachwytu nad czymś co nie zmienia się od lat. RE5, chociaż oparty na rewolucyjnym RE4, już zasysał leciutko.

Zasysał tylko leciutko?!? Chcesz minusa? ;-P RE5 to jedno z najwiekszych rozczarowan w moim growym zyciu :beksa:

Opublikowano

jarają się remasterami, ja nie widzę w tym nic dziwnego

na bezrybiu nawet kamień rybą, czy jakoś tak

Opublikowano

Re5 nadrabia bardzo mocno w coop bo samemu to slabo sie w to gra.

Czy w jedynce hd sa podpowiedzi gdzie isc bo bym pogral ale nie chce mi sie szukac ch.uja w smietniku przez niewiadomo ile czasu. #janusz

Edytowane przez suteq

Opublikowano

no ja też nie wiem co z tym światem, starsi gracze, albo grają sporadycznie albo wcale, a młodsi nie wiedzą co to dobre gry i zadowalają się takim (pipi)stwem fifka.

Mozesz podac tytul lepszej pilki na rynku ?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.