Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No, 6/10 od Angry Joe i tragiczna sprzedaż jak na gejlo :kaz:

4/10 a dla Ciebie to 8/10 więc skoro Halo 5 dostało 6/10 to w Twojej skali jest grą 10/10  :daddy:  :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

50% sprzedazy Halo 5 to cyfrowki ale co sie dziwic ze klapy z pt tego nie rozumiejo :kaz:

Bzdura.

50% to konta dzielone na 2-3 osoby :dynia:
Opublikowano

ahahah ten the order 2h grania :rotfl: 

ja pier.dole jaka abominacja

Opublikowano

Fajnie sie czyta temat Battelfronta po tym jak ten grubas dal grze 5/10. ''Ale przeciez gra nie jest slaba, to tylko opinia. jutubowe media nie sa dojrzale, kazdy ma prawo do swojej opinii, mi sie gra podoba, ej ale czemu minusujecie, co z tego ze sa tylko trzy mapy jak wszystkie trzy sa fajne''

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

hendrix dostarcza, dobry jest jeszcze ten emtebe, która stara mi się wmówić, że nie widze spadków framerateu i róznicy miedzy 30 a 60 fps, klapy obraza ludzkiej inteligencji

Opublikowano

A ty sie do nich zaliczasz. :/

Opublikowano

Ale tylko w temacie islamizacji XD

Opublikowano

sam chcesz pozyczać ps4 także lamusie dupa cicho

Opublikowano

I to do anczartet xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

hendrix dostarcza, dobry jest jeszcze ten emtebe, która stara mi się wmówić, że nie widze spadków framerateu i róznicy miedzy 30 a 60 fps, klapy obraza ludzkiej inteligencji

A czego Ty się podziewywałeś, przecież wiesz z czym mamy do czynienia. Już nie z kim tylko z CZYM.
Opublikowano

A czego Ty się podziewywałeś, przecież wiesz z czym mamy do czynienia. Już nie z kim tylko z CZYM.

36lvl w Destiny wbity?

Opublikowano

Zapytaj dla iziego to ci powie.

Opublikowano

przeciez nie raz w tym temacie przyznal, ze zdecydowanie wiele ciekawszych rzeczy niz w HALO ^^

Tomb Raider najlepszy do tej pory ex Xboxa przekroczył już 300k?  :rayos:

Gdzie jest nasz forumowy ekspert od sprzedazy exow Kubson ?

Zaraz Don wejdzie i napisze, ze to calkiem niezly wynik, bo przeciez konsol sprzedalo sie znacznie mniej niz PS4 ! :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Praktycznie wszystko poza Multi, pod tym względem bez zaskoczenia: Halo jest królem.

Widzę hav elementarne braki w wiedzy zakresu z języka polskiego. Nie masz przypadkiem PS4? Brakiem poziomu pasujesz jak ulał :lapka:

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Może włączył destiny przez przypadek i już są pierwsze efekty?

Opublikowano

Uzytkowniku Pawcio, czy ja cie kiedys tak obrazilem?

Opublikowano

sam chcesz pozyczać ps4 także lamusie dupa cicho
Ale jak pozyczam to nic nie daje tym zyebom z sony. :lapka:

Ja jak wlaczylem triala destiny to poczulem sie jak izi i chcialem pisac ze tylko sony. Na szczescie szybko wylaczylem to guwno i nigdy wiecej.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

sie nie tłumacz, pożyczysz i będziesz sie jarał jak typowy klap

Opublikowano

Jak Uncharted 4 bedzie tak dobre jak 2 to owszem. Po ograniu out i dopiero kontakt z tym guwnem przy Tlou 2.

Opublikowano

Dobre jak uncharted 2 :pawel: taki dow(nene)ny dziś ten temat się zrobił.

Opublikowano

Przeciez u2 wyznaczył nowe standardy dla gier z gatunku akcji.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

chyba standardy w byciu samograjem z kapiszonami

Opublikowano

Posiadacze Pro Controllera do Wii U mogą grać tak długo na akumulatorze, że mogą zapomnieć, gdzie mają schowany 3metrowy kabel do ładowania :banderas:

Posiadacze Xbox One Controller mogą grać tak długo na bateriach, że czasem zapominają, że grają ciągle na tych samych paluszkach, a jak im w końcu padną, to wymiana zajmuje im dosłownie 10 sekund :obama:

Posiadacze DualShock 4 musza się posiłkować takimi rozwiązaniami, bo inaczej nie da się na tym gó.wnie grać :dynia:

aYw9AZ7_700b_v1.jpg

Jezu, beka z klapków tak bardzo, oni przecież sami się ciągle zaorują, nic nie trzeba nawet robić :dynia: Chyba nie muszę nadmieniać, że pad od Xbox One >Pro Controller >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> gó.wno>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DualShock 4? xD

Edytowane przez Rayos

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.