Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Na razie najlepsze PvP na konsolach, czyli Halo 5.

http://attackofthefanboy.com/news/rocket-league-coming-to-xbox-one/Najlepsze multi na PS4 staje się za chwilę multiplatformą. Nie martw się 2016 na pewno będzie rokiem PlayStation :yao:

Podobno najlepsze multi na ps4 to p2w tlou z widzeniem przez ściany

Ale podobno można z tego nie korzystać! :Coolface:

Opublikowano

19 XI 2015 8:50

Czy wyszły już na PS4 jakieś gry, czy dalej chodzonki na 7 lub indyki za dolara sprzedawane po 50zł? Nawet mi Was nie żal.

Ej ale może już idz pograć w Destiny co, jak myślisz :shieeet:

:obama:

:walec:

Opublikowano

a co grales w fallout 4 czy tak jak w destiny do niedawna?

Opublikowano

też zastanawiałem się czy nie dac może szansy teraz destiny, ale wole pograc poraz 1294783463265365353 w diablo

Opublikowano

Dawaj Orzeszek, nie wstydź się. Pogramy w Destiny jak swego czasu w D3 :cool::lapka:

Opublikowano

Poczekam na spatchowaną wersję. Podkreślę, że Destiny nabrało kolorów przy dodatku The Taken King.

No, szczegolnie ze z dodatkiem wyrzucili do kosza 3/4 gry, bo w sumie:

-po co konczyc singla

-po co grac 2 pierwsze raidy

-po co grac w Ozyrysa

-po co grac Arene i polowac na wilki

itd.

Edytowane przez easye

Opublikowano

-po co grac w Destiny

Opublikowano

Chyba nie dziwi Cię, że w grze sieciowej po wyjściu dodatku liczy się tylko end-game?

Niech zgadnę, przedmioty z takiego VoG są słabsze od tego co wypada w kampanii TTK?

@kermit: Topowy FPS na konsolach od mistrzów gatunku. Dziwi mnie jeszcze, że jako bot masz jakieś wątpliwości.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Chyba nie dziwi Cię, że w grze sieciowej po wyjściu dodatku liczy się tylko end-game?

No to rzeczywiscie gra nabrala kolorow, skoro 3/4 contentu zastapili nowym sposobem levelowania i 1 raidem xD

Dla mnie to Ty straciles mnostwo godzin dobrej zabawy zaczynajac od dodatku.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jaki to jest nowy sposób levelowania? Ja robiłem questy do 26, przy okazji zaliczając dungeony (strike'i) i wykonując bounty. Po skończeniu kampanii szlifowałem skill w, lekkim i przyjemnym, Crucible i tutaj dobiłem do capu podstawki, czyli 34 poziomu. Taka wolność levelowania jest wg mnie ogromną zaletą.

Opublikowano

w ogole sie to nie przeklada nad usmiercaniem wiekszosci innych trybow. Mozna bylo to rozwiazac na milion sposobow, ale Bungie nawet tego sie robic nie chcialo.W sumie po co, jak mozna sprzedac 3 raz to samo.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tu nie będę dyskutował, ale czy bungie nie dało możliwości zaliczenia większości contentu PvE w trybie heroic? To dobra sprawa aby liznąć całą grę i przy okazji zmierzyć się wysokim poziomem trudności jako przygotowanie do Oryxa.

Opublikowano

Adasiu, grasz w Fallout 4 i jeszcze masz czelność przytakiwać? :defaq:

Co ty porownujesz crapa destiny do dobrej gierki jaka jest Fallout?

Gralem w obie wiec wiem lepiej.

Grajac w destiny i jednoczesnie jadac po izim przynosisz wstyd botom. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

fanek bierz ją, w chlewie robi cuda

Opublikowano

Sorry suteq, ale czy to nie Ty kupiłeś zbugowanego F4, a pocisnąłeś najlepszemu Multi jakim jest H5.

Lubię Cię, ale ostatnio mocno januszysz (NFS :kaz: ). Czuję zmianę wiatru. Było PC, teraz One, czas na PS4. Macio już szykuje miejsce na swoich kolanach :lapka:

YETI, to ta gra z PC?

Opublikowano

Nic nie pisalem o multi Halo 5. Cos ci sie poyebalo.

I nigdy sie nie krylem z tym ze przez obecne konsole stalem sie januszem.

P.S Nie mialem w Falloucie ani jednego buga przez 30h gry. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Yeti wrzucił obrazek chińskiej gierki, której nikt tu nie kupi.

Xbox tak bardzo na kolanach.

Opublikowano

Yeti wrzucił obrazek chińskiej gierki, którą kupi więcej ludzi niz nowego Tomb Raidera

Xbox tak bardzo na kolanach.

fix

Opublikowano

YETI, to ta gra z PC?

Tak, to kontynuacji Valkyri Chronicles, świetnej gry z PS3, która kilka lat po premierze trafiła na stima i poszła w 0,5 mln.Teraz nowa część nadchodzi na Nadkonsole.

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.