Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 990,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Za rok będzie można kupić nowego xone za 899 złotych.

i remaster ps4 za 1799zł

Opublikowano

Yebane klapy :pawel:

Nonstop pyerdola jak to PC Master Race tylko grafika, animacja, grafika, animacja, a wystarczayla plota o mocniejszym ps4 i juz sa gotowi na kupno trzeciej konsoli ps4 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ej, a jak w koncu wyjdzie wersja z 4 nogami, to trzeba bedzie lyknac co?

No troche siara kulawa miec w domu.

Opublikowano

Chyba jednak nie zobaczymy Halo 5 na PC

Opublikowano

Przecież ostatnim Halo jakie wyszło na PC to chyba 3 w 2007. Klapersy sieją taką propagandę, że ja pyerdole.

Andrzej21, a za rok Twoje PS4 nie będzie nic warte przy Higher Performance.

Jak na serio do tego dojdzie to żegnam się z Sony.

Opublikowano

Na PC wyszło Halo 1 i 2. 

Opublikowano

Po co wydawac Halo 5 na PC juz teraz, dajmy blachom czas na ogranie Sunset I Horizon 2 xd

Opublikowano

Oj grałbym w 60 fps'ach na piecyku, szkoda że MS nie wydaje topowych gierek na PC :(

Opublikowano

Ale po uj blacharzom jakieś halo skoro jest jakieś 10032 lepszych fpsów?

w ogóle jak można jarać się fpsem na konsole? To trochę tak jak jarać się synem z zespołem dałna

w ogóle chalo jarałem się kiedyś jak nie odkryłem prawd, że kąsole są dla dzieci

Opublikowano

Gra ktos w kantera?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Oj grałbym w 60 fps'ach na piecyku, szkoda że MS nie wydaje topowych gierek na PC :(

Mozesz zagrac na x1 w 60 fpsach ;] 

Opublikowano

Przccież 3/4 botów z tego forum, kupi Halo 5, przejdzie coopa, pogra w multi z miesiac i wróci do Coda albo czegoś innego. Gyrosy, też taki masakrator a pchli aż się roi od niego, także ten :gayos:

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

no caly pchli targ zalany jest ofertami ze sprzedaza gears of war cale dwie xDDDDDDDDDDDDD dobrze ze na pchlim w ogole nie ma ofert sprzedazy kulawej konsoli 

co te klapy takie tepe to ja nawet nie :yao:

Opublikowano

No na 4 osoby co maja XO, 2 sztuki to calkiem sporo :Coolface:

Opublikowano

XD typowy beton pecetowy choooj, ze gra chodzi na xboxie w 60 fpsach ale na pc bardziej w 60 fpsach będzie chodzić

Opublikowano

Z G-sync bedzie chodzic bardziej w 60 fps'ach niz na telewizorku tak naprawde.

Opublikowano

Mozesz zagrac na x1 w 60 fpsach ;] 

Chodziło mi o Sunseta i Forze Horizon 2 :)

PS. bluber jestes debilem

Opublikowano

e0a8d3d925691879med.jpg

Jak tam mocna społeczność xbox? Ekipa do grania w krasnale ?

Opublikowano

Gdyby doszlo do walki to typ po lewej mialby prze(pipi)ane biorac pod uwage ten krepujacy ruchy plastik, te buty tez nie wygladaja na zbyt przyczepne, a co dopiero by bylo gdyby gosc po prawej nie bylby w stanie nad soba zapanowac :shotgun:

btw. widze ze Media Molecule szykuje kolejna nietuzinkowa gre w ktora nikt nie zagra.

Opublikowano

Ten nowy Assassins Creed fajnie sie prezentuje. Nie ma juz takich spadkow plynnosci jak w Unity, przynajmniej gra ma porzadna fabule a nie jak w tym ubogim MGS gdzie przez caly czas nie wiadomo o co biega.

Opublikowano

Gość w dziale awaryjności ps4 pisze, że szrot jest nie kompatybilny z niektórymi tv (pewnie żeby bravie kupić) i dostał bubla w którym hdmi nie wchodzi do końca :lol: jakośc sony xd

Opublikowano

Jak sie popiesci to sie wszystko zmiesci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.