Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra panowie kolejna bomba prawdy od Soul'a, byłem w piątek u pewnego jego mościa zobaczyć nowego turbo ex'a na ONE, dotarłem usiadłem przed TV .....patrze leci jakieś Halo na początku myślałem, że testujemy program wstecznej kompatybilności  później, że gramy w jakiegoś remastera na końcu okazało się, że to Halo 5  :teehee:

Tak to jest jak kolega gral na HD Ready TV

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobra panowie kolejna bomba prawdy od Soul'a, byłem w piątek u pewnego jego mościa zobaczyć nowego turbo ex'a na ONE, dotarłem usiadłem przed TV .....patrze leci jakieś Halo na początku myślałem, że testujemy program wstecznej kompatybilności  później, że gramy w jakiegoś remastera na końcu okazało się, że to Halo 5  :teehee:

Tak to jest jak kolega gral na HD Ready TV

Do Xbox One nic lepszego nie potrzeba :Coolface::lapka:

Opublikowano

Rise of Tomb Raider, gra na którą wszyscy w ekscytacji czekają, dostanie w preorderze super karty pomocnicze!

Blazing inferno - Grants unlimited fire arrows (exploding arrows)
Backfire - a fireshield (has a % to kill the enemy who lands a melee hit)
Lucky - enemies has a higher % to drop loot
Chicken bomb - chickens you throw explode
Holy fire - Enemies you kill in melee explode dealing AoE dmg

xd
Opublikowano

Czyli co, zaorac?

KYLND4.gif

Opublikowano

Wchodzę na Twitcha, o ESL z CS GO i Polacy grają, a to se obaczę, a tam przerwa techniczna bo znowu pcty sie skasztaniły. Cóż, typowo.

b6b2a20e69.png

Mógłby im nasz cw-owy beton pożyczyć tamtym adminom te swoje kompy, wszak naszym rycerzykom zwykle wszystko działa ;)

Opublikowano

Widać, że ty nawet nie wiesz co się dzieje na tym screenie. :)

Opublikowano

Nic się nie dzieje, wszystko stoi, bo są problemy z serwerem. Co tu rozumieć?

Opublikowano

No, a gdzie tutaj te skaszanienie się pecetów niby? 

Czemu tak nie gadasz jak serwery psn yebną? 

Opublikowano

Bo serwery PSN padają non stop, nie chciałbyś chyba co 3 dni o tym czytać.

Opublikowano

Serwery PSN według Mendrka to nie PC, tylko konsola Playstation 3 matka. PC'ty sa dla lamusów i betonów.

Opublikowano

Medrek i wszystko jasne

Opublikowano

Chodz pograc ze mna w Smite, spodoba Ci sie.

Opublikowano

smite  :notsure:

Opublikowano

Shite :sorcerer:

gralem na blaszce kiedys, chyba w bete, kilka postaci bylo zbyt OP [np Ra] i mnie odepchnelo od gry

a tak w ogole to beka z gier typu MOBA

Opublikowano

beka jedynie z halo

Opublikowano

Shite :sorcerer:

gralem na blaszce kiedys, chyba w bete, kilka postaci bylo zbyt OP [np Ra] i mnie odepchnelo od gry

a tak w ogole to beka z gier typu MOBA

Sto lat temu to wiem ze to (pipi) bylo bo sam sie z tego smialem.

Ale teraz :banderas:

Opublikowano

Swieteczna reklama Battle...znaczy sie Sony/PS4. Najsmutniejsze jest to,ze i tak sony sprzeda w (pipi) ps4 w swieta :( [*]

https://www.youtube.com/watch?v=mByznNYCWTY

Opublikowano

CRj7-QDWoAAIjdg.png

i do tego najlepsza rzecz jaka przytrafiła sie blacharzom od czasu shower with your dad - SMITE (Velius approved)

Edytowane przez kermit

Opublikowano

tez smiechlem jak ms jedna aktualizacja zrobil z xbona nextgena z najszybszym dashem na rynku

1080p w kazdej multiplatformie to tylko kwestia czasu

Opublikowano

The best exclusives i na dole pasek z grami na którym exami są tylko Halo i Forza  :dynia: Typowy Xbox

Opublikowano

Bardzo fajna reklama Gwiezdnych Wojen na ps4, w pelni zacheca do wydania pol tysiaca na premium do tego jeszcze dodajmy kolekcje w przystepnej cenie:

Gry na PS3 nie kosztowały też tyle co na PS4. Nowa generacja - wyższe ceny. Dlatego tym bardziej cena tej kolekcji jest przystępna, biorąc pod uwagę ceny gier na aktualną generację.

i Swieta Bozego Narodzenia z konsola ps4 można uwazac za w pełni udane.

kuhwa podtytul CW jeszcze chyba nigdy tak nie pasowal XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Emtebe piszę jeszcze o tym, że za każda część z tej kolekcji wychodzi 83zł co daje nam w przeliczeniu około 8zł za godzine zabawy z Drakiem nie uważam to za dobry deal. Battlefront zapowiada się dużo lepiej nawet wydając dwa razy tyle. Pomyślcie lepiej o tym już lepiej wspierać raka EA niż remaster kapiszonów. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.