Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra panowie kolejna bomba prawdy od Soul'a, byłem w piątek u pewnego jego mościa zobaczyć nowego turbo ex'a na ONE, dotarłem usiadłem przed TV .....patrze leci jakieś Halo na początku myślałem, że testujemy program wstecznej kompatybilności  później, że gramy w jakiegoś remastera na końcu okazało się, że to Halo 5  :teehee:

Tak to jest jak kolega gral na HD Ready TV

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobra panowie kolejna bomba prawdy od Soul'a, byłem w piątek u pewnego jego mościa zobaczyć nowego turbo ex'a na ONE, dotarłem usiadłem przed TV .....patrze leci jakieś Halo na początku myślałem, że testujemy program wstecznej kompatybilności  później, że gramy w jakiegoś remastera na końcu okazało się, że to Halo 5  :teehee:

Tak to jest jak kolega gral na HD Ready TV

Do Xbox One nic lepszego nie potrzeba :Coolface::lapka:

Opublikowano

Rise of Tomb Raider, gra na którą wszyscy w ekscytacji czekają, dostanie w preorderze super karty pomocnicze!

Blazing inferno - Grants unlimited fire arrows (exploding arrows)
Backfire - a fireshield (has a % to kill the enemy who lands a melee hit)
Lucky - enemies has a higher % to drop loot
Chicken bomb - chickens you throw explode
Holy fire - Enemies you kill in melee explode dealing AoE dmg

xd
Opublikowano

Czyli co, zaorac?

KYLND4.gif

Opublikowano

Wchodzę na Twitcha, o ESL z CS GO i Polacy grają, a to se obaczę, a tam przerwa techniczna bo znowu pcty sie skasztaniły. Cóż, typowo.

b6b2a20e69.png

Mógłby im nasz cw-owy beton pożyczyć tamtym adminom te swoje kompy, wszak naszym rycerzykom zwykle wszystko działa ;)

Opublikowano

Widać, że ty nawet nie wiesz co się dzieje na tym screenie. :)

Opublikowano

Nic się nie dzieje, wszystko stoi, bo są problemy z serwerem. Co tu rozumieć?

Opublikowano

No, a gdzie tutaj te skaszanienie się pecetów niby? 

Czemu tak nie gadasz jak serwery psn yebną? 

Opublikowano

Bo serwery PSN padają non stop, nie chciałbyś chyba co 3 dni o tym czytać.

Opublikowano

Serwery PSN według Mendrka to nie PC, tylko konsola Playstation 3 matka. PC'ty sa dla lamusów i betonów.

Opublikowano

Medrek i wszystko jasne

Opublikowano

Chodz pograc ze mna w Smite, spodoba Ci sie.

Opublikowano

Shite :sorcerer:

gralem na blaszce kiedys, chyba w bete, kilka postaci bylo zbyt OP [np Ra] i mnie odepchnelo od gry

a tak w ogole to beka z gier typu MOBA

Opublikowano

beka jedynie z halo

Opublikowano

Shite :sorcerer:

gralem na blaszce kiedys, chyba w bete, kilka postaci bylo zbyt OP [np Ra] i mnie odepchnelo od gry

a tak w ogole to beka z gier typu MOBA

Sto lat temu to wiem ze to (pipi) bylo bo sam sie z tego smialem.

Ale teraz :banderas:

Opublikowano

Swieteczna reklama Battle...znaczy sie Sony/PS4. Najsmutniejsze jest to,ze i tak sony sprzeda w (pipi) ps4 w swieta :( [*]

https://www.youtube.com/watch?v=mByznNYCWTY

Opublikowano

CRj7-QDWoAAIjdg.png

i do tego najlepsza rzecz jaka przytrafiła sie blacharzom od czasu shower with your dad - SMITE (Velius approved)

Edytowane przez kermit

Opublikowano

tez smiechlem jak ms jedna aktualizacja zrobil z xbona nextgena z najszybszym dashem na rynku

1080p w kazdej multiplatformie to tylko kwestia czasu

Opublikowano

The best exclusives i na dole pasek z grami na którym exami są tylko Halo i Forza  :dynia: Typowy Xbox

Opublikowano

Bardzo fajna reklama Gwiezdnych Wojen na ps4, w pelni zacheca do wydania pol tysiaca na premium do tego jeszcze dodajmy kolekcje w przystepnej cenie:

Gry na PS3 nie kosztowały też tyle co na PS4. Nowa generacja - wyższe ceny. Dlatego tym bardziej cena tej kolekcji jest przystępna, biorąc pod uwagę ceny gier na aktualną generację.

i Swieta Bozego Narodzenia z konsola ps4 można uwazac za w pełni udane.

kuhwa podtytul CW jeszcze chyba nigdy tak nie pasowal XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Emtebe piszę jeszcze o tym, że za każda część z tej kolekcji wychodzi 83zł co daje nam w przeliczeniu około 8zł za godzine zabawy z Drakiem nie uważam to za dobry deal. Battlefront zapowiada się dużo lepiej nawet wydając dwa razy tyle. Pomyślcie lepiej o tym już lepiej wspierać raka EA niż remaster kapiszonów. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.