Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Klapki to prawdziwi czarodzieje,tak zaklinać rzeczywistość to poziom arcymistrzowski.

Wnioski po wczorajszej konfie:

1.Jeszcze ze dwa trzy exy od sony i 720p/30fps będzie dla klapiszczy ok.

2.Rasa panów 900p w flagowym exie od najlepszego studia stony XDXD

3.Beka wieczysta z PS4

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Obejrzałem sobie ten filmik z multi U4 (prawilnie w 900p) i znowu ta bekowa animacja plus grafika pociągnięta plastikowym sznytem.

Opublikowano

Zeby tylko grafika na tym trailerze niedomagala xD

Opublikowano

Ale wiesz ze ja komentowalem filmik c'nie?

...

tak Bansai. Ja również. I obaj zhejtowaliśmy ten sam element.

To po kiego grzyba mi z pytaniami retorycznymi wyskakiwales? LOL :facepalmz:

jug1ygr1dICuk.gif

Wygląda fajnie.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ehh, to multi to bedzie cyrk :/

miny nawet beda :/

Udalo im sie z TLoU i liczylem ze powtorza ten sukces wraz z U4.

Opublikowano

Obejrzałem sobie ten filmik z multi U4 (prawilnie w 900p) i znowu ta bekowa animacja plus grafika pociągnięta plastikowym sznytem.

przeciez naughty dog nie tworzylo silnika na ps4 tylko chwalili sie, ze ten sporzadzony na potrzeby ps3 i serii uncharted/last of us jest tak elastyczny, ze cala ta generacje na nim beda pracowac xDDDD

jak dawaja 60fps, silnik ten sam to sila rzeczy multi musi wygladac mniej wiecej jak uncharted3 na sterydach

beka z trojnoga

Opublikowano
przeciez naughty dog nie tworzylo silnika na ps4 tylko chwalili sie, ze ten sporzadzony na potrzeby ps3 i serii uncharted/last of us jest tak elastyczny, ze cala ta generacje na nim beda pracowac xDDDD

tak działa 95 procent silników...

Opublikowano

tak działa 95 procent silników...

Dlatego pozostałe 5% zgarnia GOTY

:daddy: :daddy:

Opublikowano

Gry na nowych silnikach no ale pod kocykiem skróty myslowe raczej ciezko wchodzą ;)

Opublikowano

moja suka jaka wierna, post i od razu sie znajduje, pyszny aporcik, jezu jak ty mozesz jarac sie tym trojnogiem, naughty dog skonczyl sie na crashu, sprzedaje ten badziew w pizdu (ale nie tobie) i czekam na nastepna generacje, ogrywajac co sie da na master race

Opublikowano

Dobra, już Cię kojarzę, to Ty wczoraj dałeś mi minusa za post "gra x wygląda fajnie.".

Opublikowano

Pamietacie te czasy jak sie czekalo na wyjscie danej gry?

Teraz wszystko jest na jedno kopyto + przez 2 lata wiadomo wszystko o grze z filmow i 10 wersji beta.

Szkoda.

gry wideo (*)

Opublikowano

Teraz wszystko jest na jedno kopyto + przez 2 lata wiadomo wszystko o grze z filmow i 10 wersji beta.

Szkoda.

gry wideo (*)

Albo z 15 dzienników developerskich, gdzie omawiają każdy aspekt gry

GARDZĘ

albo "First 15 minutes of game X"

też gardzę

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

w weekend gralem w gre planszowa "cytadela" wiecej emocji i pomyslunku niz przy wszystkich exach sony po erze ps2 xDDDD

gierki staly sie pasja dla januszy i zniewiescialych stulejarzy, jeszcze jak ktos lubi multi to znajdzie cos dla siebie ale to nie dotyczy klapow bo dobre multi to domena xboxa i pc

Opublikowano

zapomniałeś się przelogowac na figusia

Opublikowano

mXnV5G7.gif

noty gods xDDDDDDDDDD

Opublikowano

mXnV5G7.gif

noty gods xDDDDDDDDDD

no troche sie osmieszyles blubi, bo to sa same just frame'y

:frog:

stulejaro: multi bedzie  w 900p, wiec drake zrzuca 1080p.

Opublikowano

gif obrazuje jak drake traktuje 1080p 

Opublikowano

Ten trailer U4 multi z konfy fakt był słaby, ale czy ktoś oglądał materiały z rozgrywki?

polecam też z gamers 650mb pobrać, może multi jednak będzie spoko, bete sprawdze na pewno

Opublikowano

Ten trailer U4 multi z konfy fakt był słaby, ale czy ktoś oglądał materiały z rozgrywki?

polecam też z gamers 650mb pobrać, może multi jednak będzie spoko, bete sprawdze na pewno

"Moze jednaj bedzie spoko bo graficzka nie jest jednak najgorsza" :dynia:

Opublikowano

Aha. Starczy mi dziś internetu.

900p CZAISZ KU,RWA XDDDDDDDDDDDD W EKSIE OD SONY XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD OD NOTY GODS

Opublikowano

Sony wyznacza nowe standardy graficzne, tu sie zgodze akurat.

Opublikowano

Szkoda.

gry wideo (*)

Dlatego cieszy mnie ze Fallout 4 tuz za rogiem a o grze za duzo nie wiemy, zapowiedzieli gre z pol roku przed premiera, pokazali tylko 2 krotkie gameplaye (prawdopodobnie z finalnej wersji, ktora nie dostanie downgoradem w ryj) zeby dac do zrozumienia z czym mamy do czynienia, rzucili haslem ze wiekszej gry jeszcze nie zrobili i zmuszaja do czekania do premiery.

Odswiezajace podejscie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.