Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No tak przypuszczam więc serio  s o l i d n y rok, ale nadal beka bo jak tak dalej pójdzie to do końca generacji xo nie dostanie gry na +90, Quantum to będzie słabe cinematic ikspiriens na ~80 mówie wam. 

Ale jakie to ma znaczenie skoro i tak wydaja najlepsze gry? FM6 to najlepsza odslona serii i z tego co ziomki donosza to samo jest z Halo 5.

Opublikowano

No tak przypuszczam więc serio s o l i d n y rok, ale nadal beka bo jak tak dalej pójdzie to do końca generacji xo nie dostanie gry na +90, Quantum to będzie słabe cinematic ikspiriens na ~80 mówie wam. 

ano istnieje ryzyko, ze bedzie beka, ze do konca tej generacji xone nie dostanie exa na +90%, wg mnie z wszystkich gier jakie obecnie zapowiedzieli i powstaja to wlasnie halo5 bylo najmocniejsze by przekroczyc ten prog

soniak choc ponoc bez gier ma bloodborne i za pare miesiecy bedzie miec uncharted4 jako gierki +90%

Opublikowano

+1 kolego z Sosnowca

Opublikowano

No tak przypuszczam więc serio  s o l i d n y rok, ale nadal beka bo jak tak dalej pójdzie to do końca generacji xo nie dostanie gry na +90, Quantum to będzie słabe cinematic ikspiriens na ~80 mówie wam. 

Scalebound jakby było na ps4 to by pewnie miało średnia 95% i znak jakości Japonia wraca, a ze jest na Xbona to będzie 86 i "czegoś zabrakło" xd

Jakby wyszło na Wii U to 98% murowane.

Opublikowano

Ale jakie to ma znaczenie skoro i tak wydaja najlepsze gry? FM6 to najlepsza odslona serii i z tego co ziomki donosza to samo jest z Halo 5.
nagle oceny nie maja znaczenia bo ziomkom sie podoba ale wytykanie driveclub choc 90% botow na oczy go nie widzialo, ze to slaba gierka bo ma 73% na MC to juz prawilna obiektywna prawda xDDD
Opublikowano

chuy ze xbox bedzie miec 10 gier ze srednimi przedzialu 85-89% skoro ps4 ma jedna gierke ponad 90% to beka z xbona

ta logika klapersow xdddddddd

Opublikowano

beka bo ponoc magentowid to dreamcast naszych czasach, a makaron troche tych gierek +90% to jednak mial

ta logika botow xddddddd

Opublikowano

2015 a ci ciagle o drivklapie bo daja im pacze xdddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

nagle oceny nie maja znaczenia bo ziomkom sie podoba ale wytykanie driveclub choc 90% botow na oczy go nie widzialo, ze to slaba gierka bo ma 73% na MC to juz prawilna obiektywna prawda xDDD

Cos ci sie pomerdalo jednoplatformowcu bo nie wytykam zadnej grze ocen, a jak powoluje to dla beki z twojej hipokryzji, jak dzisiajak kot latasz ze halo 86, ale DC to lepsze od forzy i juz nagle na oceny nie patrzysz :)

Opublikowano

powiedział Pawcio grający w surgeon simulator i unity :Coolface:

BO ZA DARMO  :whyyy:

Opublikowano

beka bo ponoc magentowid to dreamcast naszych czasach, a makaron troche tych gierek +90% to jednak mial

DC eksów na +90 około 9 sztuk z czego połowa to gry sportowe od 2K więc też nie było tak kolorowo, ale i tak lepiej niż bąk.

Opublikowano

powiedział Pawcio grający w surgeon simulator i unity :Coolface:

BO ZA DARMO  :whyyy:

Potwierdzam :cool:

Opublikowano

H5 zgarnia świetne oceny i nie ma co ukrywać że to najlepszy FPS tej generacji :)  Bo co tam mamy jeszcze? Destiny, KZ , CODy i BFy xDDD

Opublikowano

CW in a nutshell  :sir:

CW w pigulce juz bylo i poki co nic sie nie zmienilo xd

qs5nT6S.gif

(Ahhh... moj pierwszy gif)

Opublikowano

Gdzie ta dominacja jak za czasów ps2 ? Przejrzałem listę 72 pierwszych gier na x'sa i ps4 na metacritic i tak :

ps4

4 exy plus 2 dodatki do resogun - w tym tylko bloodborne to pełnoprawna gra AAA

Dodatkowo 4 gry indie które też na pc wyszły. Niektóre jak talos czy rogue legacy kilka lat wcześniej.

xbox

6 exow plus jeden dodatek do forzy horizon2

4 gry z pc które wyszły prawie jednocześnie albo jednocześnie na xbox one.  W tym genialne Ori i gra aaa Titanfall.

12191625_1049065735133300_6664986332960212141717_1049065738466633_47630116958869

Opublikowano

Wyglada jak lista kandydatow do sejmu ale trzeba było postawić krzyżyk, a nie kuleczka wiec zyebales.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wyglada jak lista kandydatow do sejmu ale trzeba było postawić krzyżyk, a nie kuleczka wiec zyebales.

Przepraszam starałem się ale w pracy jestem to robiłem podczas przerwy śniadaniowej;)

Opublikowano

Widzę, że klapom dalej nie przeszkadza czekanie na gry.

xboty mają rocznie kilka bardzo dobrych/świetnych gierek, a kuboty się podniecają, że raz na 3 lata dostaną jedną gierkę, w którą warto zagrać xD

srony dobrze sprało mózgi swoim klakierom

Opublikowano

halo 87% i dobra gierka? ta jasne a jak mowilem ze dc 73% jest dobre to nikt nie wierzyl

xboty i ich podwojne standardy1!111

Opublikowano

halo 87% i dobra gierka? ta jasne a jak mowilem ze dc 73% jest dobre to nikt nie wierzyl

xboty i ich podwojne standardy1!111

ficuś zapomniałeś się przelogować :D

Opublikowano

343 i wszystko jasne, już 4 to była słabizna w singlu. 

Opublikowano

343 i wszystko jasne, multi lepsze niz kiedykolwiek u Bungie, ekskluzywnie na xboxa one

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.