Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wyłączyłem jak zaczęli gadać o VR i widzę, że nic nie straciłem. Nuda.

A z tą koszulką Crasha to będzie troll jak z FF VII rok temu.

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Liczę wciąż na spekulowaną obniżkę ceny.

Obniżka ceny dopiero co była. Aż taki szrot to nie jest by taniał co kilka miesięcy :P

Opublikowano

PS4 nabędę. Liczę wciąż na spekulowaną obniżkę ceny.

Ale mój stan posiadania nie ma tu znaczenia. Dominacja Playstation 4 to fakt. Konsola zamiata każdy ważniejszy moment roku (ostatnio Black Friday). XO to samolot z wyłączonym silnikiem - załoga desperacko manewruje, ale w końcu spadnie. PC to ruska awionetka - lata jak lata, i nikt jej serio nie traktuje.

Mam tylko nafzieję kupić PS4 zanim XO zamknie teatrzyk i stanie się "legacy platform" ;)

Obnizka ceny juz byla wiec czekamy na zdjecia w temacie zakupy growe,ciekawe co wczesniej sie pojawi Horizon czy zdjecie ps4 medrka :dynia: . A jak sony bedzie jedyna firma(nintendo nie licze bo oni zasze robili cos innego niz reszta) na rynku konsol to wtedy dobiero zobaczysz jak glebko ci wsadza kutasa. Rynek PC jest warty wiecej niz konsolowy i skoro tak sie malo liczy jak myslisz to dlaczego wiekszosc gier pokazywanych na konfie sony ma swoja wersje Pc ? :D

https://www.youtube.com/watch?v=RS_Q4Y7QRJc&feature=share

Opublikowano

Ominąłem konfe bo gram w goty jrpg na wii u. Widzę że nic nie straciłem? Dzień jak co dzień. Posiadacze pc, xbox one i wii u grają w gry a posiadacze ps4 oglądają konferencje:)

Opublikowano
o kuerwa dat drzewiec <3 po mało ekscytujących relacjach z bety odzyskuje lekki hajp 

Jest nowy gameplay i trailer z PSX.

https://www.youtube.com/watch?v=vWpPom29yiA

Zaj.ebi.stość tego materiału zalała mi pokój  :fsg:

Premiera 12.04.

Opublikowano

A z tą koszulką Crasha to będzie troll jak z FF VII rok temu.

A moze nie do konca, w koncu remake zostal zapowiedziany, moze za rok zapowiedza crasha? :Coolface:

Opublikowano

gdyby była akcja wyslij sms o treści "ps4 dla karolka" to bym wysłał.

Opublikowano

@nobody

No jak to, BB jaranko, a DSIII już nie?

A no tak, ty nie ograłeś jedynki aka najlepszych soulsów. :cool::lapka:

U mnie ofc Day1. :banderas:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jakieś promo na PS+ było? Obiło mi się o oczy, że miało być jakowe.

Opublikowano

A moze nie do konca, w koncu remake zostal zapowiedziany, moze za rok zapowiedza crasha? :Coolface:

No właśnie o to mi chodzi i na E3 rzeczywiście zapowiedzą Crasha. Teraz był taki troll-tease.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

@nobody

No jak to, BB jaranko, a DSIII już nie?

A no tak, ty nie ograłeś jedynki aka najlepszych soulsów. :cool::lapka:

U mnie ofc Day1. :banderas:

no właśnie opinie z bety blanta i paru innych osób mnie nieco przyhamowały.

ogram, ogram. czekam na zapowiedź remastera DS1 odkupujac się w tym czasie z papierowych Wieśków i aktualnego backlogu na półce :czesc:

jak trójka da radę to może pokuszę się o kolekcję 1-3.

ale ogram. 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Nie no dwójkę to sobie możesz darować kompletnie. 

Kur.wa jakby zapowiedzieli remaster DkS to chyba to byłby remaster, który bym brał i znowu wbił calaka. :obama: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

o kuerwa dat drzewiec <3 po mało ekscytujących relacjach z bety odzyskuje lekki hajp 

Jest nowy gameplay i trailer z PSX.

https://www.youtube.com/watch?v=vWpPom29yiA

Zaj.ebi.stość tego materiału zalała mi pokój  :fsg:

Premiera 12.04.

DS3...Sztosidło straszne! :fsg::obama::banderas:

Opublikowano
dwójkę to sobie możesz darować kompletnie

myślałem o czymś w takim stylu do max 4 stów

resistance-trilogy.jpg

może FROM też :kaz:

Opublikowano

Tak jadę po PS4 i raczej zdania o tym szrocie nie zmienię ale zapowiedź Ni No Kuni2,gameplay z NiOh i przede wszystkim ogłoszenie przez szmaciarzy z Segi lokalizacji Yakuzy Zero na PS4 spowodowały,że jednak trzeba będzie kupić tego szrota. Jedno w tym dobre,że premiera Yakuzy to pewnie przy dobrych wiatrach końcówka następnego roku,więc może do tego czasu jeszcze potanieje ten bubel od Sony.

Swoją drogą to miło się zaskoczyłem,że wydadzą Yakuzę 0 również w wersji pudełkowej. Ta seria jest tak niszowa,że nawet jeśli jakiś nowy tytuł wydali na zachodzie to spodziewałem się co najwyżej digitala, a tu taka niespodzianka.

Opublikowano

Tak jadę po PS4 i raczej zdania o tym szrocie nie zmienię ale zapowiedź Ni No Kuni2,gameplay z NiOh i przede wszystkim ogłoszenie przez szmaciarzy z Segi lokalizacji Yakuzy Zero na PS4 spowodowały,że jednak trzeba będzie kupić tego szrota. 

Ni No Kuni 2 to PS4 console Debut

NiOh to Console Exclusive 

Yakuza 0 Console Exclusive

2 z 3 ograsz na PC a jak dobrze pojdzie to 3.

Opublikowano

Yakuza i NNK2 na bank nie wyjdzie na blaszaki. Z Ni-Oh to do końca nie jest takie pewne widząc, jak Koei zaczyna wypluwać swoje gierki na Steama.

Tak czy owak, zakup SzrotStation4 będzie mieć dla mnie sens za tych kilkanaście(kilkadziesiąt???) miesięcy jak już będą pre-ordery na Yakuzę.  Może do tego czasu wyjdzie jeszcze Ni-Oh i Nier.

Opublikowano

Tak jadę po PS4 i raczej zdania o tym szrocie nie zmienię ale zapowiedź Ni No Kuni2,gameplay z NiOh i przede wszystkim ogłoszenie przez szmaciarzy z Segi lokalizacji Yakuzy Zero na PS4 spowodowały,że jednak trzeba będzie kupić tego szrota. Jedno w tym dobre,że premiera Yakuzy to pewnie przy dobrych wiatrach końcówka następnego roku,więc może do tego czasu jeszcze potanieje ten bubel od Sony.

Swoją drogą to miło się zaskoczyłem,że wydadzą Yakuzę 0 również w wersji pudełkowej. Ta seria jest tak niszowa,że nawet jeśli jakiś nowy tytuł wydali na zachodzie to spodziewałem się co najwyżej digitala, a tu taka niespodzianka.

Koniecznie Bloodborne ograj jak kupisz okej?

Opublikowano

Yakuza i NNK2 na bank nie wyjdzie na blaszaki. Z Ni-Oh to do końca nie jest takie pewne widząc, jak Koei zaczyna wypluwać swoje gierki na Steama.

Tak czy owak, zakup SzrotStation4 będzie mieć dla mnie sens za tych kilkanaście(kilkadziesiąt???) miesięcy jak już będą pre-ordery na Yakuzę.  Może do tego czasu wyjdzie jeszcze Ni-Oh i Nier.

Kazda gra ktora wychodzi tylko na ps4 miala opis Only On PlayStation. Yakuza miala Console Exclusive to co wyjdzie na komorki? :D NNK2 tak jak mowie PS4 cosnole debut wiec w gre wchodzi NX i Xbox One

Opublikowano

Zaqair z czego ty to wywróżyłeś tak w ogóle? 

Opublikowano

No ba,wiadoma sprawa. Póki co to jedyny tytuł jaki bym chciał na PS4. Bracik też by w to już pograł ale ma blaszaka i tak jak ja twierdzi,że dla jednej gry nie ma sensu kupować PS4.

Kazda gra ktora wychodzi tylko na ps4 miala opis Only On PlayStation. Yakuza miala Console Exclusive to co wyjdzie na komorki? :D NNK2 tak jak mowie PS4 cosnole debut wiec w gre wchodzi NX i Xbox One

Yakuza to seria od początku związana z maszynkami Sony. Tam jest fanbase i wątpię by nagle Sedze coś odbiło i wydali by to na Xone. Mieli raz eksperyment z wypluciem Yakuzy 1&2 HD collection na WiiU ale tragiczna sprzedaż na tej maszynce (cóż za zaskoczenie XD) chyba dała im do zrozumienia,że szkoda się bawić na skakanie po platformach.  Za to z NNK2 to kto wie,NX raczej odpada,a w przypadku X One jakoś nie wiem czy byłoby tam aż tylu chętnych by pykać w jakąś pedalską bajko-grę.

Opublikowano

Zaqair z czego ty to wywróżyłeś tak w ogóle? 

KOF XIV - Jak byk PS4 console exclusive gdzie na kazdym EX ps4 bylo ONLY ON PLAYSTATION

59aYU9I.png

NiOh - tutaj bardzo slabo niestety to widac ale tez jest ps4 console exclusive 

s0rwlVo.png

Yakuza 0 - to samo co KOF

9c1jCQl.png

NNK2 1:49 PS4 Console Debut jak byk

No ba,wiadoma sprawa. Póki co to jedyny tytuł jaki bym chciał na PS4. Bracik też by w to już pograł ale ma blaszaka i tak jak ja twierdzi,że dla jednej gry nie ma sensu kupować PS4.

Kazda gra ktora wychodzi tylko na ps4 miala opis Only On PlayStation. Yakuza miala Console Exclusive to co wyjdzie na komorki?  :D NNK2 tak jak mowie PS4 cosnole debut wiec w gre wchodzi NX i Xbox One

Yakuza to seria od początku związana z maszynkami Sony. Tam jest fanbase i wątpię by nagle Sedze coś odbiło i wydali by to na Xone. Mieli raz eksperyment z wypluciem Yakuzy 1&2 HD collection na WiiU ale tragiczna sprzedaż na tej maszynce (cóż za zaskoczenie XD) chyba dała im do zrozumienia,że szkoda się bawić na skakanie po platformach.  Za to z NNK2 to kto wie,NX raczej odpada,a w przypadku X One jakoś nie wiem czy byłoby tam aż tylu chętnych by pykać w jakąś pedalską bajko-grę.

:facepalmz: Widze,ze nie rozumiesz co to Console Exclusive. Gra wyjdzie na ps4 ale tez na inna platforme a chyba nie sadzisz,ze wypuszcza to na komorki?  Watpie,ze tyle bykow narobili i w 3 duzych grach zamiast dac Only on PlayStation dali Console Exclusive. Chociaz to Sony wiec kto ich tam wie :dynia:

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Czyli Sony nie stac nawet na exa z androida xDDDDDD

Co do Crasha to oni wam go teasuja od 2013 gdy umiescili rudego liska na znaku drogowym. Jestem przekonany ze koszulka tego grubasa to info dla fanow ze gra powstaje, ma sie dobrze, wlasnie osiagneli kolejnego milfstona, a wiecej zobaczymy na e3 za rok.

no jak chuy xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.