Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Może być i 3.9 jeśli Cię to jara. Zmiażdży konkurencję nawet jak będzie wyglądać jak gra z pierwszego X'a bo broni się najlepszym gameplayem w gatunku.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ni-oh xddddddd gra powstaje 11 lat xddddd

Na bank wyjdzie za rok, tak jak w tym wyszła persona 5 :yao: i tysiące innych exow na ta kulawa konsole :yao:

Opublikowano

nie powstaje. została anulowana i przywrócona do developingu. 

ok to TLG

Opublikowano

to tym bardziej wyjdzie w 2016 :yao:

Opublikowano

detektor ironii ci szwankuje coś za bardzo

Opublikowano

Terminowość nie jest mocną stroną developerów, ale japońscy devi biją wszelkie rekordy w tym zakresie.

Opublikowano

detektor ironii ci szwankuje coś za bardzo

Jestes świadkiem jehowym Sony wiec wszystkie twoje posty biore serio

Opublikowano

No (pipi)a nie. Dopiero skończyłem obudowę do sieczkarni4, a oni wypuszczą sieczkarnię4 SE?

No to wygląda na to, że generacja konsoli sony 2013 skończy się u mnie na bloodborne.

Opublikowano

Jestes świadkiem jehowym Sony wiec wszystkie twoje posty biore serio

czuje dumę. tylko xbox.

Opublikowano

tak btw, na co blacharzom SRALO, skoro maja wlasna marke, w ktorej nagrody na turniejach w przedszkolach sa wyzsze od tych w turniejach sagi o strzelaniu z dupy laserami? przeciez halo to taki underground poza USA, ze pewnie by sie gorzej sprzedawalo na pc niz indie z czelusci japonii.

Opublikowano

Microsoft Will Focus Primarily On Xbox Live Usership, Not Console Shipments.

Update: Microsoft will not be using console shipments as its primary metric for success beginning with this quarter, we have been told. The company is more focused on engagement, leading it to choose Xbox Live usership as its leading statistic.

Jak to leciało...? "Z Xboxem nigdy nie było tak dobrze"?

XD

Opublikowano

Update: Microsoft will not be using console shipments as its primary metric for success beginning with this quarter, we have been told. The company is more focused on engagement, leading it to choose Xbox Live usership as its leading statistic.

XD

xone sprzedaje sie lepiej niż 360tka w analogicznych okresie. Zaraz wyjdzie Halo 5 i zejdzie na starcie gdzieś w 4-5 mln sztuk, dodatkowo wsteczna kompatybilnosc i nowy, lepszy i szybszy dashboard. Rok 2016 jeszcze lepszy niż obecny pod względem exów.

Tak, z xboxem jeszcze nie było tak dobrze.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja wiem że Nintendo szoruje po dnie, a Sony jedyne w czym jest dobre to opylanie chińskiego trójnoga dla mało obeznanych januszy, ale proszę, nie wrzucaj sprzętu który radzi sobie świetnie do tego samego wora.

Opublikowano

swietnie sobie radzi, ale gry ma slabe raczej

Opublikowano

Chyba w tym kwartale musi byc naprawde zle z Xbox One skoro ms od tego kwartalu nie bedzie podawal danych dotyczacych sprzedazy.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2015/10/22/xbox-hardware-sales-down-xbox-live-user-up-to-39-million.aspx

XD

Jak to lecialo? Figaro nie potrafi sprawdzic czy bylo to juz 2 strony temu? Figaro nie potrafi wklejac newsow?

Opublikowano

Zamiast siedziec w cw idz w cos pograj bo potem znowu bedziesz robil "zyciowe" wymowki dla nieumiejetnosci zorganizowania sobie czasu. :lapka:

Opublikowano

Elo, kumple, wyszli już jakieś gry na PS4? Kiedy GT7?

Opublikowano

Zamiast siedziec w cw idz w cos pograj bo potem znowu bedziesz robil "zyciowe" wymowki dla nieumiejetnosci zorganizowania sobie czasu. :lapka:

Właśnie śrubuję wyniki w Burnoucie. A Ty co robisz ze swoim życiem? 

Opublikowano

Pewnie właśnie puka jakies latynoskie laski i pije drinki. I co teraz?

Edytowane przez Velius

Opublikowano

W takim razie jest mi głupio. I co teraz?

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Figaro jak urodziny?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.