Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ok, teraz już jestem pewny, że jeti to taki klocuch12 forum psxekstrim, troll doskonały

(pipi)a co za typ XDD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mi pozwolili zagrac na tym pokazie u4,bo mowilem, ze to leci film a koles tylko naciska klawisze na pamiec, bo chodzil idenrtcznie jak na gameplayu z e3. Chłopaki moga potwierdzić, byli przy tym :)

No i (pipi)a ta gra miazdzy wszystko co bylo do tej pory, największe wrażenie robia duza mozliwosci rozegrania akcji i niesamowita animacja, zwlaszcza laczenie poszczególnych animacji.

Majstersztyk.

Jesli cala gra utrzyma ten poziom bedzie singlowy shooter wszechczasow.

Opublikowano

Driveclub bez deszczu wyglada jak gra z PS2 wiec nie wiem kto tu jest osmieszany :)

Opublikowano

Oho, Czezky juz kladzie grunt na namiot w obozie Sony :D

Opublikowano

Ten dar od bogów to niby ten tasiemiec z japonii?

:rotfl:

Ale szanuj co? :joe::wujaszek::shotgun:

Szanuję Demon's Souls i Dark Souls jedyneczkę. 

Sorry, ale za zrobienie z tej serii tasiemca ch.uj im w dupe. No i podniecają się średnią, a dla przypomnienia dwójka ma średnią 91%, a jest grą na max 6-7. :pawel:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Chciałem jeszcze dodać, że Bloodborne "ex" chodzi w cinematic experience 32-28kl/s, Drajwklap w 30kl/s. Gdzie ta mityczna moc?

Nowe exy na Xone: Forza 6 1080p/60kl/s, Halo 1080/900p 60kl/s

Biorąc pod uwagę brak exów do porównania w tym roku oprócz BB, to nie jest złym określeniem, że ludzie którzy chcą 1080p i 60kl.s powinni wybierać sprzęt od MS.

Opublikowano

Nie bede w obozie sony, oprocz tego ten szrot bedzie mial lacznie 4 fajne gry

Opublikowano

Ok, teraz już jestem pewny, że jeti to taki klocuch12 forum psxekstrim, troll doskonały

(pipi) co za typ XDD

Powiedz mi gdzie ja trolluje, ja posługuje się samymi faktami. Afryka w H3 w HD, nowe standardy graficzne na PS4, dar od bogów ze srednia 93 tylko na jednej platformie, na drugiej crapy na 8, 44% więcej pikseli. PRZECIEŻ TO SĄ SAME FAKTY!

Opublikowano

@Smiti ale Janusze (target Sony) nie chcą 60kl/s. Oni chcą wybuchów, grafiki i jak najmniej (koniecznie mało skomplikowanego) gameplayu. Gierka może nawet w betonowym 15-25fps chodzić.

Opublikowano

Skoro gry na 8 to crapy to jak nazwać drivecrapa 71% i order 63%? Czy guwno i spier.dolina to dobre określenia? 

Opublikowano

(pipi) co za typ XDD

Powiedz mi gdzie ja trolluje, ja posługuje się samymi faktami. Afryka w H3 w HD, nowe standardy graficzne na PS4, dar od bogów ze srednia 93 tylko na jednej platformie, na drugiej crapy na 8, 44% więcej pikseli. PRZECIEŻ TO SĄ SAME FAKTY!

a to przepraszam, już cię zacząłem szanować 

Opublikowano

Oho, Czezky juz kladzie grunt na namiot w obozie Sony :D

wiedziałem, że jest słaby (tak samo jak macio i soul) ale że AŻ TAK? 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@Smiti ale Janusze (target Sony) nie chcą 60kl/s. Oni chcą wybuchów, grafiki i jak najmniej (koniecznie mało skomplikowanego) gameplayu. Gierka może nawet w betonowym 15-25fps chodzić.

Dobrze to ująłeś, wśród współpracowników i znajomych zauważyłem, że prawdziwi/hardcorowi gracze wybierają Xone albo pc a janusze i dzieci na komunie dostają/kupują PS4.

Yeti wspomniał coś o comunnity, ja tam nie narzekam, na xone mam 100+ znajomych z polski i żaden z nich nie jest dzieckiem, większość regularnie gra. Co najlepsze wśród znajomych na emigracji wszyscy mają Xone, nie wiem w takim razie gdzie sprzedaje się ta chińszczyzna od Sony<oprócz Polski>, może w indiach?

Opublikowano

Driveclub bez deszczu wyglada jak gra z PS2 wiec nie wiem kto tu jest osmieszany :)

NO NIE BARDO

CO TA NADKONSOLA :obama:

Przyjacielu, mialem ta gre w domu i nie musisz mi tutaj wklejac gifów w rozdzielczosci takiej ze nawet gra na PSX by wygladala obłednie. Skoncz juz z tymi kłamstwami :)

Edytowane przez Velius

Opublikowano

(pipi) co za typ XDD

SONY 2015

KcAwaHv.jpg

SONY 2001

obkq847.jpg

a na liscie brakuje jeszcze pierwszego Devil May Cry (95 na meta) oraz FFX też coś ponad 90 na meta :obama: 

co do fpsów 

fpsdemo1.gif

pozdrawiam jak nie widzicie różnicy :lapka: 

Opublikowano

Suteq, DC to obecnie 9/10, a po jubileuszowym patchu... sam się domyślasz. :reggie: Zresztą Dejw Czerwsty już się wypowiadał DC>guwno>forza, chyba tak mniej więcej wyglądała jego recenzja.

Order 8/10 od eurogamera, gt, gameinformer i CYFRONOMICON. Szanuje zwłaszcza ocenę tego ostatniego serwisu. Ogólnie może cegły wyglądają w tej grze gorzej niż kora w Uncharted, ale..

Z drugiej strony, na płaszczyźnie technicznej mamy do czynienia z grą o naprawdę wyjątkowej oprawie. Skupiając się na ściśle wyreżyserowanym modelu rozgrywki twórcy otworzyli przed sobą furtkę do stworzenia najbardziej imponującej graficznie produkcji, jaką dotychczas widzieliśmy. Jakość oświetlenia i materiałów w dużym stopniu wpływa na odbiór gry, tworząc niezwykle realistyczną, niemal namacalną wizję świata.

i kolejny raz... CO TA NADKONSOLA TO JA NAWET NIE WIEM :obama:

Gekon, fajnie że się zrozumieliśmy, zawsze walczyłem po stronie prawdy, tylko same fakty.

Opublikowano

Prawda jest taka, ze wraz z premiera u4 Sony pogrzebie xboxa.

A juz 27 nowy gameplay :banderas:

Up

CYFRO vel fanboye xboxa dali 8 orderowi xD?

Edytowane przez Starh

Opublikowano

krapczarted :pawel:

Opublikowano

Bluber krapczarted sprzeda więcej ps4 niż halo, Forza i quantum razem wzięte xd

Opublikowano

Widzę, że yeti znowu odwraca kota ogonem, zupełnie jak przy zakładzie. 

@Starh

No dziwne, żeby halo, forza czy qb sprzedało ps4 skoro to nie wychodzi na plebstejszyn. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Gekon, fajnie że się zrozumieliśmy, zawsze walczyłem po stronie prawdy, tylko same fakty.

Gif zajumany ze strony wcześniej, Yeti to są fakty:

fpsdemo1.gif

Dlatego ten drajwklap na screenach podczas ruchu wygląda jak rozmazane (pipi)...

44% pikseli więcej, 50% klatek na sekundę mniej do renderowania, czyli chyba jednak nawet przy 900p mamy więcej pikseli na sekundę. :)

Nie mówię już, że nowe exy chodzą w 1080p/60

Opublikowano

Bluber, 2001 był epicki, ale czy każdy rok był tak genialny dla PS2? Oczywiście że nie, ale wiesz co, coś ci powiem. Jako, że mamy teraz DOMINACJE JAK ZA CZASÓW PS2, to 2016 może być właśnie taką powtórką z 2001. Kto chce LISTĘ PRAWDY NA 2016, który typ chce dostać prosto w twarz glanem z napisem NADKONSOLA, zadaje pytanie!!!

Lista prawdy dopiero po PSE, ale będzie gwałt na botach we wszystkie możliwe otwory :obama:

OK, na dzis koniec CW, już sobie wyjaśniliśmy ile obecnie mamy next genów na rynku i ile darów od bogów, oraz gdzie ZA TAKĄ SAMĄ CENĘ, gracze dostają 44% więcej pikseli (kiedy gry na xone będą tańsze o 44% procent?). Idę trochę pograć w najładniejszy racer na rynku na moim 55 ledzie. Chyba sobie dziś odpuszczę wyścigi w deszczu, bo wystarczy że mam Drajwclub za oknem, a później może sesyjka w multiplayer TLoU, przy którym zapewne ND sprzedało swoje dusze, bo jest taki genialny. Ciekawe co zrobią z multi w U4, to ten sam team, ale będzie mesjasz.

Trzymajcie się ciepło, tylko plejstejszon, tylko nowe standardy graficzne, tylko Kinga.

11174985_482236435256937_358534990558383

Opublikowano

To zabawne jak sukces PS4 pograzyl posiadaczy tej konsoli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.