Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie mam head setu do xboxa, a nie korzystam z tej bieda słuchawki dołączanej do zestawu.

Opublikowano

Doto>smite

Jakbys zagral to bys zmienil zdanie :lapka:

Opublikowano

Nie mam head setu do xboxa, a nie korzystam z tej bieda słuchawki dołączanej do zestawu.

XD

Mi się wydaje ze Ty nawet tego Xboxa nie masz.

Opublikowano

jezu xd

Opublikowano

kidnappa 2.0?

Opublikowano

U Orzeszka był problem z głupim skonfigurowaniem padów pod emulator SNES-a, że o graniu na rzutniku nie wspomnę, a co dopiero emulacja Wii U na prowizorycznych platformach :reggie:

Za to Wii U działało wspaniale. Konsole górą :)

Ps. Komputry i tak dostają bieda-porty z konsol, więc w zasadzie one są emulatorami konsol z natury ;)

No to Kolega Orzeszek już widzi czym się kończy wpuszczenie do domu Berlinka i odpalenie mu PC. Od dzisiaj to Orzeszek będzie występował jako "bywam u znajomych i widziałem sporo".

:dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

czezky zaproś mendrka na granie i pokaż mu że pady na pc działają, myśle ze to moze namieszac w swiatopoglądzie berlinka

Opublikowano

U Orzeszka był problem z głupim skonfigurowaniem padów pod emulator SNES-a, że o graniu na rzutniku nie wspomnę, a co dopiero emulacja Wii U na prowizorycznych platformach :reggie:

Ps. Komputry i tak dostają bieda-porty z konsol, więc w zasadzie one są emulatorami konsol z natury ;)

Ostatnio bylem u kolegi playstationowca.

Odpalil PS4, zawylo, poczym zawiesilo sie. Odpalil drugi raz - to samo. Za trzecim razem podzialalo 3 minuty i znowu zwiecha.

No nic, odpalil ps3 - pogralismy kwadrans i zawiesilo sie w dashu bez mozliwosci wylaczenia - dopiero wyciagniecie kabla z gniazdka pomoglo.

Niestety potem w ogole nie chcialo sie wlaczyc.

No to odpalilismy jego 11letniego peceta - gralismy bez zadnych problemow w rozne gry - pecetowe i konsolowe na emulatorach. Bez najmniejszych problemow.

Opublikowano

czezky zaproś mendrka na granie i pokaż mu że pady na pc działają, myśle ze to moze namieszac w swiatopoglądzie berlinka

To nic nie da. To typ, który kłamie w zaparte i dostosowuje rzeczywistość do swoich potrzeb, a nie siebie do rzeczywistości.

Na pewno twierdzi też, że ludzie z dziewczynami (lub chłopakami) są głupi, a ręka jest najlepsza.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Padlaczymy pady od playstation, xboxa i moze z jednego wiilota :daddy:

Opublikowano

No to Kolega Orzeszek już widzi czym się kończy wpuszczenie do domu Berlinka i odpalenie mu PC. Od dzisiaj to Orzeszek będzie występował jako "bywam u znajomych i widziałem sporo".

:dynia::dynia::dynia:

Źle skonstruowana puenta.

Nie chodzi o odpalanie pc-ta przy mnie, ale o odpalanie go w ogóle. Problemy i odbieranie chęci zagrania w coś po kilu minutach siermiężnych prób konfiguracji, to coś co jest wręcz wizytówką pcta od zarania dziejów. Miałem pcta- było. Co jestem u kogoś - nadal jest. Co czytam w internecie - zero szans na zmiany.

A jakieś nadęte bufony potem próbują wmawiać, że jest inaczej. Nie ze mną te numery.

Nie mam nic do nikogo, jeśli tylko akceptuje ten stan rzeczy, i Orzeszek to naprawdę spoko koleś, który wie co i jak, i dlatego ma Wii U.

Pc jest do pracy, konsole do grania.

Opublikowano

gracze kupujacy gierki 7 lat po premierze w ogole nie powinni brac udzialu w dyskusji na temat tego jak wyglada obecna branza bo nigdy nie przykladali reki do jej ksztaltu

to jak figaro po bioshoku "oby wiecej takich gier" no spoko ale studia juz dawno nie ma xddd

A kupujacy 6 lat po mogo?

:yao:

Opublikowano

Ku.rwa a tak chciałem ci komjuniti i jego zaj.bistość pokazać

Opublikowano

co to jest mogo?

Opublikowano

Zapytaj swojo staro.

Opublikowano

Mendo kiedy miałeś PCta (do grania) ? Podaj konfig i lata w jakich posiadałeś ten swój sprzęt z biedronki.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mendo kiedy miałeś PCta ? Podaj konfig i lata w jakich posiadałeś ten swój sprzęt z biedronki.

W 2006 wystawiał ogłoszenie ze sie pozbywa swojego gamingowego PC-ta

http://archiwumallegro.pl/komputer_pc_optimus_pentium_mmx_200_mhz_bcm_od_1-145740846.html

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Mendo kiedy miałeś PCta (do grania) ? Podaj konfig i lata w jakich posiadałeś ten swój sprzęt z biedronki.

pewnie dostal od rodzicow jak z podstawowki do sredniej szedl bo "bez kompa do nauki nie zda sie szkoly" sadzac po tytulach jakie wspomina, ze byly fajne i je ogrywal na pc, z racji ze jest w moim wieku i w tych czasach ogrywalem te same gierki typuje cos w stylu celeron 400hz/pentium, 64/128mb, riva tnt lub jakies voodoo bo wtedy to bylo najpopularniejsze
Opublikowano

Jaka inwigilacja xD

Opublikowano

Miałem kilka pctów tak naprawdę, zawsze na swoje czasy to były mocne sprzęty, które zwykle wychodziły 3-4 kafle.

Ale że pctowe bufony mają logikę bułgara próbującego wciskać od lat te same ujowe suszarki czy zegarki, za każdym razem mówiąc: "panie tera dobre, bierz pan, sprawne, nowe" , to typowo zbyję tą śpiewkę siarczystym pierdnięciem.

Oa! Szkoda że go nie mogliście usłyszeć...

Opublikowano

Raczej wątpię w twoje kilka pctów, bo byś nie gadał jak potłuczony. 

Kurfa typ miał 10 lat temu, komputer jak moją matka w pracy miała w 1987 roku. W co ty na tym grałeś poza saperem?

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Z pctowego szamba wybrnąłem 1.5 roku po nabyciu PS3, czyli gdzieś na przełomie 2011-2012. Czyli 3 lata temu. Zamiast prowizorki do gier, przesiadłem się na lapki do pracy. Bo od grania dziś jest konsola :)

Ps. Zresztą zaraz przyjdzie Wiesława, moralny auorytet pctowego betonu, i coś powie z dupy, i beton to oczywiście łyknie...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

konsolowiec sony jihad dla którego pierwsza konsola to ps3 xD 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.