Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

żałoba jakaś?  od 8 nie zaglądałem do tematu a tu tylko 5 nowych postów :dog:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Chyba już wszyscy zaczęli rzygać tym ciągłym liczeniem klatek i pikseli i w końcu wrócili do grania.

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Kalpy po prostu zrozumiały że xbox zwyciężył

że tak naprawdę w naszym hobby liczy sie gameplay, a nie rozdzielczość,

a marka xbox grywalności ma pod dostatkiem :banderas:

Opublikowano

Moderacja wytępiła 90% populacji klapów i zostało 3 wojowników - Pawcio, yeti oraz easy, no dobra jest jeszcze fanek. Mendrka nie liczę, bo on żyje przeszłością, a brzuch nadal rośnie.

Więc jak mają walczyć xD

Opublikowano

najśmieszniejsze jest to że 90% moderki to klapy. w sumie jam jedyny prawilny xbot :wio:

no ale to boty z moderki broniły xbone i tępiły prawdomówne klapery walczące o cnotę kawałka plastiku :dynia:

Opublikowano

Colin jak tam asasyn? :kaz:

Opublikowano

ujdzie. sterowanie w(pipi)ia jak zawsze i dziwna animacja ale grywalne i od biedy można poskakać po dachach. 

Opublikowano

EA zhackowane.

A document containing account information, including that belonging to members of Electronic Arts' Origin service, spread online yesterday.

According to CSO Online, the leak came in the form of a Pastebin upload that has since been removed, and contained private, personal details such as email addresses and passwords.

Hundreds of accounts beginning with the letters A through F were included in the post. Certain EA titles associated with gamer profiles were also named, including Mass Effect and Star Wars Battlefront.

http://www.polygon.com/2015/10/16/9556137/ea-account-details-leaked-as-part-of-data-dump?utm_campaign=polygon&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter

Opublikowano

Miło że będzie emulator wiiu, ogra się Zelde za rok na PC padem od XO i jakieś jeszcze 2 wartościowe exy z kolejnej konsoli nintendo która wytrzymała aż 3 lata, najsss :)

Opublikowano

Chu,ja tam ograsz za rok

Opublikowano

Miło że będzie emulator wiiu, ogra się Zelde za rok na PC padem od XO i jakieś jeszcze 2 wartościowe exy z kolejnej konsoli nintendo która wytrzymała aż 3 lata, najsss :)

buahahah

żałosne :)

Opublikowano

Żałosny jesteś tylko ty gifaro. Ja z chęcią pozbyłbym się Wii U i zostawił sobie same gierki by odpalać je na PC w lepszej jakości grając na Wii U Pro Controllerze, który oczywiście bez problemu działa na PC.

Opublikowano

Żałosny jesteś tylko ty gifaro. 

gasp.gif

A ja na PC wolałbym pograć w gry stworzone z myślą o PC.

Opublikowano

Nikt ci nie broni i nie zmusza by ograć te gierki za 7 lat dopiero.

Opublikowano

Zobaczyłbyś Galaxy 2 albo Xenoblade o jakości obrazu jak Pan Jezus mówił, to inaczej byś gadał.

Oczywiście na Pro Controllerze albo Wiilocie

Opublikowano

Zobaczyłbyś Galaxy 2 albo Xenoblade o jakości obrazu jak Pan Jezus mówił, to inaczej byś gadał.

Oczywiście na Pro Controllerze albo Wiilocie

widziałem Xenoblade na mega kompie i e tam.

A jak rozwiązać problem obrazu na padlecie grając na emu?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przecie on zapewne gra na padlecie a ty mu piszesz o rozdziałkach i lepszym IQ xD

EDIT:

xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Przecie on zapewne gra na padlecie a ty mu piszesz o rozdziałkach i lepszym IQ xD

Granie w łóżku ze zgaszonym świetle > super duper 4K i łubudubu wizualne

Obraz na padlecie jest bardzo spoko :)

Opublikowano

Granie w łóżku xD

Opublikowano

Żałosny jesteś tylko ty gifaro. Ja z chęcią pozbyłbym się Wii U i zostawił sobie same gierki by odpalać je na PC w lepszej jakości grając na Wii U Pro Controllerze, który oczywiście bez problemu działa na PC.

i o to chodzi, po co wspierać takiego raka branży jak nintendo, skoro będzie można zagrać kulturalnie jak człowiek na PC w te 2-3 exy   :)

:czezky dopisuje exy nintendo do pc:

:obama:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Granie w łóżku xD

xD

xD

xD

Opublikowano

Koniecznie przy zgaszonym swietle.

Jak jaskiniowiec :kaz:

Opublikowano

Długo mnie tutaj nie było xDDD PS4 już wygrało z Xone ? 640p vs 720p ? jak to wygląda bo nie wiem co kupić zeby ograć Fallout 4 na premierę.

Opublikowano

Długo mnie tutaj nie było xDDD PS4 już wygrało z Xone ? 640p vs 720p ? jak to wygląda bo nie wiem co kupić zeby ograć Fallout 4 na premierę.

Kupować konsolę dla takiej kichy jak Failout 4... :rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.