Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dla mnie było oczywiste grubo przed premierą tych obecnych konsol, że nie dadzą rady ogarnąć fotorealizmu i full HD i że będą musieli zejść z powrotem do 720p w końcu na rzecz bardziej naturalnego i "brudnego" otoczenia.

Zresztą w tej chwili nie istnieje pojedynczy sprzęt (a nie klastrowy superkomputer), który ogarnie rzeczywistość (czyli każde możliwe warunki przyrody i oświetlenia występujące w naturze) choćby i w 720p. Nie pomoże nawet 3 x Titan X w SLI.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

Emtebe piszę jeszcze o tym, że za każda część z tej kolekcji wychodzi 83zł co daje nam w przeliczeniu około 8zł za godzine zabawy z Drakiem nie uważam to za dobry deal. Battlefront zapowiada się dużo lepiej nawet wydając dwa razy tyle. Pomyślcie lepiej o tym już lepiej wspierać raka EA niż remaster kapiszonów. 

Najlepiej to nie wspierać żadnego z tych raków. :lapka: 

Opublikowano

The best exclusives i na dole pasek z grami na którym exami są tylko Halo i Forza  :dynia: Typowy Xbox

Ty pokaż liste excklusives na PC i będzie 15 letnia strzelanka dla gimbów, plejada gier z kickstartera oraz early access i rzeczy, które wyjdą w dopracowanej wersji na konsole tak jak Wasteland 2 Director's Cut albo Divinity Original Sin z kanapowym co-opem, ale że konsolowcy musieli poczekać? Jak tam czekanko na GTA V dwa lata fajnie było?

Opublikowano

No ale wołanie ponad 200 zeta za trzy obcięte gry z PS3 to już szczyt chamstwa.

Opublikowano

Nie pamiętam imienia czleka, który wymyślił tytuł tej edycji CW, ale mogę rzec jedno - był to (pipi)y geniusz.

Opublikowano

Prawie taki sam geniusz jak czlek kupujacy xboxa bez liva do grania offline w piwnicy xd

Opublikowano

jest potencjał  na bekę :)

bundys_popcorn.gif

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

bluber jak zaorał blache ale taka prawda - jak juz na cos tam uzbieraja siano, wyprodukuja to, okaze sie dobre, to i tak trafi na xbona xd

Opublikowano

Emtebe piszę jeszcze o tym, że za każda część z tej kolekcji wychodzi 83zł co daje nam w przeliczeniu około 8zł za godzine zabawy z Drakiem nie uważam to za dobry deal. Battlefront zapowiada się dużo lepiej nawet wydając dwa razy tyle. Pomyślcie lepiej o tym już lepiej wspierać raka EA niż remaster kapiszonów. 

DruciaQPL

Battlefield™ Hardline - Gra online: Fucha, WYKOLEJENI, Agent (Xbox One)

No chyba cos ci to nie wychodzi.

fucha, wykolejeni, hardline xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

Nie pamiętam imienia czleka, który wymyślił tytuł tej edycji CW, ale mogę rzec jedno - był to (pipi)y geniusz.

http://www.psxextreme.info/topic/110474-pluj%C4%85-na-was-a-wy-si%C4%99-cieszycie/

:lapka:

ja wiedziałem że EA to największe ścierwo gamingu jeżeli chodzi o podejście do graczy ale ten ultimate pew pew edition to już po prostu mistrzostwo ruchania bez poślizgu :dynia:

hav3n - darmo to się gra c'nie. u mnie też leży na dysku i czeka :x

Opublikowano

Jesli mnie pamiec nie myli to czlek ten znajduje sie w 1 poscie tej edycji CW. Gurwa Colin mnie wyprzedzil :kiss:

A co do tekstu "nowa generacja - wyzsze ceny", no troche s(pipi)one stwierdzenie, z jakiej racji mam placic wiecej bo nowa generacja? Od czasow PSXa do czasow PS3 ceny chyba za bardzo nie podskakiwaly do gory. Poza tym plac wiecej za mniej zawartosci w grach (np. bfront) ktore maja jeszcze season passy i mikrotransakcje? Fuck that :yao: Ostatnio mam coraz wieksza tendencje do cebulenia gier jesli przy ich opisie widze season pass lub mikrotransactions.

Opublikowano

DruciaQPL

Battlefield™ Hardline - Gra online: Fucha, WYKOLEJENI, Agent (Xbox One)

No chyba cos ci to nie wychodzi.

fucha, wykolejeni, hardline xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

No wydałem 14,99zł. No prawie tak dużo jak 500zł na battlefronta. XDD

A oprócz tego ograłem fife 16 i dragon age'a. :lapka: 

Opublikowano

14.99, tyle jest wart wasz honor i godnosc czlowieka? To jeszcze zalozcie sobie konto na japonie i sciagnijcie Lococycle bo tez za darmo xd

Opublikowano

Bansai, to najbardziej w(pipi)ia. jeszcze gra nie miała premiery, ba czasami nawet daty tejże premiery, a już pre-order z (pipi)ilionem mikro dlc, season passów bez zawartości i mikrotransakcji. no bo po co masz dostać coś po x minutach grania skoro możesz dać piniondza i mieć od razu :sorcerer:

btw spoko avatar. czyżbyś się zapoznał z orange is the new black? 

14.99, tyle jest wart wasz honor i godnosc czlowieka? To jeszcze zalozcie sobie konto na japonie i sciagnijcie Lococycle bo tez za darmo xd

pfff, miałem za darmo. wygrałem na onlinecenter :Coolface:

Opublikowano

japa klapie :lapka:

Opublikowano

Last of us i beyonce dwie dusze na ps3 juz mialy ceny sugerowane 279zl wiec tego :lapka:

Opublikowano

Bansai, to najbardziej w(pipi)ia. jeszcze gra nie miała premiery, ba czasami nawet daty tejże premiery, a już pre-order z (pipi)ilionem mikro dlc, season passów bez zawartości i mikrotransakcji. no bo po co masz dostać coś po x minutach grania skoro możesz dać piniondza i mieć od razu :sorcerer:

btw spoko avatar. czyżbyś się zapoznał z orange is the new black?

Ale i tak najlepsza byla niedawno Bethesda, mozecie kupic season pass, ale "sami jeszcze nie wiemy co w nim bedzie" :dynia:

No ba, Mendez krol :lapka:

Opublikowano

japa klapie :lapka:

Wolę wydać 14,99zł raz na pół roku/rok niż 1000zł na gry ea na rok. :cool: 

Opublikowano

Alex  :wub:  byle do nowego sezonu. znowu na 2 raty się wciągnie. 

dlatego (pipi)ać season passy bez zawartości. no kurna. nie wiem kto jest większym debilem - twórcy pod tytułem "SP za 60$ ale nie wiemy co damy" czy gracze którzy się na to zgodzą i zapłacą. później płacze że devi ruchają bez pytania :yao: nie karmić to zdechnie. jeden z drugim zaliczy faila jak się nie sprzeda to by się opamiętali. ale nie, i tak kupią, i tak będzie dymanko, płacze, a później znowu kupią i tak w kółko. nie dziwie się że tyle osób wraca do retro.

Opublikowano

15zl wole wydac na filet pstraga lososiowego w lidlu niz grac w takie guwno jak hardline :F

Opublikowano

15zl wole wydac na filet pstraga lososiowego w lidlu niz grac w takie guwno jak hardline :F

Ja mogę mieć to i to. Nie muszę wybierać. :cool:

:daddy:

@Colin

Ale normalni gracze tego nie kupią, za to kupią janusze, którzy lecą po konsolę, o której prawie nic nie wiedzą aby pograć tylko w fifke i coda/bfa. 

Przecież w BF3 jak wyszły pakiety odblokowujące wszystkie dodatki do broni/pojazdów to były to bestsellery. :yao:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A tam 15zl to rozsądna kwota imo za ogranie battlefieldow i dragon age. No i raj dlafapacza sportowek od ea

Opublikowano

ja moge nawet mieć ps4 tylko na ch.uj

Opublikowano

MGO niby mesjasz, a ogladaja jakies seriale xdddddddddddddddddddddddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.