Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

żałoba jakaś?  od 8 nie zaglądałem do tematu a tu tylko 5 nowych postów :dog:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 991 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Chyba już wszyscy zaczęli rzygać tym ciągłym liczeniem klatek i pikseli i w końcu wrócili do grania.

Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Kalpy po prostu zrozumiały że xbox zwyciężył

że tak naprawdę w naszym hobby liczy sie gameplay, a nie rozdzielczość,

a marka xbox grywalności ma pod dostatkiem :banderas:

Opublikowano

Moderacja wytępiła 90% populacji klapów i zostało 3 wojowników - Pawcio, yeti oraz easy, no dobra jest jeszcze fanek. Mendrka nie liczę, bo on żyje przeszłością, a brzuch nadal rośnie.

Więc jak mają walczyć xD

Opublikowano

najśmieszniejsze jest to że 90% moderki to klapy. w sumie jam jedyny prawilny xbot :wio:

no ale to boty z moderki broniły xbone i tępiły prawdomówne klapery walczące o cnotę kawałka plastiku :dynia:

Opublikowano

Colin jak tam asasyn? :kaz:

Opublikowano

ujdzie. sterowanie w(pipi)ia jak zawsze i dziwna animacja ale grywalne i od biedy można poskakać po dachach. 

Opublikowano

EA zhackowane.

A document containing account information, including that belonging to members of Electronic Arts' Origin service, spread online yesterday.

According to CSO Online, the leak came in the form of a Pastebin upload that has since been removed, and contained private, personal details such as email addresses and passwords.

Hundreds of accounts beginning with the letters A through F were included in the post. Certain EA titles associated with gamer profiles were also named, including Mass Effect and Star Wars Battlefront.

http://www.polygon.com/2015/10/16/9556137/ea-account-details-leaked-as-part-of-data-dump?utm_campaign=polygon&utm_content=chorus&utm_medium=social&utm_source=twitter

Opublikowano

Miło że będzie emulator wiiu, ogra się Zelde za rok na PC padem od XO i jakieś jeszcze 2 wartościowe exy z kolejnej konsoli nintendo która wytrzymała aż 3 lata, najsss :)

Opublikowano

Chu,ja tam ograsz za rok

Opublikowano

Miło że będzie emulator wiiu, ogra się Zelde za rok na PC padem od XO i jakieś jeszcze 2 wartościowe exy z kolejnej konsoli nintendo która wytrzymała aż 3 lata, najsss :)

buahahah

żałosne :)

Opublikowano

Żałosny jesteś tylko ty gifaro. Ja z chęcią pozbyłbym się Wii U i zostawił sobie same gierki by odpalać je na PC w lepszej jakości grając na Wii U Pro Controllerze, który oczywiście bez problemu działa na PC.

Opublikowano

Żałosny jesteś tylko ty gifaro. 

gasp.gif

A ja na PC wolałbym pograć w gry stworzone z myślą o PC.

Opublikowano

Nikt ci nie broni i nie zmusza by ograć te gierki za 7 lat dopiero.

Opublikowano

Zobaczyłbyś Galaxy 2 albo Xenoblade o jakości obrazu jak Pan Jezus mówił, to inaczej byś gadał.

Oczywiście na Pro Controllerze albo Wiilocie

Opublikowano

Zobaczyłbyś Galaxy 2 albo Xenoblade o jakości obrazu jak Pan Jezus mówił, to inaczej byś gadał.

Oczywiście na Pro Controllerze albo Wiilocie

widziałem Xenoblade na mega kompie i e tam.

A jak rozwiązać problem obrazu na padlecie grając na emu?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przecie on zapewne gra na padlecie a ty mu piszesz o rozdziałkach i lepszym IQ xD

EDIT:

xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Przecie on zapewne gra na padlecie a ty mu piszesz o rozdziałkach i lepszym IQ xD

Granie w łóżku ze zgaszonym świetle > super duper 4K i łubudubu wizualne

Obraz na padlecie jest bardzo spoko :)

Opublikowano

Żałosny jesteś tylko ty gifaro. Ja z chęcią pozbyłbym się Wii U i zostawił sobie same gierki by odpalać je na PC w lepszej jakości grając na Wii U Pro Controllerze, który oczywiście bez problemu działa na PC.

i o to chodzi, po co wspierać takiego raka branży jak nintendo, skoro będzie można zagrać kulturalnie jak człowiek na PC w te 2-3 exy   :)

:czezky dopisuje exy nintendo do pc:

:obama:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Granie w łóżku xD

xD

xD

xD

Opublikowano

Koniecznie przy zgaszonym swietle.

Jak jaskiniowiec :kaz:

Opublikowano

Długo mnie tutaj nie było xDDD PS4 już wygrało z Xone ? 640p vs 720p ? jak to wygląda bo nie wiem co kupić zeby ograć Fallout 4 na premierę.

Opublikowano

Długo mnie tutaj nie było xDDD PS4 już wygrało z Xone ? 640p vs 720p ? jak to wygląda bo nie wiem co kupić zeby ograć Fallout 4 na premierę.

Kupować konsolę dla takiej kichy jak Failout 4... :rotfl:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.