Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wkladam plyte i gram :potter:

Opublikowano

Łatają źle, nie łatają też źle. I jak tu dogodzić.

No jak to jak, przelozyc premiere o 15 lat, wziac 30 kredytow zeby studio utrzymac (bo cdpr jest niezalezne i zaden kolos za nimi nie stoi) i wydac gierke ktora nie ma prawa sie z(pipi)ac jak sie do niej 6 milionow ludzi dobierze, nikt nie ma prawa na blad natrafic, inaczej walec pojdzie w ruch.

Opublikowano

od czasu kiedy poprawili bagna w W3 postanowiłem zakupić go w wersji GOTY licząc na zestaw wszystkich paczy na płycie. chyba potrzebny będzie zestaw dwupłytowy. :pawel:

@Mejm

Dwie płyty. #Belive.

Opublikowano

No raczej, do tego marudzi na wszystko co istnieje na tej planecie.

Dzięki pawcio. :rose: 

Opublikowano

Bronic firmy, ktorej psim obowiazkiem jest dostarczyc towar jak najlepszej jakosci to jak klepac o plecach kelnera za to, ze wymienil zupe, do ktorej wpadla mucha.

- swietna robota Alfredzie, zareagowales zanim zdazyla zlozyc jaja

Opublikowano

Btw kurffe to widzisz co dzien rano patrząc w lustro :sorcerer:

O ty koku, to był forumowy zwrot grzecznościowy. :[

Luzik i tak jestes moim ulubionym klapem :empathy:

Opublikowano

Mam dla was rade sprzedajcie wszystko co sluzy wam do grania i kupcie sobie wedke, narty, dmuchana lale.

Wiele rzeczy jest w tej branzy nie tak jak byc powinno i jest do czego sie przypierdalac ale przypierdalanie sie po to zeby sie przypierdalac przypomina mi te stare baby w oknach ktore dzwonia na straz miejska bo 30 metrow dalej dzieciaki na podworku graja w pilke.

Skonczcie z graniem najwyrazniej nie jest juz to hobby dla was.

@suteq nie odpowiedziales na moje pytanie!!!

Opublikowano

A ty na moje!!!112

Wiele rzeczy jest w tej branzy nie tak jak byc powinno i jest do czego sie przypierdalac ale przypierdalanie sie po to zeby sie przypierdalac

No ale mozna w koncu sie przypier.dalac czy nie?

Opublikowano

Mam dla was rade sprzedajcie wszystko co sluzy wam do grania i kupcie sobie wedke, narty, dmuchana lale.

Wiele rzeczy jest w tej branzy nie tak jak byc powinno i jest do czego sie przypierdalac ale przypierdalanie sie po to zeby sie przypierdalac przypomina mi te stare baby w oknach ktore dzwonia na straz miejska bo 30 metrow dalej dzieciaki na podworku graja w pilke.

Skonczcie z graniem najwyrazniej nie jest juz to hobby dla was.

@suteq nie odpowiedziales na moje pytanie!!!

nie

Opublikowano

Tylko Wiedzmin, czuje dume wy yebane folsdojcze :[ 

Opublikowano

Mozna ale do rzeczy ktore sa rakiem mikroplatnosci, gowniate dlc, gry na 6 godzin, placenie za online i wydawanie (pipi)owych gier

Opublikowano

Bronic firmy, ktorej psim obowiazkiem jest dostarczyc towar jak najlepszej jakosci...

No i dostarczyli, moze pod katem technicznym tu i owdzie nie pyklo, jako ze byl to ich pierwszy tak ogromny projekt (Wiedzmin 2 przy tej grze wyglada jak mrowka przy Guliwerze) i zamiast na 1 platforme, robili na 3, to jesli chodzi o design, klimat, fabule czy dialogi wszystko bylo najwyzszej jakosci, nawet glupie questy poboczne mialy ciekawe watki, sama fabula byla wielopoziomowa i wplyw na nia mialy nawet glupiutkie questy, tyle rzeczy bylo w tej grze zgrabnie powiazanych ze nawet XX godzin pozniej zwykla, z pozoru malo znaczaca decyzja moze miec jakies grube konsekwencje, wszystko to bylo zrobione wiarygodnie i nie na odwal sie. Wiedzmin pod tym wzgledem rozpierdala na atomy kazdego innego RPGa.

Opublikowano

No nie żartujcie nawet, że tu jest mowa o MGS V jako grze roku w jakiejkolwiek kategorii. Bądźmy poważni.

Opublikowano

Mejm nie gral ale wie lepiej xD

Adi jaka gierka zrobiona z pixeli na steamie jest lepiej udzwiekowiona?

Opublikowano

Z czego nie wolno sie smiac - Wiedzmin 3. W3 janem pawlem polskiej branzy deweloperskiej. Nie rusz, nie obrazaj.

Zagram jak edycja goty trafi do biedronki :lapka: Zreszta ja nie z tej rakowej listy sie smialem tylko z paczy pol roku przed premiera oficjalnie zapowiadanych przez glowe studia. Czyli wedlug kryteriow Ukya jednak slusznie sie dopier.dalam bo to rak w ch.uj. A jeszcze wiekszy bedzie za pare lat jak kaza sobie za latki placic.

Opublikowano

Rakowa lista? Ty chyba jeszcze rakowych list nie widziałeś. Ta to akurat całkiem normalna.

Opublikowano

Mejm, W3 jest szczytowym osiągnięciem polskiego developingu (nie umniejszając autorom Franko czy Chrome'a), standardem dla następnych RPGów z otwartym światem. Może nie gra idealna, ale trendsetter jak swojego czasu Resident Evil 4.

Opublikowano

od czasu kiedy poprawili bagna w W3 postanowiłem zakupić go w wersji GOTY licząc na zestaw wszystkich paczy na płycie. chyba potrzebny będzie zestaw dwupłytowy. :pawel:

@Mejm

Dwie płyty. #Belive.

Boże kochany, niekochany, nie kupuj tego crapa. Serio.

Opublikowano

Wprost nie mogę się doczekać Cyberpunku od CDP. Jak utrzymają taki poziom jak przy W3 to będzie istna cyberpunkowa miazga na całego.

Opublikowano

Mejm nie gral ale wie lepiej xD

Adi jaka gierka zrobiona z pixeli na steamie jest lepiej udzwiekowiona?

Np. Wiedźmin 3 i Ori

No ale dobra udźwiękowienie to jedyna kategoria w której ten przehypowany crap ma czego szukać.

Opublikowano

W3 -daliby lepszy system walki i poprawili sterowanie do mnie bylaby to prawdopodobnie top3 moich gier ever, dzis znowu gralem w W3 po kilkunastu dniach spedzonych przy BB - W3 jest przegenialne ale te sterowanie zlagowanym czolgiem i bezplciowa walka sa tragiczne - w tej grze chlonie sie historie i swiat ale jak przychodzi gdzies pobiec czy powalczyc to  :facepalmz:

mimo wszystko w temacie tegorocznego goty na powaznie licza sie tylko dwie gry W3 i BB + glos mazzeo na halo5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.