Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

bansaj przecież ty masz głosik jak dziewczynka, weź nie kozacz :teehee:

Ale moj szimejlowy glos to zostaw w spokoju co? Bede jadl regularnie mieso to sie wszystko wyrobi akurat do czasu ukonczenia gimnazjum.

szczerze to ta babka jest 100000 x bardziej męska niż 3/4 tego forum razem wzięte :>

Bardziej od amazonki w Dragon's Crown?

@peq

Chyba o Veliusie mowa, choc lepsze to niz F4 :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No w gierkach o 12 letnich dziewczynkach jest wiekszy wybór niz YES, NO, UNSURE, HMMMM

Opublikowano

bansaj przecież ty masz głosik jak dziewczynka, weź nie kozacz :teehee:

Ale moj szimejlowy glos to zostaw w spokoju co? Bede jadl regularnie mieso to sie wszystko wyrobi akurat do czasu ukonczenia gimnazjum.

szczerze to ta babka jest 100000 x bardziej męska niż 3/4 tego forum razem wzięte :>

Bardziej od amazonki w Dragon's Crown?

@peq

Chyba o Veliusie mowa, choc lepsze to niz F4 :kaz:

Pal papierosy to ci się głos poprawi. Paczka dziennie.

Według mnie nie ma porównania bo amazonka była przerysowana w stylu japońskim :)

Opublikowano

No w gierkach o 12 letnich dziewczynkach jest wiekszy wybór niz YES, NO, UNSURE, HMMMM

No ale to nie zmienia faktu, że są poyebane. xd

Opublikowano

No ale to nie zmienia faktu, że są poyebane. xd

No pewnie wiekszosc jest...ale sa tez fajne xd

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja (pipi)e jak to wyglada na last genach, ale i tak lepiej od Fallouta i tego guwna obesranego MGS.

Opublikowano

Dziękuje mam HALO 5 które wciąga dupą to guwno obesrane.

Opublikowano

Ta gra na starych konsolach, wygląda jak na NDSie. Smutne jest, że zamiast wyciskać ostatnie soki z tych konsol - wszak architekturę znają - to mają to w du.pie, bo i tak się sprzeda.

Opublikowano

Mówisz o tej grze gdzie grasz 20% czasu master chief, gdzie kampania została skrócona do 4 godz, usunięto splitscreen a bossa zabija się 10x by wydłużyć rozgrywkę a najważniejszą rzeczą w grze jest system REQ ? 

Cieszę się za Ciebie  :yao:

Opublikowano

Mówię o tej grze która śmiga w 60 fpsach na sekundę wygląda i rusza się mega miodnie ma za(pipi)isty gameplay a to wszystko  na dedykowanych serwerach.

Kampania ?  a jestem w 2 albo 3 misji  :sorcerer:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Mówisz o tej grze gdzie grasz 20% czasu master chief, gdzie kampania została skrócona do 4 godz, usunięto splitscreen a bossa zabija się 10x by wydłużyć rozgrywkę a najważniejszą rzeczą w grze jest system REQ ? 

Cieszę się za Ciebie  :yao:

Kolejny frustrat z PS4?

Opublikowano

Następny który gra kolejny rok w BF4 bo nic innego nie ma  :yao:

Opublikowano

Najlepszy FPS tej generacji, takie cuda tylko na XO a na szrocie4 kiedy jakiś FPS na wyłączność? Bo na Halo Killera od partaczy z Sony czekamy już prawie 14 lat  ^_^

Opublikowano

Sam nie wirm czy zagram w 5 jak jest tak skopana jak 4 ktora koncze to niech sie wala . A za brak koopa powinni dostac po mordzie tak profilaktycznie

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chodzi Ci chyba o brak split-screena, a nie coopa? 

Opublikowano

Ja? 

Opublikowano

Chodzi Ci chyba o brak split-screena, a nie coopa?

Dokladnie brak splita i ich pokraczne tlumaczenie

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Tak przy okazji, śmieszna rzecz mi się przypomniała z czasów PS2. Klapy już wtedy nazywały pierwszego lepszego fpsa na PS2 - klizonę - halo killerem. Co z tego wyszło, sami dobrze wiecie. (pipi), metr mułu, brak grywalności i fpsy rodem z postów yetiego (1 gif na sekundę). No ale wtedy mieli jaranko, grali w to (pipi) z bólem zębów i  dalej mówili, że halo gorsze. 

Teraz jest podobnie

Edytowane przez gekon

Opublikowano

A Halo 5 nie dosc, ze z najlepszym multi to jeszcze w betonowych 60 FPS i z doskonalym MM :reggie:

Opublikowano

Jako  facet  grający od zawsze na konsolach sony dopiero od niedawna smakujący growego mięska w innym odcieniu ( XOne i Wiiu) Po przejściu Halo 1-3 i bedąc w trakcie 4 (straszna róznica w jakości choć czwóreczka wygląda bosko). Widać jak na dłoni czemu Halo  tak się przyjęło - prosta  ale budująca napięcie historia. Świat, który jest tak różny  od naszego ale dzięki barwnym  postaciom i projektom  broni czy mundurów wydaje się taki swojski do tego  halosy są solidnie  rozbudowane historycznie do tego stopnia ,że jest z czego czerpać i tworzyć nowe tytuły z uniwersum. No i nie zapominajmy o MasterChiefie i Cortanie , czy wymagającym  gameplayu 

Bardzo lubię killzony ale nawet to ,że wole desing świata helgastów ( najbardziej lubię dwójkę) nie zmienia  faktu ,że Halo killerami  to  one nie miały prawa być . To tak jak jakby nazwać serie This is Football  "Fifakillerem"

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.