Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nie zebym cos ale grajac w destiny jestes wiekszym januszem niz ja grajac w nfsa z ea access za 15zl wiec ze tak powiem sie zaorales sam.

Aczkolwiek do ultra januszy grajacych w until downy i ordery jeszcze nam daleko. :cool:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dawaj Orzeszek, nie wstydź się. Pogramy w Destiny jak swego czasu w D3 :cool::lapka:

Dawaj Orzeszek, nie wstydź się. Pogramy w Destiny jak swego czasu w D3 :cool::lapka:

dzis odbieram diablo na ps4 :lapka: jak bedą po nowym roku wyprzedaże  to kupiłbym do 150zł, a tak niech sie gonią.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Mieć do wyboru: grać w Januszowe multiplatformy lub oglądać zapowiedzi gierek o chińskich dziewczynkach.

Nawet mi Was nie żal Klapy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

yeti zagraj w to najpierw potem fapuj nad sequelem

Opublikowano

Po co grać, ważne że się sprzedało.

Opublikowano

yeti zagraj w to najpierw potem fapuj nad sequelem

Czy Ty aby na pewno wiesz do kogo rozmawiasz żabo? :dafuq:

Opublikowano

chcialbym widziec jak yeti gra w ta gierke, po prostu

aha gierka sprzedala sie dobrze na stemie, ciekawe jak poszla na ps3

Opublikowano

ps3  - 1.25 mln

steam 7 lat po premierze - 0,5 mln

:lapka:  

Opublikowano

chcialbym widziec jak yeti gra w ta gierke, po prostu

aha gierka sprzedala sie dobrze na stemie, ciekawe jak poszla na ps3

Na PS3 sprzedała się tak dobrze ze sequel zrobili tylko na PSP.

PSP XD

Opublikowano

nie wiem z czego beka psp dostało pełnoprawne dwie czesci gta, jednego kanonicznego mgs, dwa god of wary, spin off serii jak, tekkena, gran turismo, wipeouta, final fantasy, lbp, syphon filtera i które potem były portowane na ps2 czy ps3, to była bardzo poważna platforma, która sprzedała się w 80mln nie to co ps mortem xd to jest beka a nie psp

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

mialem psp fajna konsolka byla

Opublikowano

Fanek tylko nie bądź zazdrosny, wróci do ciebie cała i schabowy

Kiss_kermit_piggy_tms115.jpg

Dobra świnka :wub:  

będzie sie działo :rayos:

Opublikowano

dzis odbieram diablo na ps4 :lapka: jak bedą po nowym roku wyprzedaże  to kupiłbym do 150zł, a tak niech sie gonią.

Przecież Diablo na konsolach to jest kastrat względem PC. Aż tak ci się chce zaczynać od nowa?

Opublikowano

ps3  - 1.25 mln

steam 7 lat po premierze - 0,5 mln

:lapka:

Yeti wskakuj na kolana czezkiemu, a później z  połykiem, bo dzięki master race masz kolejną część, w którą zapewne nie zagrasz i która pewnie szybko pojawi się na PC.

Opublikowano

Znów po jednym moim poscie taki odzew, wirtualne <3, wy moje przegrywy.

:kaz:

Opublikowano

yeti pocieszne zwierzątko, kolejna lista prawdy, kolejna zapowiedz chinskiej gierki w ktorej poprzedne czesci nie grał

zapowiedz bloodborne -> yeti jaranko -> odpala demon souls

zapowiedz sf v na ps4 -> yeti jaranko -> odpala sf iv

zapowiedz nowego VC -> yeti jaranko -> wiadomo jak sie skonczy

jaranie się nier'em mimo, że nie grał w jedynke check, gardzenie 900p ale granie w bf4 i battlefronta check, hejtuje crapy na 8 ale gra w gry na 6 - check

xd

Opublikowano

Panowie, spokojnie bez nerwów, bo na PSE kolejne zapowiedzi.

:kaz:

Pewnie przed premierą RotTR w 2016 ogra TR z 2013.

Wątpię, jak był w plusie to nawet nie sciagałem.
Opublikowano

yeti powinien dziekowac MS, dzieki nim wie ze pod koniec 2016 dostanie chociaz jedna bardzo dobra gre

Opublikowano

Dzięki Sony ma też dużo wolnego czasu, bo przecież nie gra na tym swoim g.ównie pyerdolonym bez gier. No, ale wiadomo może nie udało się z grami na PS4 w latach 2013, 2014 i 2015, a połowę gier z 2016 wydadzą w 2017, ale ten ostatni na pewno będzie rokiem PlayStation.

Opublikowano

Piszcie mi więcej, wasz ból dupy smakuje jak schlodzona wyborowa w dobrym towarzystwie.

:fsg:

Ale nie przejmujcie się, wy w 2016 też dostaniecie fajne gry. Halo, Forze i Girsy.

:yao:

Opublikowano

Przecież Diablo na konsolach to jest kastrat względem PC. Aż tak ci się chce zaczynać od nowa?

tak :banderas: poza tym znalazłem nówkę za 100 zł to imo dobra cena. Ale najpierw skończe f4 starcrafta 2, war of the overworld, i milion innych gier rozbabranych

Opublikowano

dajcie jetiemu tego battlefronta bo chłopak odplywa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.