Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

widzmin w 20fps najlepsza wersja konsolowa

37 fps w uncharted multi? nie nie na targach bylo lepiej

digital foundry - mowi jak jest

Opublikowano

Ten komentarz DF XDDDDDDDDDDDDDDDDD

''Gra jest plynniejsza na targach I wyglada super, zobaczcie na ta fizyke liny, spadajaca doniczke czy dym z totemu''

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Warzone w Halo 5 12vs12, pojazdy, granaty, co tam sie odperdala w plynniutkich 60fps, nawet mi was klapy nie zal, niech was dalej ruchaja..

I servery p2p

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

K W I C Z E

Fanek napisal ze Halo 5 jest slabe technicznie i ja mu wierze.

Opublikowano

Japa klapie.

Opublikowano

najlepiej ze halo ma stabilne 60fps to powiekszaja kur.wa jakis cien smietnika 100 tys razy jak w CSI i jaranko ze spada jakosc, mimo ze przez dynamike to moze fanek by to zauwazyl

tutaj 900p / 37fps spadla doniczka a ci zachwyceni co sie tam dzieje ile rzeczy na raz i podziw dla trojnoga ze nie eksplodowal z obliczen na zywo

Opublikowano

Japa klapie.

CAN'T HANDLE THE TRUTH BITCH?

Opublikowano

Ten komentarz DF XDDDDDDDDDDDDDDDDD

''Gra jest plynniejsza na targach I wyglada super, zobaczcie na ta fizyke liny, spadajaca doniczke czy dym z totemu''

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Warzone w Halo 5 12vs12, pojazdy, granaty, co tam sie odperdala w plynniutkich 60fps, nawet mi was klapy nie zal, niech was dalej ruchaja..

I servery p2p

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

K W I C Z E

Fanek napisal ze Halo 5 jest slabe technicznie i ja mu wierze.

też mu wierze

Opublikowano

Pamietam te nagłówki wszedzie

"Uncharted 4 to be 1080p 60 fps", "Uncharted 4 to offer stable 60 fps experience"

giphy%2B(1).gif

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Moze 60 klatek osiągną na ulepszonej wersji ps4 :trollface:

Opublikowano

37 xD

Opublikowano

najmocniejsze 37 w histori

Opublikowano

37 fps w 900p?! 

:dynia: 

No czegoś takiego po Naughty Dog się nie spodziewałem.

Opublikowano

To przez zla faze ksiezyca

Opublikowano

Ale poczekajcie chociaz do basenu co?

Opublikowano

boże to jest takie piękne że żałuję że nie ma z nami lema i exacta :yao: :staryavekfanka:

Opublikowano

Jak pieski, kotki, żółwie, chomiki, wiewiórki, kangury, ryby i sokoły.

JAK ZWIERZĘTA.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Haha od dawna wiedzialem ze df to klaperski serwis.

Beka z plejstejszyn.

Opublikowano

oj jakby się expert miotał tutaj pięknie :banderas: 

Opublikowano

37 fps w 900p?!

:dynia:

No czegoś takiego po Naughty Dog się nie spodziewałem.

wyczuwam kolejna zmiane obozu xDDDDD
Opublikowano

nom tylko, że już zostalo nintendo jedynie

Opublikowano

5 miesięcy do premiery gry, a ci cisną beke ze klatki sa niestabilne. Jesteście tak żałośni jak te eksy na x dałna z grafiką jak afryka z halo 3.

Ale bomby prawdy w temacie H5, miał być mesjasz w multi, a wyszedł crap który zdechnie szybciej niż H4. Beka z 8 map w U4, a jak się okazuje w H5 tylko tę z bety sa coś warte.

xDDDDDD

Hahaha, 343 takie dobre :fsg:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

yeti - the last guardian

Opublikowano

nie odkręcaj teraz kota ogonem będziesz grał w mutli płatne p2p w 900p z microtrasakcjami i sraniem totemem na telewizorze 36 cali beka z ciebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.