Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

:dynia:  jak oni nie potrafią wycisnąć z ps4 1080p/30 w multi u4 to ja nie wiem woogle z czym do ludzi z  tą generacją xd ogram w 4k/120 fps na plajstejszyn 6

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

:dynia:  jak oni nie potrafią wycisnąć z ps4 1080p/30 w multi u4 to ja nie wiem woogle z czym do ludzi z  tą generacją xd ogram w 4k/120 fps na plajstejszyn 6

A czytać umiesz?

Opublikowano

już wolałbym 900/60 i w sp i mp niż 1080/30 tylko w tym pierwszym.  

Tylko, że wówczas ludzie by płakali, że słaba grafika, a tak mamy nowe standardy graficzne i "coś czego jeszcze w grach nie widzieliśmy".

Jezeli tylko jest betonowe 30fps, to jestem na tak.

Multi w U4 chodzi w 60fps.

Opublikowano

Pół gry w 30 a pół w 60? Oj to nie jest dobry pomysł, strasznie rozpraszająca sprawa. Girsy też to mają jo?

Opublikowano

do singla takiej gry jak uncharted 60fps mi niepotrzebne, rock solid 30fps wystarczy ale i tak beka z multi  zjechanie na 900p by miec 60fps przez takiego deva jak naught dog to jasny przekaz co do mocy zabawek

horizon ma straszny popup i gubi klatki

detroid nawet w gramie nie wyglada jak techdemo czarodzieja

czekamy na ps4 remaster albo ps5

Opublikowano

Ja również (tylko, że Sony by powiesiło ND za jaja - ex musi być w FHD bo taką mają politykę reklamową), ale to tylko pokazuje że obecne konsole (w tym nawet ps4) niestety ale po 2 latach na rynku nie dają rady.

ND możliwe, że by jednak dali rade wpakować te 1080p, ale terminy ich gonią ;/

Jak takie pisanie mnie śmieszy. Ludzie nadal nie łapią, że jeżeli kosnole będą zamkniętym pudełkiem, to developer będzie miał do wyboru, 1080 lepsza grafa i 30, czy moze ucinamy tu i tu dajemy 60fps. Jeżeli PS7 wyjdzie w takiej samej formie jak dotychczas wszystkie konsole, to tak, twórcy będą stawiąc na lepsza grafikę, a nie na fps, bo min. to sprzedaje gry, a nie klatki, o którym 3/4 graczy nie ma pojęcia.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ja również (tylko, że Sony by powiesiło ND za jaja - ex musi być w FHD bo taką mają politykę reklamową), ale to tylko pokazuje że obecne konsole (w tym nawet ps4) niestety ale po 2 latach na rynku nie dają rady.

ND możliwe, że by jednak dali rade wpakować te 1080p, ale terminy ich gonią ;/

Jak takie pisanie mnie śmieszy. Ludzie nadal nie łapią, że jeżeli kosnole będą zamkniętym pudełkiem, to developer będzie miał do wyboru, 1080 lepsza grafa i 30, czy moze ucinamy tu i tu dajemy 60fps. Jeżeli PS7 wyjdzie w takiej samej formie jak dotychczas wszystkie konsole, to tak, twórcy będą stawiąc na lepsza grafikę, a nie na fps, bo min. to sprzedaje gry, a nie klatki, o którym 3/4 graczy nie ma pojęcia.

Patrzcie jak bez honoru gadke zmienia XD

do singla takiej gry jak uncharted 60fps mi niepotrzebne, rock solid 30fps wystarczy ale i tak beka z multi  zjechanie na 900p by miec 60fps przez takiego deva jak naught dog to jasny przekaz co do mocy zabawek

horizon ma straszny popup i gubi klatki

detroid nawet w gramie nie wyglada jak techdemo czarodzieja

czekamy na ps4 remaster albo ps5

Akurat Horizon wychodi w 2017 wiec optymalizowac dopiero beda.

Opublikowano

@Starh

wtedy pocięli by oprawę jeszcze mocniej dla tych magicznych 1080/60

świetnie to wygląda w 60 fps (cover system, zip liny, wspinaczka, lina z hakiem) 

tylko niech znów wróci tryb classic z U2 bez tych zyebanych perków. 

Opublikowano

Karwa pierwszy raz się zgodzę z nobodym :E

Opublikowano

właściwie to już chyba z czwarty (liczyłem i skakałem z radości za każdym poprzednim razem)

Opublikowano

właściwie to już chyba z czwarty (liczyłem i skakałem z radości za każdym poprzednim razem)

:hi:

Opublikowano

Uncharted 4 multi w 900p? To chyba YETI musi drugi telewizor dokupic, jakies 32 cale HD ready. Jeden do multi, drugi do singla :Coolface:

Opublikowano

A pisząc na serio, oczywiście, że mogliby zrobić 1080/60, ale wówczas musieliby sporo poucinać i różnica między singlem, a multi byłaby kolosalna.

Przecież i tak jest kolosalna. Multi z tego trailera wygląda jak edycja z ps3 z podbitą rozdziałką. xD

BEKA

Najpotężniejsza konsola na świecie, a nie potrafi sobie poradzić z 1080@60 w exie w multi i to od najlepszego studia sony. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

a którakolwiek z zamkniętą architekturą poradzi sobie z tym bez drastycznych cięć, kiedykolwiek? 

Opublikowano

jakie odwracanie kota ogonem :dd 1080p standardem. najpierw kosztem 20 klatek. teraz będzie 30, ale w 900p jak boty :dynia:

1080p/60 na jedynym nextgenie na rynku:

- najlepsze gry

- najlepsza usługa

czuję dumę, tylko Xbox <3

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Beka uncharted 900p/30fpsów, szrot4 jak zwykle nie wyrabia xDDD ale skoki na linie fajnie wyglądają, jest widowiskowo za to ''super moce'' loool.

Nowe GT...ludzie piszą że gdyby ktoś nie podpisał GTS to że wygląda jak DLC do FM5  :)

Opublikowano

@nobody

Zawsze będą cięcia względem singla to zrozumiałe, ale multi jak napisałem wygląda jak wersja ps3. Serio się zastanawiałem przez dłuższą chwilę czy oni tego z ps3 nie puścili albo z kolekcji drejka.

No i takie tasowanko było, że super konsola, super moc, najładniejsze gry tylko u sony, a tutaj się okazuje, że ta konsola jest tak samo guwniana jeśli chodzi o bebechy jak xbąk. Ta generacja to technologiczna pomyłka kur.wa mać. 2 lata daję jeszcze tej generacji. 

Opublikowano

o ku.wa właśnie zobaczyłem Detroit od QD  :bad:  Wygląda jak podciągnięte Beeejond. Kiedyś pokazywali prezentacje na ps4 to był kosmos a teraz...

Opublikowano

@Starh

świetnie to wygląda w 60 fps (cover system, zip liny, wspinaczka, lina z hakiem) 

Przeciez to multi wyglada tak ulomnie ze az zal na to patrzec, jesli nie bedzie trybu classic to w dupe sobie moga wsadzic to multi, ja na pewno nie bede jakimis totemami z dupy strzelal.

Opublikowano

@nobody

Zawsze będą cięcia względem singla to zrozumiałe, ale multi jak napisałem wygląda jak wersja ps3. Serio się zastanawiałem przez dłuższą chwilę czy oni tego z ps3 nie puścili albo z kolekcji drejka.

może jeszcze z tymi samymi modelami postaci, fizyką i destrukcją otoczenia? 

900p/60 fps 

uncharted_4_multiplayer-1.jpg

vs 720p/30 fps

2012_U3_Holiday_Elf.png

no chyba zbyt schlebiasz bebechom ps3.

@Bansai

oprawę masz jaką masz, ale to cena 2x większej liczby klatek animacji. to chyba lepiej niż 30 z lepszą oprawą... c'nie?  

Opublikowano

Ale ja mam w powazaniu oprawe (zawsze bede preferowal FPS nad grafike), ja mowie o gameplayu i o ogolnym zamysle z tymi cudami na kiju i totemami strzelajacymi fireballami.

Opublikowano

@Starh

(...)

no a ja nie pisałem dokładnie tego samego? tryb classic wróci na bank.

Opublikowano

Ale wiesz ze ja komentowalem filmik c'nie?

Opublikowano

900p XDDDDDDDDDDD W EXIE OD SONY XDDDD LEDWO RAZ DADZĄ 60 FPS I JUZ SZROT SIE POCI XDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.