Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ty Heviro nie pier.dol tylko się określ czy jesteś po stronie xbockiej czy klaperskiej?

Nie mam strony  mam ostro wyrąbane na czym gram. Np takiej Bayonetty 2 czy xenoblade Chronicle nie mogłem odpuścić wiec kupiłem  WiiU. Dlatego trudno mi określić gdzie jestem . Jestem Je. baną  chorągiewką  i gdzie jest gra jaka mnie interesuje  to ja tam jestem:)

Wybrałeś najch.ujowie jak można bo jesteś w grupie z maciem i dejwem czerstwym.  :/

Suteq ale to oni mają za(pipi)iste szczescie  bo ja jestem boski:)

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wybrałeś najch.ujowie jak można bo jesteś w grupie z maciem i dejwem czerstwym. :/

Opublikowano

Wybrałeś najch.ujowie jak można bo jesteś w grupie z maciem i dejwem czerstwym. :/

Dziwnym trafem ja i czerstwy wygrywamy życie, a Ty i reszta kłócicie się na forum o gierkach.

Dobrze być w naszej grupie.

Opublikowano

No wygrywacie życie przy orderku i drajwklapie. :teehee:

xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Akurat konsola Nintendo jest bezstronna i każdy ja lubi. Chyba.

Wątpię :/

Opublikowano

jezu xd chwalenie się wygrywaniem zycia na forum o gierkach jak można być taką stuleją?  :pipi:

Opublikowano

:pipi:

Opublikowano

Dziwnym trafem ja i czerstwy wygrywamy życie, a Ty i reszta kłócicie się na forum o gierkach.

Ja niedawno  kupując Vitę spełniłem  marzenie  od dzieciaka  aby posiadać całą bierzącą generacje. No i  ten temat  przynosi  mi niezły ubaw  gdy widzę starcie tytanów  obrzucających  się nawzajem  mąsą wyzwisk i  informacji a jak coś mnie zainteresuje  to mogę sprawdzić fizycznie dany fakt " np to ,że mad max lepiej działa na  na XOne" Ciesze  ,że udało mi się  tego dokonać ,ale raczej nie wygrałem życia a raczej  możliwości wyboru i  trzeźwej oceny sytuacji:)

Edytowane przez Heviro (Fanboy BDG)

Opublikowano

Tak bardzo cieszy nas Twoje szczęście. 

na prawdę...

Opublikowano

Ja niedawno  kupując Vitę spełniłem  marzenie  od dzieciaka  aby posiadać całą bierzącą generacje. No i  ten temat  przynosi  mi niezły ubaw  gdy widzę starcie tytanów  obrzucających  się nawzajem  mąsą wyzwisk i  informacji a jak coś mnie zainteresuje  to mogę sprawdzić fizycznie dany fakt " np to ,że mad max lepiej działa na  na XOne" Ciesze  ,że udało mi się  tego dokonać ,ale raczej nie wygrałem życia a raczej  możliwości wyboru i  trzeźwej oceny sytuacji:)

Ale w Smite to pewnie nie grałeś co? :pipi:

Opublikowano

Ale w Smite to pewnie nie grałeś co? :pipi:

No nie, jakoś po krótkiej  przygodzie w  lola okazało  się moby to nie moja bajka. Przegapiłem mesjasza? :frog:

Opublikowano

Grzesiu.

Oficjalnie najlepsza emotka na forum. 

Opublikowano

ale będzie przypał z tym codem w polsce jak się rodzice natną kupując dzieciom nowego black opsa na ps3 a tam nie ma singla lol

ponoć na PC też niegrywalna jest póki co 

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1135934

Opublikowano

Najwazniejsze, ze klapom konczy sie posucha. Od dzis moga zagrac w tesknie wyczekiwanego CoD-a. Reporterzy donosza o masowych pochodach klapeuszy pod siedzibe Activision celem oddania dziekczynnego  pokłonu tej wielce zasluzonej dla rynku gier korporacji...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

klapy powiedza ze na metacriticu nowy cod = nowe halo i ze zaorane

Opublikowano

Faktycznie nowy cod 85 na MC tak jak Halo. To jak to w końcu jest? Mesjasz czy crap?

Opublikowano

najgorsze halo = najlepszy cod czy jakos tak

Opublikowano

No chyba nie. MW2 ma 94 na MC xDDD, ale pierwsze Modern Warfare było bardzo dobre

Opublikowano

Faktycznie nowy cod 85 na MC tak jak Halo. To jak to w końcu jest? Mesjasz czy crap?

Mesjasz crapów ;)

Opublikowano

Oni tak serio? Czy tak trudno zaprogramowac dzialajaca gre na PC? Patrzac na to jak w gleboko w posladach wydawcy maja masterRace ciesze sie ze na pc gram tylko strategie i menagery. Mam nadzieje ze pcetowcy zrobia piekna"gufno"burze

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Po co sie starac z dobrym wykonaniem, kiedy zacierajacych łapki stado blacharskich jumaczy juz czycha na torrenta?

Opublikowano

Haha, nie dość, że dynamiczna rozdziałka to i 60fps nie trzyma. :rotfl: 

Opublikowano

Nie no activision jak rznie graczy to juz wszystkich jednych bardziej (pc x360 i ps3) a innych mniej (one i ps4) nie no pogratulowac tylko

Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.