Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ok kupilem XBoxa z Halo5 ;f

Beka z Unczarted i p2p w 2015 roku i placeniu za Online xDDDDDDD :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

:mog: 

Opublikowano

rzucilbym gifem z ostatniego odcinka gry o tron ale za duzo tu botow i adminow wiec zaraz bylby donosik o spoiler :P :P :P

Opublikowano

No to Microsoft odrabia straty. 

Opublikowano

Ok kupilem XBoxa z Halo5 ;f

Beka z Unczarted i p2p w 2015 roku i placeniu za Online xDDDDDDD :dynia:  :dynia: :dynia:  :dynia: :dynia:  :dynia:

Hahahaha, wiedzialem ze sie zlamiesz ale nie sadzilem ze tak szybko xD

mogles zaczekac chociaz bialy murzynie ://

Opublikowano

Honeyview_yt.jpg

Biuro QD z ich ulubionym słowem. :dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sony dzis dostarcza. 8 map na start,reszta pewnie w tych 2 PLATNYCH dlc. #4theplayers

https://twitter.com/iamironwolf/status/659429409418559488

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Dżejson!

Opublikowano

Ok, gdzie jest yeti? Dlaczego teraz go tu z nami nie ma?

Przydałoby się kilka gifów z unczarted i blodborn

Opublikowano

Ciekawe czy będzie też p2w jak w tlou :kaz:

Opublikowano

Mogę wam tylko powiedzieć, ze MONOPOL JAK ZA CZASÓW PS2, I NAWET MI WAS NIE ŻAL.

A teraz możecie wracać do najgorszej wersji... 90% multiplatform.

:kaz:

Opublikowano

Jakie to exy jezeli zalozymy zakaz uzywania słów takich jak "Forza", "Halo" i "Gearsy" ?

Opublikowano

Nie widzę powodu dla którego miałbym skoro każda z nich jest topowa w swoim gatunku, a Forzę można podzielić na arcade'owy Horizon i symulatorowy Motorsport. :dunno:

Tak, Microsoft powinien postawić na większą różnorodność. Nie, te gry nie mają konkurencji na innych konsolach.

Opublikowano

Mogę wam tylko powiedzieć, ze MONOPOL JAK ZA CZASÓW PS2, I NAWET MI WAS NIE ŻAL.

jak za czasów ps2 to wy macie usługę internetową 

Opublikowano

Mi to najbardziej,zal posiadaczy ps4. Dalej nie moge uwierzyc,ze poddalem sie hypnowi znajomych i kupilem ps4 :facepalmz:  :/  Jedyne co zostaje to sie pocieszac,ze w 2016 ogram drabine 4 i Ratchet and Clank Redux,2017 Horizon a w 2018 obejrze film o nazwie Detroit: Become Human. TLG nie bede wymienial bo watpie,ze ta gra wyjdzie na ps4 :D

No i w sumie jak Rockstar wyda kolejne GTA i RDR* to bede mogl ograc na premiere a nie czekac ponad rok az bedzie na pc.

*o ile RDR wyjdzie na pc

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Yoshida-san gave a clear cut answer on the fact that PS4 won’t have backwards compatibility with PS3 (literally, the answer was “no” on whether it’s going to happen or not). 

http://www.dualshockers.com/2015/10/28/shu-yoshida-answers-no-to-ps-backward-compatibility-and-sony-made-jrpgs-answers-on-much-more/

PS4-TIFTP-Feature_vf1.png

giphy.gif

Akurat to nie jest zła wola Sony. Żeby wprowadzić BC na bazie emulacji (gdy w PS4 nie ma bebechów PS3) tak jak w Xone, to trzeba mieć uber skilla. MS zjadł zęby na oprogramowaniu, więc byli w stanie to zrobić, a wszyscy zastanawiają się jak.

Opublikowano

wypadlem przez ostatni rok ze swiata gierkowego, czy oprocz bloodborne, order 1080p i until dawn wyszlo cos ciekawego na remasterstation 4?

Opublikowano

do tego sony za ciezkie pieniadze kupilo gaikai wiec to by bylo dla nich bez sensu by wobec tego interesowac sie wsteczna kompatybilnoscia, choc nawet jakby nie kupili to tez uwazam, ze na pewno wstecznej kompatybilnosci by nie ogarneli za wyjatkiem gierek z psx

ehhh niech microsoft bardziej interesuje sie nowymi ciekawy ip, z miesiaca na miesiac zyskuja w moich oczach, w przeciwienstwie do soniaka

Opublikowano

Jakie to exy jezeli zalozymy zakaz uzywania słów takich jak "Forza", "Halo" i "Gearsy" ?

Velius, dla ciebie liczy się teraz tylko jeden rodzaj EXów, więc możesz być nieobiektywny.

comment_wPAhqTW2nGdSCyhpSi0g6EUu2dk3JByV

Edytowane przez ragus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.