Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Slodkie cytryny i wszystko jasne, zyebali nam singla wiec bedziemy pocieszac sie jakims tam multi, ekskluzywnie u podludzi.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobrze, że zrobiłem "preorder cancelled". :obama: 

Opublikowano

343 i wszystko jasne, multi lepsze niz kiedykolwiek u Bungie, ekskluzywnie na xboxa one

nie wydaje mi sie ;]

Opublikowano

Akurat w przypadku halo to esencja gry jest multi. Jak ktos nie lubi grac po sieci to przy halo 3 i wyzej raczej nie mial czego szukac (no moze oprocz reach bo tam kampania byla dla mnie najlepsza w serii). H4 najgorszy singiel, jezeli w 5 tez jest lipa to troche szkoda ze 343 sie nie ogarnelo w tej kwestii

Opublikowano

daddy pisze, ze najlepszy singiel ever i ja mu wierze

Opublikowano

Czyli juz mozna pisac, ze halo = cod. Nikt nie bierze sinlga na serio i wszyscy jaraja sie multi dla dziec bez skila. OK.

Opublikowano

dmcrajan wie lepiej od daddyego bo pisze po angielsku i jest na gafie

Opublikowano

<w(pipi)ampopcorn.gif>

Opublikowano

Czyli juz mozna pisac, ze halo = cod. Nikt nie bierze sinlga na serio i wszyscy jaraja sie multi dla dziec bez skila. OK.

Zadne Halo nie rowna sie Cod to zupelnie inne gry, inna mechanika, jedyne co je laczy to ze obie sa first person shooter

Edytowane przez JuanMag

Opublikowano

Wiedziałem że to był dobry pomysł wkleić tego tweeta :banderas: to pęknięcie w strategicznym miejscu, mmm.

Opublikowano
doctor-evil.jpg
Opublikowano

Ty pekasz jak sie napisze, że wszystkie gry z marianem są takie same od 30 lat. :yao:

P.S To prawda. 

Opublikowano

nintendo moze sprzedawac lepsza kieszonsolke co roku bez ladowarki bo sie sprzeda

pamietamy [*]

Opublikowano

nintendo ogolnie mogloby juz umrzec, najwiekszy rak w historii branzy, rewizje konsol rozniace sie moca, przez sto lat klepia na okraglo 3serie, brak nowych ip (aaa sorry wydali pierwszy raz od prehistorii splaton - pisze bo zaraz figar by to wypomnial)

cien dawnej firmy, mogliby zamknac biznes konsolowy i zaczac wydawac te swoje gierki jako multiplatformy - wtedy raz na rok cos bym od nich kupil by popykac jak na silnego heteroseksualnego hanysa przystalo po kolorowej geyowej teczy

Opublikowano

Chu,ja byś tam kupił teoretyku.

Opublikowano

Dobrze ze na rynku sa takie produkcje jak Destiny czy nowy Battlefron ktore zamiataja Halo swoim singlem dlatego maja oceny na poziomie 90%.

Opublikowano

Założyłeś kanał promowałeś xboxa bardziej niż ktokolwiek na tym forum. Robiłeś zdjęcia takiej ilości gier jaką posiadasz a w sumie mało co z tego ograłeś. Potem znowu na ps4 i tam też mało co ograłeś z exów. Ja rozumiem że kolega jeden może woli ps4 bo bloodborne albo jakiś jrpg . Ja rozumiem że ktoś woli xbox one bo halo czy forza. Ale nie rozumiem osoby która gra praktycznie tylko w multiplatformy i  zmienia konsole :D

Do tego jak się podniecasz crapami to też pamiętam. Miałeś ps4 to knack rządził miałeś xbox one to jedyne gry z exów jaką porządnie ograłeś to forza horizon 2 i .... Ryse :D

mój kanał nie promował xboxa i nie podniecałem się żadnym knackiem XD 

Nie ogarniam tematu, masz jakiś problem, żona Ci nie daje, czy bryle zaparowały? 

Przynajmniej nie wyglądam jak Lester.

to na chuy tu wchodzisz bekso?

chuy ci do tego

Opublikowano

Chcesz sie naperdalac pisdo?

Opublikowano

Trzeci raz zabierasz dzisiaj głos w sprawie Halo i po raz trzeci (pipi) jak potłuczony. Uprawiać trollerkę  w CW też trzeba umić, a nawet z tym u Ciebie słabo... :pechowiec:

Opublikowano

Przynajmniej nie wyglądam jak Lester.

No kur.wa chciałeś mu pocisnąć a wyszło, że jesteś zyebany. xD

KNACK RAZY SZEŚĆ 

Opublikowano

Ależ prywata. Dobrze że tutaj nikt nie szpagatuje.

Opublikowano

blantman o gierkach dla dzieci a ten wyjezdza z żoną, problemami z widzeniem i wyglądem zewnętrznym

od razu widać że teraz blantman to xbot a macio wiadomo

Opublikowano

Trzeci raz zabierasz dzisiaj głos w sprawie Halo i po raz trzeci (pipi) jak potłuczony. Uprawiać trollerkę  w CW też trzeba umić, a nawet z tym u Ciebie słabo... :pechowiec:

Zanim Czarkowi du.pa peknie, trzy razy beke z halo dla dzieci poczynisz.

Opublikowano

macio wiadomo

jesteś zyebany.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.