Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

W multi będę grał na 36 calach, trzeba się szanować, a nie tak jak wy patole z lajwa.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jug1ygr1dICuk.gif

Wygląda fajnie.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ja tylko przypomne, że "specjaliście" z tego forum wypowiadali podobne opinie po pierwszym trailerze multiplayera TLoU. Jak się skończyło wszyscy wiedzą. :reggie:

Skończyło się kazulowym multi z widzeniem przez ściany i p2w?

Edytowane przez teddy

Opublikowano

patole z lajwa graja w 1080/60 a baroni gejmingu na najmocniejszej konsoli na swiecie w 900p na 36 calach 

OK NIE MAM PYTAŃ

Opublikowano

patole z lajwa graja w 1080/60 a baroni gejmingu na najmocniejszej konsoli na swiecie w 900p na 36 calach 

OK NIE MAM PYTAŃ

A tak, jest 1080p jak na ekranie macie arfyke z h3 w hd.

:dynia:

Opublikowano

Już pisałem nie odpowiedziałeś wtedy to nie zamierzam znowu tego szukać

Opublikowano

W multi będę grał na 36 calach, trzeba się szanować, a nie tak jak wy patole z lajwa.

Jak tam się grało w bf 4 900p albo battlefronta 900p na 55 calach patolu?

OK NIE MAM PYTAŃ

A tak, jest 1080p jak na ekranie macie arfyke z h3 w hd.

Multi U4 to U3 w HD. XD

Opublikowano

OOo najpierw kupno podwójnych ps4, a teraz mniejszych TV pod 900p.

Opublikowano

No to ci piszę, ze bredzisz. Wszystkie bronie i perki które wyszły w TLoU w formie dlc, są dostępne za free.

Opublikowano

Czyli zeby grac komfortowo na ps4 to;

trzeba wymienić analogi na podobne do tych z xbox one,

zalepić taśma izolacyjna światełko, konsole postawić na zakrętach

no i trzeba mieć dwa telewizory :yao:

w sumie patrząc na gierki które zmierzają na ps4 to spokojnie wystarczy jakiś crt 21" :yao:

Brzydzę sie wami

Opublikowano

Jak tam się grało w bf 4 900p albo battlefronta 900p na 55 calach patolu?

Poczułem ta patologiem, którą wy macie na co dzień, a przepraszam, gra na PS4 musiała by chodzić w 720p, aby poczuć to guwne rozmazane dostepne na x-korki taczer. Normalnie plują wam w twarz, a wy się cieszycie. A teraz pozwalam wracać do najgorszej wersji Wiedzmina.

Opublikowano

No to ci piszę, ze bredzisz. Wszystkie bronie i perki które wyszły w TLoU w formie dlc, są dostępne za free.

Zapomniałeś dopisać że tylko w setupach przygotowanych przez ND, jak chcesz użyć pod innym setupem to sorry ale trzeba bacalić :yao:

Opublikowano

Zapytam więc po raz kolejny

9NeUHmE.png

Czy to są tylko i wyłącznie skórki czy wpływają na rozgrywkę?

Opublikowano

nie wiem jak teraz, ale jak je wrzucili do gry to bronie były OP, a perki w sumie uja warte

Opublikowano

xD czyli jak zwykle jeti bredzi w amoku broniąc multi na które na innych sprzętach nikt by nawet nie spojrzał

Opublikowano

Te bronie są dostępne do użycia dla każdego ale w z góry przygotowanych klasach, nie stworzysz z nim swojego builda

Opublikowano

Za pieniążki stworzysz :cool:

Opublikowano

Zaoranie z samego rana :banderas:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Zapytam więc po raz kolejny

9NeUHmE.png

Czy to są tylko i wyłącznie skórki czy wpływają na rozgrywkę?

TE BRONIE SA ZA FREE.

Na drugi raz najpierw zagraj, bo tak tylko sie osmieszyles.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czyli bronie za free sa rowniez dostepne w sklepiku na wypadek gdyby ktos jednak chcial dodatkowo wesprzec sony finansowo? Bardzo mily gest z ich strony

Opublikowano

Czyli bronie za free sa rowniez dostepne w sklepiku na wypadek gdyby ktos jednak chcial dodatkowo wesprzec sony finansowo? Bardzo mily gest z ich strony

moze sa za darmo jak gry w playstation plus :reggie:

Opublikowano

Beka z konsolorzy, kupują za pieniądze darmowe DLC, które nic nie zmienia. Gorzej niż różowe kałachy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.