Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Za rok będzie można kupić nowego xone za 899 złotych.

i remaster ps4 za 1799zł

Opublikowano

Yebane klapy :pawel:

Nonstop pyerdola jak to PC Master Race tylko grafika, animacja, grafika, animacja, a wystarczayla plota o mocniejszym ps4 i juz sa gotowi na kupno trzeciej konsoli ps4 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ej, a jak w koncu wyjdzie wersja z 4 nogami, to trzeba bedzie lyknac co?

No troche siara kulawa miec w domu.

Opublikowano

Chyba jednak nie zobaczymy Halo 5 na PC

Opublikowano

Przecież ostatnim Halo jakie wyszło na PC to chyba 3 w 2007. Klapersy sieją taką propagandę, że ja pyerdole.

Andrzej21, a za rok Twoje PS4 nie będzie nic warte przy Higher Performance.

Jak na serio do tego dojdzie to żegnam się z Sony.

Opublikowano

Na PC wyszło Halo 1 i 2. 

Opublikowano

Po co wydawac Halo 5 na PC juz teraz, dajmy blachom czas na ogranie Sunset I Horizon 2 xd

Opublikowano

Oj grałbym w 60 fps'ach na piecyku, szkoda że MS nie wydaje topowych gierek na PC :(

Opublikowano

Ale po uj blacharzom jakieś halo skoro jest jakieś 10032 lepszych fpsów?

w ogóle jak można jarać się fpsem na konsole? To trochę tak jak jarać się synem z zespołem dałna

w ogóle chalo jarałem się kiedyś jak nie odkryłem prawd, że kąsole są dla dzieci

Opublikowano

Gra ktos w kantera?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Oj grałbym w 60 fps'ach na piecyku, szkoda że MS nie wydaje topowych gierek na PC :(

Mozesz zagrac na x1 w 60 fpsach ;] 

Opublikowano

Przccież 3/4 botów z tego forum, kupi Halo 5, przejdzie coopa, pogra w multi z miesiac i wróci do Coda albo czegoś innego. Gyrosy, też taki masakrator a pchli aż się roi od niego, także ten :gayos:

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

no caly pchli targ zalany jest ofertami ze sprzedaza gears of war cale dwie xDDDDDDDDDDDDD dobrze ze na pchlim w ogole nie ma ofert sprzedazy kulawej konsoli 

co te klapy takie tepe to ja nawet nie :yao:

Opublikowano

No na 4 osoby co maja XO, 2 sztuki to calkiem sporo :Coolface:

Opublikowano

XD typowy beton pecetowy choooj, ze gra chodzi na xboxie w 60 fpsach ale na pc bardziej w 60 fpsach będzie chodzić

Opublikowano

Z G-sync bedzie chodzic bardziej w 60 fps'ach niz na telewizorku tak naprawde.

Opublikowano

Mozesz zagrac na x1 w 60 fpsach ;] 

Chodziło mi o Sunseta i Forze Horizon 2 :)

PS. bluber jestes debilem

Opublikowano

e0a8d3d925691879med.jpg

Jak tam mocna społeczność xbox? Ekipa do grania w krasnale ?

Opublikowano

Gdyby doszlo do walki to typ po lewej mialby prze(pipi)ane biorac pod uwage ten krepujacy ruchy plastik, te buty tez nie wygladaja na zbyt przyczepne, a co dopiero by bylo gdyby gosc po prawej nie bylby w stanie nad soba zapanowac :shotgun:

btw. widze ze Media Molecule szykuje kolejna nietuzinkowa gre w ktora nikt nie zagra.

Opublikowano

Ten nowy Assassins Creed fajnie sie prezentuje. Nie ma juz takich spadkow plynnosci jak w Unity, przynajmniej gra ma porzadna fabule a nie jak w tym ubogim MGS gdzie przez caly czas nie wiadomo o co biega.

Opublikowano

Gość w dziale awaryjności ps4 pisze, że szrot jest nie kompatybilny z niektórymi tv (pewnie żeby bravie kupić) i dostał bubla w którym hdmi nie wchodzi do końca :lol: jakośc sony xd

Opublikowano

Jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.