Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Brak lobby to takze element skillowosci? xD

Zrob chuyowa gre, mow ze jest "skillowa"

na pewno jest bardziej skillowa niz buraki2

Nikt nie mówi, że buraki2 są skillowe, bo buraki2 są grą zrobioną dla funu. Skillowa gra to już prędzej FM 5/6. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

>koniec 2015

ficus dalej walczy fh2 vs dc bo wyszlo dlc z motorkami

chyba to przewidziałem xd

Opublikowano

no ale nikt o nie mowi, ze dc jest bardziej skillowe niz FM 5/6 bo to przeciez niemozliwe by arcade bylo bardziej skillowe od sima

Opublikowano

Ok, czyli mamy to wyjasnione:

Racery(xD) sony w zadnym elemencie nie sa lepsze od racerow Microsoftu

Opublikowano

Driveclub jest skillowy tego mu nie odmówie.

Opublikowano

asax grales w ogole w driveclub?

Opublikowano

Nie

Myslalem ze wypowiadanie sie na temat o ktorym sie nie ma pojecia i jezdzenie po DC, lezy po prostu w konwencji tego tematu

Opublikowano

zyebales asax, mowi sie "gralem u kolegi" albo "na pozyczonym ps4"

Edytowane przez kermit

Opublikowano

To kidnappa. 

Opublikowano

Trzeb bylo mi napisac na IRCu

Opublikowano

Każda gra oparta na refleksie i koordynacji jest skillowa. To, że dana gra nie jest symulacją nie oznacza, że nie wymaga wielu godzin treningu aby znaleźć się na szczycie rankingu.

Dla mnie jedyna istotna wada Driveclub to fakt, że sony mnie oszukało i okradło nie dając mi jej w dzień premiery PS4 oraz nie chcąc przyjąć zwrotu konsoli, która nie spełniała specyfikacji produktu podanej wcześniej w materiałach prasowych przez Sony. Od tamtej pory firma Sony nie zarobiła na mnie nic. Bloodborne kupiłem używane za 100zł i to jedyna pudełkowa gra. Niebawem ją opchnę dalej żeby zmniejszyć popyt na rynku pierwotnym gier na szrota 4. Będę miał czyste sumienie, że nie dołożyłem się do rozpleniania się tego raka.

Opublikowano

lol, serio Deszczgif nie ma lobby żeby się z koleżkami zgadać? (nie żebym miał kolegów na PSN)

Serio. Dopiero w nadchodzacym patchy maja dodac.
Opublikowano

Dobry wieczór. Coś się... coś się popsuło i nie było mnie słychać, to powtórzę jeszcze raz. Wynik sprzedaży Batman Arkham Knight to jest jakaś porażka, ja myślę że to steamowe, (pipi)a głupie społeczeństwo, te kurwa banda imbecyli która kupowała gry tych kurwów karakanów z Ubisoftu to jest jakieś kurwa nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy... jeśli tyle dla was znaczy, ludzie takie zaangażowanie w community, jak moje gdzie postawiłem moją rodzinę, moje życie prywatne, biznes, wszystko inne i dla was tylko znaczyło to (pipi)one 70 czy 80 tysięcy sztuk, to was powinno się jebać kurwa, tak się powinno was jebać, jak tylko was może jebać Ubisoft. EA was tak nie wyruchała, jak wyrucha was Ubisoft, (pipi)a. Aż wasz kukle kurwa będą swędziały z bólu. To jest dramat kurwa. To jest dramat, że na tym antyludzkiej platformie, na tej platformie na której media kurwa nie były w stanie powiedzieć, że Arkham Knight zbezczeszczono, że ta gra ma 118 fixów i poprawek, że te mediowe KURWY! powtarzam mediowe KURWY! mediowe KURWY tę grę oskarżały bezpodstawnie i po latach dawały 10/10 GOTY, że to nie jest czymś wartym tego, by tę grę kupić.
Będzie was Ubisoft ruchał w dupę, będzie was Ubisoft (pipi)a dymał tak, jak was EA nie dymała. Ta kurwa, ten mały karakan, jebany Gaben śmieć, zniszczy was. PCGamery, IGNy, Polygony, telewizje klocuch12 będą wam kurwa odbierały smak życia wy kurwa idioci. Masterrejsowi, steamowi idioci. Ja mam to w (pipi)e kurwa, bo mnie stać na wszystko. Będę żył kurwa tak! Wy(pipi)ę jeszcze dzisiaj, już premium kupione na PS4 i będę się z was kurwa pecetowe frajery śmiał, żeście takie głupie są, tacy kurwa debile, którzy te kurewstwo ubisoftowe wybrali. Nie na Batmana, nie na Arkham Knighta, tylko na jakieś kurwy Bethesdy, Żydów w dupę jebanych kurwa, Witcherów popierdoleńców kupowali. To właśnie jest ten (pipi)a Steam. Przez taką kurwę Steama, przez was kurwa chuje nic się w tym świecie nie zmieni, bo jesteście chuj warci i trzeba was jebać, ruchać i na was zarabiać, bo jesteście bandą masterrejsowych kurwów, nieudaczników. Rozumiecie to? A wam kochani, którzyście kupowali moją grę, którzyście wspomagali mnie, dziękuję. Bo to garstka graczy, garstka graczy, dzisiaj to jest 70 tysięcy osób, może 80. (Wyłącz ten tablet, bo ci go wyłączę na amen) Tak, tak, tylko to się kurwa na tej kurwie Steamie nadaje. Powiedzieć wam w ryj wreszcie, wy głupie chuje, że jesteście prymitywami, że kurwa wasze (pipi)one konta steamowe to jest wasz majestat, wasza godność. Robota (pipi)a w korporacji i konto ze 50 grami, to wy (pipi)a pecetowcy, (pipi) z wami. Nie warto było (pipi)a, nie warto było zrobić nic... co by się... a szkoda (pipi)a gadać, szkoda strzępić ryja naprawdę. Niech was... Słuchajcie. Ci, którzyście głupie (pipi) kupowali gry Ubisoftu niech was szlag trafi, (pipi) warci jesteście, anty-graczami jesteście. Dobranoc.
Co jest (pipi)a pedale? Co chciałeś powiedzieć? No. Dobra, na razie, (pipi)m. (pipi)a, szkoda było 9 patchy, szkoła było (pipi)a portować na peceta. Głupi steam, głupie pececiarze kurwa, was do Auschwitz tylko zaprowadzić (pipi)a, piecyki włączyć. Szkoda (pipi)a było na was cokolwiek wy głupie (pipi)e wy.

Opublikowano

PS4 premium juz kupione frajerzy

Edytowane przez Velius

Opublikowano

używanie "PS4" i "premium" w jednym zdaniu

:dynia:

Opublikowano

Bluber w ilu kopiach sprzedał się ten batman ba PC?

Opublikowano

Jeszcze nie wiadomo bo można refundować do końca roku więc większość pewnie odda nawet jak już ograli  :cebula: Ale to dobrze, może się nauczą wreszcie.

Ogólnie gra chodzi już dobrze... jeśli masz conajmniej 12GB ramu i kartę Nvidii  :pawel: Na 8GB ramu nie dość że tnie to potrafi crashować.

Opublikowano

Ktoś w WB pewnie myślał,że skoro da się dymać kąsolowców to pewnie pc mustard race też się da. A tu taka niespodzianka. Oby jak najwięcej ludzi to góvno zwróciło to się troszkę nauczą.

Opublikowano

Ktoś w WB pewnie myślał,że skoro da się dymać kąsolowców to pewnie pc mustard race też się da. A tu taka niespodzianka. Oby jak najwięcej ludzi to góvno zwróciło to się troszkę nauczą.

ale na konsolach wersja byla jak najbardziej dopracowana i solidna

podobno

Opublikowano

Wersja PS4 bardzo solidna, szkoda, że gra World of Tanks w świecie batmana. btw

STALKER - PC 2007 

stalker_screenBig05.jpg

FALLOUT 4 - PS4 2015

Fallout4_20151031144856.png

Opublikowano

Stalker :fsg:

Szkoda, że skasowali 2. :/

Opublikowano

Przecież to góvno i tak się sprzeda nawet pomimo grafiki rodem  z PS3 i dennej fabułki. Siła marki zrobi swoje, a Bugfesta będzie liczyć grube mln $$$

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.