Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

nie no, teraz iksde się przyda xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

słaby trolling jest słaby

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 989,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

lol sterydo ty nawet nie odpalileś tego wieśka? xD

Opublikowano

Ficek by nie poznał najlepszej platformy do grania nawet jakby mu na łeb z 10 piętra spadła  :Coolface:  No ale niech się miota jak ryba na piasku, w końcu rozjechałem go jeszcze przed lunchem ;)

lol sterydo ty nawet nie odpalileś tego wieśka? xD

Odpaliłem, ale nie mam czasu na ~ 100h grę.

Opublikowano

Szambo DC ze średnia na poziomie 70 i dla Ficersa giera jest wy(pipi)ana, Halo 5 ma 85 = średniak :pawel:

driveclub po patchach 9+/10, a halo5 na zawsze zostanie gierka na OSIEM

driveclub i bloodborne najlepsze w co dane mi bylo grac w tej generacji, na trzecim miejscu mortal kombat x, nie licze remasterow, wiesiek3 swietny ale ma totalnie zepsuty system walki i sterowanie daunem, mgs5 rozczarowanie generacji - dziekuje za uwage, mowie jak jest

Opublikowano

gram na najlepszej platformie dla gracza w najlepsze gry dostepne na rynku, nie mam czasu by posiadac kilka systemow w domu, tym bardziej to widac po czasie w jakim przechodze gierki

Szambo DC ze średnia na poziomie 70 i dla Ficersa giera jest wy(pipi)ana, Halo 5 ma 85 = średniak  :pawel:

driveclub po patchach 9+/10, a halo5 na zawsze zostanie gierka na OSIEM

driveclub i bloodborne najlepsze w co dane mi bylo grac w tej generacji, na trzecim miejscu mortal kombat x, nie licze remasterow, wiesiek3 swietny ale ma totalnie zepsuty system walki i sterowanie daunem, mgs5 rozczarowanie generacji - dziekuje za uwage, mowie jak jest

Podsumowanie barona w jednym zdjeciu

16bipfq.jpg

Edytowane przez Codename

Opublikowano

driveclub, mortal kombat gry generacji :obama: dawka autyzmu na dzisiaj przekroczona

Opublikowano

japa weganski klalnie

Opublikowano

fajuś popłynął nieźle  :yao:

Bycie jednoplatformowcem prowadzi do trwałych uszkodzeń mózgu jak widać.

Opublikowano

o jezu co tu sie dzieje xdddddddddddddddd

Opublikowano

Bycie klapem prowadzi do bycia ameba umysłowa, bezguściem oraz bezbekiem

Opublikowano

jeszcze chwila i walne spoilerem i zakoncze te lechociaganie botow!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Kurcze to plejstejszyn niby takie (pipi)owe a wszyscy jednak kupujo, nawet Orzeszek chyba uwierzyl w swoj trolling i przed przypadek kupil [true story] :dunno:

Opublikowano

i znowu wykastrowany drivecrap 7/10...jazda na szynach, teleporty, zlagowane sterowanie, gluty na szybie, niewidzialne ściany, uboga fizyka, model jazdy poduszkowcami, nierówna grafika, sztuczna inteligencja na poziomie klapów, online xDD...tfuuu!

Można jechać po $ony ale że zaorali ponad połowę studia to widać mieli rację w tym  :)

Opublikowano

zlagowane sterowanie to masz w mozgu!!!!!!!!!111111111

Opublikowano

Ficers a DC zawsze pozostanie grą na 7 i żaden jubileuszowy patch tego nie zmieni  :cool:  :lapka:

Opublikowano

wydadza goty edycje z 22 patchami na plycie, season pass i motorami i bedzie ponownie oceniana to jeszcze zobaczycie jaskinie z odslonietym kamieniem i szatami i UWIERZYCIE

Opublikowano

reka w gore kto gral w MKX z wojownikow CW? mazzeo zrobil w tym platyne, a ma eksluzywnego KI na swoim systemie ,na ktorego leje cieplym moczem, reszta pewnie jak z driveclubem - widziala co najwyzej na gifach

Opublikowano

No akurat MGSV to jest daun.

Opublikowano

reka w gore kto gral w MKX z wojownikow CW? mazzeo zrobil w tym platyne, a ma eksluzywnego KI na swoim systemie ,na ktorego leje cieplym moczem, reszta pewnie jak z driveclubem - widziala co najwyzej na gifach

Ty to większość gier chyba na gifach widziałeś :P

Opublikowano

ale Ty Everybody's Gone to the Rapture polecasz...

Nie liczy się !

Edytowane przez easye

Opublikowano

bo gierka jest smutna tak jak i on

Opublikowano

Ja tez zwlekalem kupę czasu i to był błąd. WiiU wymiata. Od soboty gram na zmianę w MK8 oraz Donkey Kong i chwilowo przeszła mi ochota na Halo

5 czy nowego Fallouta :) ta konsola to czysta radocha ;)

Kolejna dusza oświecona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.