Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Do PC-ta kasę dokładali starzy, a na dodatek PS2 miałem na codzień, więc tak wyszło.

W zasadzie byłem blacharzem bardziej wtedy (mam dwie półki pełne płyt do dziś), ale nie gardziłem konsolami.

To wy robicie ze mnie fanatyka Playstation, a ja po prostu jestem świadomym graczem, który wybiera co na daną chwilę z mojej wiedzy wynika za najlepsze.

Kermit, pc gaming wtedy akurat jeszcze coś tam miał, ale to byla ta chwila gdy staczał się w to co mamy dziś - dno i metr mułu, wstyd i hańba, bezczeszczenie dawnej chwały...

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Do PC-ta kasę dokładali starzy, a na dodatek PS2 miałem na codzień, więc tak wyszło.

W zasadzie byłem blacharzem bardziej wtedy (mam dwie półki pełne płyt do dziś), ale nie gardziłem konsolami.

To wy robicie ze mnie fanatyka Playstation, a ja po prostu jestem świadomym graczem, który wybiera co na daną chwilę z mojej wiedzy wynika za najlepsze.

W takim razie masz bardzo małą wiedzę.  :empathy3:

Opublikowano

tylko plajstejszyn 

Opublikowano

czyli jedyny dobry wybór mendrka w karierze gracza to wybór jego rodziców że na komunie kupili mu psx'a

Opublikowano

xDDD

Opublikowano

a ja po prostu jestem świadomym graczem

ANDERSON.gif

Opublikowano

No bo sami tu pewnie młodzi przedsiębiorcy, co na PSX-a zarabiali myjąc samochody u Kulczyka ;)

Opublikowano

Rayos to tak jak Ciebie

starh ty lepiej dawaj fote loniaka bo pierw szkoda kasy na abonament, teraz niby brak headsetu - jeszcze moment i wyjdzie, ze z ciebie tez kolejny romantyczny jihadzista

3496959_WP_20151015_001.jpg

Opublikowano

te baterie xDDDDDD JAK ZWIERZĘTA

Opublikowano

eneloop'y trzymają ponad 40h na jednym ładowaniu. 

Opublikowano

zwierze zmienia baterie raz na 40h czy moze jest co 5h zapinane na smyczke jak wierny piesek srajacych chinoli?

Opublikowano

Ej a pożyczacie te baterie dzieciakom do zabawek czy nie? xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

starh ale jakis dowod ze to nie jest fota z olx'a lub allegro?

Opublikowano

pożyczamy tylko do zabawki twojej starej pawcio  :daddy:

Opublikowano

Biorac pod uwage,ze wlasnie chyba bateria zdechla w moim DS4 to wolalbym paluszki zamiast akumulatorka. Pad ma 8 miesiecy i albo wcale sie nie laduje albo czasem pojawia sie ikonka bateri ze znakiem zapytania. Teraz musze miec nadzieje,ze mi sklep wymieni bo jak nie to miesiac bez pada to minimum znajac sony. #4theplayers

Opublikowano

Ej a pożyczacie te baterie dzieciakom do zabawek czy nie? xDDDDDDDDDDDDDDDDD

a ty co na kablu wiedzmina pewnie konczyłeś xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD albo w tlou jak gralismy to płakaleś ze za krótki kabelek masz :rose:

Opublikowano

starh ale jakis dowod ze to nie jest fota z olx'a lub allegro?

3497256_WP_20151015_003%5B1%5D.jpg

Opublikowano

xboxa se kupil :pawel:

Opublikowano

xboxa se kupil :pawel:

W maju przed E3, teraz gram głównie na PC (veluś mi wysłał config jaki złożyć) i ps4.

Opublikowano

Starh pytali cie o zdjęcie xboxa a nie pada z bateriami xdd Najlepiej daj swój Gamertag bo jesteś na równi z kidnappa.

Opublikowano

Pawcio pamiętam jak w dying light graliśmy i nagle przestałeś się ruszać bo ci pad wysiadł. :>

The order jedyna gra jaką skończyłem bez ładowania pada.

Mendrek to nawet ja miałem więcej konsol sony ps2, ps3, psp a teraz mam ps vita i ps4. :)

Opublikowano

zostawcie mendrka, komunie mozna miec raz w zyciu :/

Opublikowano

Starh pytali cie o zdjęcie xboxa a nie pada z bateriami xdd Najlepiej daj swój Gamertag bo jesteś na równi z kidnappa.

Mam go w znajomych. :lapka: 

Opublikowano

mnie najbardziej rozwala jak mendolina kiedys co chwile sie przypierdal, ze od kumpli pozyczalem czasem gry na ps3, a ten kuvva cala generacje ps2 przegral na pozyczonej konsoli i gierkach, cala CALUSIA, az szkoda, ze nie bylo wtedy achivow lub pucharkow bo jestem niezmiernie ciekaw czy faktycznie tyle tych gierek pokonczyl czy czasem nie jest jak z ta mityczna iloscia znajomych gdzie niby czesto ogrywa gry na inne konsole i na pc co po czasie zrownalo sie do jednego wieslawa

Opublikowano

uwaga - najlepsze co spotkalo klapow w ich multiplayerowym życiu

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-10-15-video-metal-gear-online-nie-zachwyca

Posiadacze Metal Gear Solid 5 otrzymali niedawno dostęp - przynajmniej na konsolach - do Metal Gear Online. Okazuje się, że ten sieciowy komponent nie jest szczególnie zachwycający.

Twórcy przygotowali tylko trzy tryby rozgrywki, do tego dosyć standardowe. Mamy do czynienia z odpowiednikami drużynowego deathmatchu, przejmowania flagi i dominacji z przejmowaniem punktów.

Poza tym, wydaje się, że systemy stworzone z myślą o kampanii nie pasują do gry wieloosobowej. Przykładowo - walka wręcz nie jest równie satysfakcjonująca.

Dużym problemem są też kwestie techniczne. Zbyt często odczuwać można lagi, a system peer-to-peer zrealizowany został tylko połowicznie, przez co musimy się przygotować na regularne oglądanie komunikatu o rozłączeniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.