Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jakby jeszcze kogoś obchodziła ta gra xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 988,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

MGO w nowym PPE ocenione,no cóż  :yao:  jest kupą.

Opublikowano

Ale jak to, przeciez pisali ze takie super i w ogole? :yao:

Opublikowano

Przypomnij sobie kto to pisał  :pawel:

Opublikowano

blacha za 2 lata dostanie dzialajacego batmana i beda posty "dziekujemy konsolowym betatesterom"

lol. rozumiem, że z braku laku na ps4 to must have ale na liczących sie platformach ta gra serio nikogo 

Opublikowano

Na pewno nie na plebstejszyn. 

Niby target xboxa, a pad od plebstejszyn. XDD

I pewnie knack na tapecie. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Batman na PC już chodzi dobrze a w ramach przeprosin przy zakupie arkham knight dostanie się wszystkie poprzednie części na konto :cool:

Opublikowano

To są jeszcze osoby, które ich nie mają skoro były w bundlach po dolara? 

Opublikowano

Klapy i boty uciekające z tonących statków

Opublikowano

Batman na PC już chodzi dobrze

Nie.

Gra akcji Batman: Arkham Knight wróciła wczoraj do sprzedaży na PC z interesującą ofertą promocyjną, ale sporo osób informuje, że nadal ma problemy z rozgrywką.

W opublikowanym wczoraj komunikacie Warner Bros. zapewnia, że nadal pracuje nad przygotowaniem pełnego wsparcia dla systemów SLI i Crossfire, a także nad problemami ze stabilnością na niektórych kartach, wprowadzonymi w najnowszych sterownikach.

Co więcej, posiadacze określonych GPU mogą mieć problem ze stronicowaniem danych dysku twardego przy dłuższej sesji. Wydawca jako rozwiązania proponuje reset gry.

Dowiedzieliśmy się także, że rekomendowane zasoby pamięci RAM dla użytkowników systemu operacyjnego Windows 10 to 12 GB.

Część graczy donosi, że nie ma większych problemów. Inni - wprost przeciwnie. Digital Foundry przyjrzało się aktualizacji i wyniki sugerują, że nie wprowadzono żadnych poprawek w porównaniu z wrześniową łatką - dodano tylko wsparcie dla DLC.

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-10-29-batman-arkham-knight-nadal-ma-problemy-z-wersja-pc

:yao:

z grafiką jak afryka z halo 3.

nawet nie masz pojęcia jak bardzo się mylisz  :yao:

Powiedz to DF.

Otwarte tereny w trybie Warzony wyglądają na wyjęte z poprzedniej generacji, z nieostrą roślinnością i filtrowaniem przypominającym Afrykę w Halo 3.

200x200px-ZC-2ff5111e_michael-jordan-lau

Plus Ni-Oh równa się...

NAWET MI NIE ŻAL BOTÓW.

Opublikowano

jakie chińskie guwno nie warte splunięcia xd

Opublikowano

Czyli batman jeszcze zepsuty? A ja biedny w niewiedzy grałem w niego wczoraj w 60 fps ;/

Opublikowano

Plus Ni-Oh równa się...

NAWET MI NIE ŻAL BOTÓW.

Czyli całe 3 (słownie: trzy) gry warte zagrania na chińskim trójnogu z rumuńskiego plastiku na przewodowym, skrzypiącym jak wrota średniowiecznego zamtuza padzie...

...do 2017 roku :yao:

Opublikowano

O fu, grać w rakowego batmana !

Opublikowano

:nyam1:

Opublikowano

Żeby tylko Afryka z Halo 3 w HD wyglądała w połowie tak dobrze jak multi w U4. A skoro już mowa o afryce

Konkretna beka w temacie. Żeby pograć w multi, to trzeba odpalić customy, bo to co nieudacznicy z 343 zaserwowali nadaje się do kibla. Jak dobrze, że nie wyrzuciłem 2tyś w błoto, crap na 8 z multi, które zdechnie równie szybko co to w H4. Średnia afryki z halo 3 w hd obecnie niższa niż halo 4, a ocena graczy to 7.2. Bungie wiedziało co robi (pipi)jąc od tej rakowej firmy. Cóż, H2 i H3 to były prawdziwe perły, szkoda, że microsoft zarżnął kolejną serie.

:kaz:

Opublikowano

Bungie spier.doliło do Acctivision, która jest rakową firmą i wypluli średniaka ze strzelaniem do groty nestle. 

Opublikowano

co jak co ale temat o halo5 to kopalnia beki, aktualnie chwala multi tam chyba tylko stali bywalcy CW, pewnie zgadali sie na ircu by nie krytykowac bo nie daj boze ktos ich wzorem wyciegnie posta tutaj , a posty krytyczne randomow mozna latwiej obronic xDDD

Opublikowano

I własnie dzięki takim japońskim perełkom w drugiej połowie generacji wynik będzie taki sam jak w VII:  

ps >>> mikrotransakcje w 900p > granie w amerykańskie tasiemce dla plebsu na xkorku :fsg:

jakie chińskie guwno nie warte splunięcia xd

tobie suteq nie podobało się nawet takie coś 

no nie wiem co mam o tym myśleć

Opublikowano

O fu, grać w rakowego batmana !

Też grałem ostatnio i rak rakiem ale ta gra jest i tak ze dwa razy lepsza niż nowy MGS  :frog:

Opublikowano

No gurwa nobody nic nie poradzę, że ta gierka jest fajna na pół godziny aby popatrzeć jak fajnie się ciacha mieczem. 

japonia na ustach z pełnymi kolanami

Opublikowano

Po wizycie w temacie o halo odechciało mi się już halo :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.