Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dla mnie było oczywiste grubo przed premierą tych obecnych konsol, że nie dadzą rady ogarnąć fotorealizmu i full HD i że będą musieli zejść z powrotem do 720p w końcu na rzecz bardziej naturalnego i "brudnego" otoczenia.

Zresztą w tej chwili nie istnieje pojedynczy sprzęt (a nie klastrowy superkomputer), który ogarnie rzeczywistość (czyli każde możliwe warunki przyrody i oświetlenia występujące w naturze) choćby i w 720p. Nie pomoże nawet 3 x Titan X w SLI.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Emtebe piszę jeszcze o tym, że za każda część z tej kolekcji wychodzi 83zł co daje nam w przeliczeniu około 8zł za godzine zabawy z Drakiem nie uważam to za dobry deal. Battlefront zapowiada się dużo lepiej nawet wydając dwa razy tyle. Pomyślcie lepiej o tym już lepiej wspierać raka EA niż remaster kapiszonów. 

Najlepiej to nie wspierać żadnego z tych raków. :lapka: 

Opublikowano

The best exclusives i na dole pasek z grami na którym exami są tylko Halo i Forza  :dynia: Typowy Xbox

Ty pokaż liste excklusives na PC i będzie 15 letnia strzelanka dla gimbów, plejada gier z kickstartera oraz early access i rzeczy, które wyjdą w dopracowanej wersji na konsole tak jak Wasteland 2 Director's Cut albo Divinity Original Sin z kanapowym co-opem, ale że konsolowcy musieli poczekać? Jak tam czekanko na GTA V dwa lata fajnie było?

Opublikowano

No ale wołanie ponad 200 zeta za trzy obcięte gry z PS3 to już szczyt chamstwa.

Opublikowano

Nie pamiętam imienia czleka, który wymyślił tytuł tej edycji CW, ale mogę rzec jedno - był to (pipi)y geniusz.

Opublikowano

Prawie taki sam geniusz jak czlek kupujacy xboxa bez liva do grania offline w piwnicy xd

Opublikowano

jest potencjał  na bekę :)

bundys_popcorn.gif

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

bluber jak zaorał blache ale taka prawda - jak juz na cos tam uzbieraja siano, wyprodukuja to, okaze sie dobre, to i tak trafi na xbona xd

Opublikowano

Emtebe piszę jeszcze o tym, że za każda część z tej kolekcji wychodzi 83zł co daje nam w przeliczeniu około 8zł za godzine zabawy z Drakiem nie uważam to za dobry deal. Battlefront zapowiada się dużo lepiej nawet wydając dwa razy tyle. Pomyślcie lepiej o tym już lepiej wspierać raka EA niż remaster kapiszonów. 

DruciaQPL

Battlefield™ Hardline - Gra online: Fucha, WYKOLEJENI, Agent (Xbox One)

No chyba cos ci to nie wychodzi.

fucha, wykolejeni, hardline xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Nie pamiętam imienia czleka, który wymyślił tytuł tej edycji CW, ale mogę rzec jedno - był to (pipi)y geniusz.

http://www.psxextreme.info/topic/110474-pluj%C4%85-na-was-a-wy-si%C4%99-cieszycie/

:lapka:

ja wiedziałem że EA to największe ścierwo gamingu jeżeli chodzi o podejście do graczy ale ten ultimate pew pew edition to już po prostu mistrzostwo ruchania bez poślizgu :dynia:

hav3n - darmo to się gra c'nie. u mnie też leży na dysku i czeka :x

Opublikowano

Jesli mnie pamiec nie myli to czlek ten znajduje sie w 1 poscie tej edycji CW. Gurwa Colin mnie wyprzedzil :kiss:

A co do tekstu "nowa generacja - wyzsze ceny", no troche s(pipi)one stwierdzenie, z jakiej racji mam placic wiecej bo nowa generacja? Od czasow PSXa do czasow PS3 ceny chyba za bardzo nie podskakiwaly do gory. Poza tym plac wiecej za mniej zawartosci w grach (np. bfront) ktore maja jeszcze season passy i mikrotransakcje? Fuck that :yao: Ostatnio mam coraz wieksza tendencje do cebulenia gier jesli przy ich opisie widze season pass lub mikrotransactions.

Opublikowano

DruciaQPL

Battlefield™ Hardline - Gra online: Fucha, WYKOLEJENI, Agent (Xbox One)

No chyba cos ci to nie wychodzi.

fucha, wykolejeni, hardline xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

No wydałem 14,99zł. No prawie tak dużo jak 500zł na battlefronta. XDD

A oprócz tego ograłem fife 16 i dragon age'a. :lapka: 

Opublikowano

14.99, tyle jest wart wasz honor i godnosc czlowieka? To jeszcze zalozcie sobie konto na japonie i sciagnijcie Lococycle bo tez za darmo xd

Opublikowano

Bansai, to najbardziej w(pipi)ia. jeszcze gra nie miała premiery, ba czasami nawet daty tejże premiery, a już pre-order z (pipi)ilionem mikro dlc, season passów bez zawartości i mikrotransakcji. no bo po co masz dostać coś po x minutach grania skoro możesz dać piniondza i mieć od razu :sorcerer:

btw spoko avatar. czyżbyś się zapoznał z orange is the new black? 

14.99, tyle jest wart wasz honor i godnosc czlowieka? To jeszcze zalozcie sobie konto na japonie i sciagnijcie Lococycle bo tez za darmo xd

pfff, miałem za darmo. wygrałem na onlinecenter :Coolface:

Opublikowano

japa klapie :lapka:

Opublikowano

Last of us i beyonce dwie dusze na ps3 juz mialy ceny sugerowane 279zl wiec tego :lapka:

Opublikowano

Bansai, to najbardziej w(pipi)ia. jeszcze gra nie miała premiery, ba czasami nawet daty tejże premiery, a już pre-order z (pipi)ilionem mikro dlc, season passów bez zawartości i mikrotransakcji. no bo po co masz dostać coś po x minutach grania skoro możesz dać piniondza i mieć od razu :sorcerer:

btw spoko avatar. czyżbyś się zapoznał z orange is the new black?

Ale i tak najlepsza byla niedawno Bethesda, mozecie kupic season pass, ale "sami jeszcze nie wiemy co w nim bedzie" :dynia:

No ba, Mendez krol :lapka:

Opublikowano

japa klapie :lapka:

Wolę wydać 14,99zł raz na pół roku/rok niż 1000zł na gry ea na rok. :cool: 

Opublikowano

Alex  :wub:  byle do nowego sezonu. znowu na 2 raty się wciągnie. 

dlatego (pipi)ać season passy bez zawartości. no kurna. nie wiem kto jest większym debilem - twórcy pod tytułem "SP za 60$ ale nie wiemy co damy" czy gracze którzy się na to zgodzą i zapłacą. później płacze że devi ruchają bez pytania :yao: nie karmić to zdechnie. jeden z drugim zaliczy faila jak się nie sprzeda to by się opamiętali. ale nie, i tak kupią, i tak będzie dymanko, płacze, a później znowu kupią i tak w kółko. nie dziwie się że tyle osób wraca do retro.

Opublikowano

15zl wole wydac na filet pstraga lososiowego w lidlu niz grac w takie guwno jak hardline :F

Opublikowano

15zl wole wydac na filet pstraga lososiowego w lidlu niz grac w takie guwno jak hardline :F

Ja mogę mieć to i to. Nie muszę wybierać. :cool:

:daddy:

@Colin

Ale normalni gracze tego nie kupią, za to kupią janusze, którzy lecą po konsolę, o której prawie nic nie wiedzą aby pograć tylko w fifke i coda/bfa. 

Przecież w BF3 jak wyszły pakiety odblokowujące wszystkie dodatki do broni/pojazdów to były to bestsellery. :yao:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A tam 15zl to rozsądna kwota imo za ogranie battlefieldow i dragon age. No i raj dlafapacza sportowek od ea

Opublikowano

ja moge nawet mieć ps4 tylko na ch.uj

Opublikowano

MGO niby mesjasz, a ogladaja jakies seriale xdddddddddddddddddddddddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.